KLMNO Creative Commons License 2025.01.12 -1 0 191743

85-ben kerültem Pécsre. Gondoltam, hogy nem csak a lövegparancsnoknak, szakaszparancsnoknak, ütegparancsnoknak kellene előjegyzés, elkészítettem TÜCSPK-ig az okmányokat. 86-ban volt Marcalinak egy éleslövészete, a mieink döntnököltek, vitték a Pécsett bevezetett okmányokat. 87-ben nyitom ki a Honvédelmi Szemlét, Furján Attila (Marcali FEF): Felderítési adatok gyűjtése és osztályozása. Jaj de ismerősek a cikkben bemutatott okmányok! Plágiumot kellett volna kiáltanom. Nem tettem, végül is ezentúl Marcaliban és Cegléden is hasznosulhatnak kreációim. Annak külön örültem hogy néhány év múlva a digitális térkép megjelenése után Attila az egészet számítógépre vitte. Legközelebb akkor avatkoztam be segítőleg, amikor halkan beleléptünk a NATO-ba. Emlékszem a hévízi szanatóriumból küldtem géptáviratokat Fehérvárra, hogy a Targeting Method amerikai kézikönyv szerint hogy működik ez a NATO-ban. 2020-ban egy MHTT tüzér szekció ülésen láttam utoljára a produkciót, laptopok norvég rádiókkal. Attila panaszkodott, hogy az évekkel ezelőtt rendelt digitális rádiók átviteli sebessége messze nem felel meg a rendszernek.Akkor már a HM EI Zrt. finanszírozta a projektet és Attilát. Aztán jött a hír, hogy Attila nyá.-ba ment, a projekt megszűnt. Nálunk ez a természetes, 82-ben indul az ÁRPÁD automatizált tűzvezető rendszer fejlesztése, aztán 2006 körül nyomtalanul elhal. Ez a HUNTACIS 87-től vajúdott mondjuk 2022-i, oszt elhalt.

Előzmény: tuzer (191733)