nzsolt18 Creative Commons License 2025.01.17 -1 0 103775

na végigolvastam és csak is a régi pityputy emlékére. 

félelmetes h te miből milyen következtetéseket vonsz le. 

tudom galambsakk de legyen akkor még1szer. 

amivel vádolsz, h tudtam de nem mondtam az konkrétan nem igaz. 

amikor a kijelentésed tetted és válaszoltam neked az   4napja a 103663 hsz-em leírtam benne h 2017es a kategória, és 2021ben indult ott először- mellesleg innen már csak a fingreszelésed van mert az alap állításod bukó - nem releváns a 3. adat mert bőven a jogosultsága után indult először. 

aztán baxtattál h a 3 legyen egy síkon én leírtam h nem tudom és nem is akarom dolgozz meg érte és leírtam a kategória történetét is. 

te folytattad, én pedig 2 napja szerdán leírtam h 1, nem tudtam, 2 nem is releváns infó. és megkérdeztem honnan veszed h kifaggattam meg h telón. 

csak h tudd szerdán reggel írtam rá mesengeren h milyen évjárat. és még 1szer qrvára nem releváns mert konkrétan nem indult úgy ahogy te írtad. 

ezek után hazugozol olyat a számba adva amit nem mondtam mert nem tudtam, ill olyannal vádolva h tudtam de nem mondtam. 

mind ezeket szerdán pörgetted fel - mint egy lehetséges kibúvót- igaz addigra már azzal is megvádoltál amit zoli sem kért tőled. 

majd előhúztad a szerinted joker kártyád h beszéltél petivel és v ő vagy én hazudok 

mind ezt szerdán du. csak addigra én mondtam többször is h 1, nem releváns, 2, nem telefonon és 3, nem akkor amikor te elkezdtél vele baxtatni. 

te pedig azóta ezt a szalmaszálat markolászod engem hazugozva. jó nem várok már tőled sokat az engem lepedofilezésed óta, de azóta nem is nézem el a faxságaid..

szal engedd el v ne. nekem tök mind1 

régi ptyputy ide v oda levagy szerepelve már jó régen. 

tudod azt is írtam már h belátom szótlan joe hozzád állásának helyességét.  

Előzmény: -remény- (103774)