zazike Creative Commons License 2000.06.23 0 0 13
Kedves Mindenki

Sajnos nem lehet itt az egészségügyért demonstrálni, mert az orvos-nővér társadalom is megosztott. Mert akinek egy kicsit jobb a pozíciója, vagy valamely posztra várományos, az nem fogja magát egy videofelvételnek kitenni, ami alapján jó időre elássa magát előmenetel szempontjából.

Egy idézet:
Ebben a konkrét esetben annyi a tanulság, hogy nem hozzáértő és lelkiismeretes szakemberek, hanem ennyi pénzért mindegy hogy mit csinálunk felfogású kiégett, szakmailag nem minősíthető emberek dolgoztak az említett helyen, mely intézmény vezetői a minőségbiztosítás helyett a saját zsebük megtömésével voltak és vannak elfoglalva.
Ugye azért ez ismerős, vagy nem? És ki kérdezte meg a balfasz főorvosát, hogy mi a francért veszi fel a menthetetlen rákos beteg után (akiért végképp nem tud semmit tenni) a paraszolvencia díjat? Miért nem kéred vissza, ha a mutatvány nem sikerült? Miért csak a péknél, vagy a hentesnél mersz reklamálni? Nem csak ők szolgáltatnak!!!!
Vagy. Meg merted már kérdezni, hogy apád vagy anyád, ne adj' isten, gyermeked milyen műhiba okán távozott az élők sorából?
Vagy. Mi az, hogy a kórház igazgató főorvosa magánrendelést tart az intézmény területén?
Vagy. Miért nem szól a nővér (aki infúziót beköt, injekciót ad, aki kiviszi a kacsát, aki megtörli a homlokod ha izzadsz a fájdalomtól, aki még egy rakás dolgot elkövet azért, hogy megmaradj), hogy neki kétszer annyi köze van a beteghez, mint az agyonajnározott, megfogadott főorvosnak, aki azt sem tudja sokszor, hogy ki a fene után vette fel a "sikerdíját.