55judit Creative Commons License 2025.01.08 0 0 45793

Meghallgattam. Kegyetlen,  horror ez a betegség és nem értem miért veszik az orvosok félvállról. Talán mert ha sok betegséget generál több gyógyszart lehet eladni?

A videó mellett több Lyme kórral foglalkozó videó is van. Az Újhelyi Szabolcs Zoárdét megnéztem. A címsor nem hiszem hogy fedi a valóságot, de legalább ad tippeket a tünetek enyhítésére.

A lentebb említett kiegészítőt elmentem, eddig 2 félével találkoztam a neten. Minden esetre immunrendszer erősítésre jó lehet.

Én most Ginepp cseppeket használok, nehogy összeszedjek valamit a télben ami legyengíthetné az immunrendszeremet. Az emésztőrendszeremnek minden esetre jót tett. E mellett persze másokat is, és igyekszem a lehetőségekhez képest egészségesen táplálkozni.

Nyáron lesz 5 éve hogy a második Lyme kórt összeszedtem. Azóta is számlálhatatlan kullancsot szedtem ki magamból hogy hány esett ki magától nem tudom.  Az elsőfertőzésre már nem is emlékszem arról valahol egy lelet árulkodik. Kb. 8-10 éve volt. Eddig bizakodó voltam hogy talán már nem jelentkeznek tünetek, de a videó láttán elszállt a reményem. Kisnyugdíjasként rettegek, ha előjön nem tudom majd fizetni a kezeléseket. Azzal próbálom nyugtatni magam hogy már 70 éves vagyok, lehet nem is kell.😉

Előzmény: pozo (45790)