Akos1885 Creative Commons License 2025.01.07 -2 0 225922

Figyelj kulturált leszek.

Dékeit ki kell hagyni, mert relative fiatal és még 2022-ben lett igazolva plusz ingyen volt.

Besét (bár sérülékeny és ez miatt tényleg nem az igazi) jó játékonak tartom. Gergényit sem hiszem akkora kutyaütőnek. 

Dénes Adriánért kemény 25 ezer euróért adtunk (10 millió forint) ami az említett összeg 1 százaléka, jelenleg mondhatni nagyobb bajt okoz azzal hogy erőltetik a játékát, de ö is 20 éves. Ilyenkor lenne jó ha lenne saját Soroksárunk.

Dékei megint nem jó példa szerintem, mert ö is 2022-es igazolás, söt ö volt a mi ifink is és nem is rendszeres játékos(egyszer volt kezdő a percek 14 százalékát játszotta le). 

Baranyaiban TELJESSEN igazad van, sajnos nem tudni mennyiért lett véve ezért, de hogy nem volt milliós játékos arra nagyobb pénzben is fogadnék. Max 500k. Nagyon max. De mondom ez csupán spekuláció.

A maradék meg még nincs is a csapatunkban. Pappban nem látok nagy fantáziát, a nyiregyházi csávó meg nem tudom ebbe a játékrenszerbe hogy illik bele mert nem igazán nézek szpari meccseket, de sokan dicsérték hogy próbálnak játszós focit játszani és jól megy neki ott. Fiatal jobb szélsöként rúgott fél szezon alatt 6 gólt ami már most majdnem annyi mint a sokak által siratott  középcsatár Ambrose.

A rosszul elköltött egy milliárdot is furcsa, hogy mondod mert akkor meg a fő hibást Brodicot kellene mondani meg Horváthot. Ök ketten 2,5 millió euró voltak (jelenleg 1 milliárd, szóval a kiadott összeg biztos 1 milliárd felett volt mert még Duarte is ott volt 400 ezer euróval.)

És azt is nyugodtan kimondom, hogy a eddigi szezon legnagyobb csalódása az Horváth. Jó képességü játékosnak tartom, de túl nehéz neki a Újpest mez, szerintem ezért nem tudott megmaradni Torinóban sem.

A fő scout problémádat is megértem. Mert az említett probléma miatt zavar engem is.

A belgás hasonlatra kérlek ezt most nézd el nekem nem igazán akarok válaszolni, mert puszta említése is felbasz. Ha az a buzi kapott itt 13 évet annyit köteles vagyok megtenni, hogy 3 év türelmi időt adok a MOL-nak meg Benczédinek meg Rataricsnak is.

Az hogy Dénes lesz a új Croaziet arra 20 százalékot adok (ha kivancsi vagy leírom, de most nem akarok sokat írni mert ez így is egy novella lesz). Kovácsréti lesz a új Bezidze (ugyanis szélső) arra meg adok 40-50 százalékot így láthatatlanba (mondom statisztika szerint jónak kellene lennie, 6 gól 1 assist). Mondjuk kérdéses melyik Beridze mert neki is volt egy gyenge, meg egy erős időszaka.

Az utolsó előtti mondatod is helyes (mondjuk Kata valamiért unszimpatikus, de ez privát probléma, rúgjon hármat a zoldeknek és nekem isten lesz). Leírtam a véleményemet kultúráltam, nem személyeskedően. Van amiben egyet értünk és van amiben nem, ezt természetes, hiszen nem vagyunk agyatlan droidok és nem is várhatjuk el egymástól, hogy egyet értsünk. 

Hozzáteszem, hogy sajnos azt ki kell jelentenem, hogy tudom hogy néha (lehet sokszor :D) nem átgondolva hirtelen felindulásból sértőt vagy hülyeséget írok, de próbálok javítani rajta, van amikor amikor rákattinok a elküldöm gomra kattintok már akkor megbénom. Ha ilyen van, sértő vagy szemályeskőnek érzed a írásomat akkor szólj, hogy ez meg ez van és bocsánatot kérek. Nem szégyen nekem. Válaszodat köszönöm.

UI: a barátnőmnek nem írtam ilyen hosszú magyarázkodós/bocsánatkérős levelet :D

Előzmény: Seejay (225921)