Yv Creative Commons License 2000.06.23 0 0 28
Szerintem sehogy:)
Régen a németjuhászoknak volt kijelölt helyük (azt is Ők jelölték ki), de aztán dobik lettek, azok pedig az egész udvart teleszemetelik.

Van egy kb. fél éves németjuhász fejű, staffi testű, csíkos talált kutyunk, Maszatka. Imádom és Ő is imád, és azt hiszem ebből származik a sok baj:)
Heves a vérmérséklete, de azt már beleneveltem, hogy ne harapjon, tavasszal jókat játszottunk a nappaliban. Aztán Anya elkezdte aportírozásra tanítni, így kevesebbet járt be, inkább kint edzettek.
Azóta, amikor bent játszok Vele mindig vigyázni kell, hogy ne pisiljen le örömében.. Már többször volt játék helyett fürdés.
A múltkor Ötsi kitalálta, hogy ismerkedjenek össze a kismacskával. Na Yv kiscicával a kezében letelepszik a földre, Maszat berohan. Persze hevesen szalad, kiscic ettől beijed, szőr feláll, fújás, karmolás (kit ha nem engem), végül elengedtem. MAszat viszont látta, hogy a földön térdelek. Odajött hozzám, hanyattvágta magát és lepisilt... A többiek fetrengetek a nevetéstől, én pedig megpróbáltam elszaladni Maszika elől. De Maszat csak jött utánnam, és néha meglocsolt.. Az a baj, hogy ilyenkor az se használ, ha rászólok.
Miért csinálja ezt?? Senki mást nem pisil le örömében, csak engem. És engem is csak akkor, ha bent játszok Vele. Ha az udvaron szaladgálunk, akkor semmi baj.

Kutyaféltékenységgel Ti hogy álltok? Amíg Maszat kicsi volt szeretett az ölemben ücsörögni. Látta ezt Domcsika a dobermann és úgy gondolta, hogy ha Maszatnak lehet, akkor lehet Neki is. Persze egy 3 éves dobermann már nem tud elhelyezkedni egy ölben, ahol már van egy kiskutyu is, így csak az első lábaival állt rám, de valahogy azt hiszem odahelyezte a súlypontját is, mindig kék és zöld volt a lábam Tőle:))
Ha csak egy kutyával akarunk foglalkozni, a másikat be kell zárni, mert egyszerűen képtelenség megmagyarázni, hogy most nem és nem Te vagy a soros:)
Tavaly ősszel még volt egy németjuhászunk, a szőrét úgy lehetett megtisztítani, hogy Domcsit bezártuk a lakásba, örült is magának jól, hogy Ő most bent lehet, és addig Lucyt sikerült megszabadítani a felesleges szőreitől.

Most látom csak, hogy mennyit írtam:) Bocsánat:)

Előzmény: nickJagger (27)