flat_erik
2000.06.23
|
|
0 0
26
|
Alfréd
Ha majd legközelebb tanácsra lesz szükségem csak hívlak.
"Most elfáradtam, holnap elutazunk hétvégére, kérem, hogy reagáljatok, írjátok le, hogy mit láttok másképp, én meg majd vasárnap elmondom, miért igen, miért nem." Igazán örülök, hogy van aki megmondja, mi igen és mi nem. Sok ilyen ember van, miattuk tartunk ott ahol. Nagyon örülök ha kiszúrod a vidékieket, remélem hasonló magabiztossággal kölekedsz európa más nagyvárosainak útjain is. Igazán bámulatos az a képességed, hogy azonnal tudod, hogy az elôtted levô miért akar sávot váltani. Képzeld van térképem és ettôl még nem biztos, hogy mindíg száz százalékig akkor váltok sávot amikor kellene. Amúgy Eindhovenben éjszaka egyszer sem kellett megállnom térképet böngészni és mindig tudtam hol vagyok. Ugyanis ott minden keresztezôdésben ki van írva az utcák neve kis táblákra, ezt Bp-n még nem vettem észre. Čs mond kedves Alfred, honnan tudjam melyik utca melyik, ha az nincsen kiírva? A térképen hiába van rajta.
Ahelyett, hogy fölényeskedsz a "nagyvárosi_közlekedési" rutinoddal gondolkozz el azon amit írtál. Kíváncsi lennék hogyan kölekedsz az óriási Nagyvárosirutinoddal egy ismeretlen városban! Képzeld én is vezettem már néhány nagyvárosban, mégis csak Bp-en éreztem nagyon szarul magam.
Hirtelen ennyi.
|
Előzmény: Alfred (23)
|
|