Pityu Győr Creative Commons License 2000.06.25 0 0 59
Valóban ki kell mondani: nagyon benne van a kieses a szezonban. Azonban ne adjuk fel előre! Hátha. (bár pl hallottam olyan véleményt is az elmult heten, hogy masodosztályuként elöbb jönnek a befektetők, mint pl a Vác. Erről annyit, hogy igenis érdeklődnek a klub iránt külföldről, csak a Borbényiéknak ez nem tetszett, mert ők saját menedzsmentet hoztak volna magukkal)
Ja: további jó hirek: Reszeli még jó pár játékost magával akar vinni Sopronba, csak azoknak még élő szeződésük van. Tudnék neveket is mondani, csak bizom benne, hogy ezeknek nincs realitása a szerződések miatt.
Az Audiról pár szót: nem vagyok Audi párti, de én vettem a fáradtságot még pár hónappal ezelött és utána jártam a dolognak. Szóval: az Audi marketingstratégiájának fő vonalait Németországban határozzák meg. A központi stratégia része, hogy: 1.Audi kiemelten csak világszinvonalú eseményt támogat. 2.Focit nem, vagy csak nagyon indokolt esetben.
Na mármost az Audi évi 40-50 milliót "adományoz" a városnak minden évben amióta itt van. Rendszeresen támogatja a Győri Balettot (évi 5 millcsi plusz támogatás az utazásokhoz, konkrét előadásokhoz stb), a szinházat, a győri nyár programsorozatot, ugye ott van a szökőkút (ennek reklámértéke is komoly), valamint tudomásom szerint a Kajak-Kenu világbajnokságot sem tudtuk volna megrendezni nélkülük. Azért ezek komoly, a város szempontjából fontos dolgok. Szerintem.

Wégé ez nagyon találó volt: "Remélem azok a győri szurkolók akik a teremfocin a Matávot éltették elgondolkodnak azon, hogy vajon megkapta volna ugyenezt az ETO Sopronban? "

te soproni!

Wégének igaza van, huzzal at sajat topicodba. Ezt még a fehérváriak is megértették, hogy ez itt most nem arról szól, hogy ide irogass. Látom nagyon hiányoztunk neked, beszélgetni akarsz, hát indits egy kulon sopron-Gyor topicot vagy felolem irj ide: glions@nexus.hu
Ja és még valami: te most arra a csapatra vered magad ugyebár, amit még SFACosként leköpdöstél ugye? Ez talán mindent elmond rólad. Kérlek ne ide reagálj.