repcsepista Creative Commons License 2024.12.29 0 0 1496

UFOzzuummm... miEeee... AIdások -AIdácok BarbiNŐk pnásók Barbikások csökösök a barlangjAIkba -vermeikbe nem tudják mit csinálnak $$$...gyarapodjAtok sokasodjAtok szarDynasztiák, örökös patkány SZINROMÁK MO MO MORÁK, EGYMÁST EGYÉTEK, DE ELŐBB VEGYÉTEK, HÜLLŐK KÜLLŐK ELŐKELLŐK ELŐL, MINDENNEK VAN ÁRA? SÁRA?
                     4.: Kávézzuummm... viziOUzzummm... Vizözön előtt, viz özön után, vizio o o o... Ami fenmaradt, most a vizizön utániak, mikor csak Noél?- él? -na még nem adta neki oda a földet, akié kié, a föld? Ez a mára álmomhoz vág, hogy 2021 -re, tehát 2020 Karácson, hogy van a két piraims, egy a szöggel fel, mig amásik az egy a szöggel le, most a felső piramis,alla fordula,és most csak egy olyan hogy szöggel le pirmis, és a csuccsa... Amit akarok, ideje lenne bemutatkozni aki Ábramának, adta a földet (fita itt van,és mikor lehuzták Mi is vagyunkl -jaja MiUfff...akkor megláttam!!!) - amit hogy lehetne értelmezni? Most nem menek bele, hogy ezek, ládd a csőcselék csörcsecsek csörcsöcsösök csőrössök, na nincs bögyös, mert minde szuka jérce pac pac oac...várja a Vő Legén? -gén, Legén NUK? Most vissza, hogy én egy barátot akarnék (ha egy mind? -Jézus) ami most ami van, hogy ezt rögtön, anyum, meg kellett popsoljam a posidat mert olyan nyekergést nyikorgást csináltál, a bábák félni kezdtek? Itt megint bevágom az unalmast, hogy Pista, haza kell menjél, szökjél, mert a háborut el vesztettük, és a MAGYAR -MAGYAROK, na ezt hacc emeljem ki, ládd itt van, szertenézett honjába, hellét nem talála, kard nyulj barlanjába, na most itt minden ami a földből váza, az az! Ami dögelletes, hogy minden amiről tudunk, kezdve az özönvizesekkel, most minden rendszer változás megett, ugyanaz ok a háttér, na most, ha lett olyan azután, jaja jöhet rám a jégesó, na most azok, akik olyan töltettel vannak, jaja be van töltve a puska? -10 nyil a tegezbe, -na az ágyi, de réz ágyu? -aha Mária TeRézia? Zna itt volt az egyik lehetőség, csak most is vak vezeti a világtalant?
                   5.: Na ezek 95% át, otthon apuénkkal beszégettük, amit most én beUFOzok? -fita, ezt nem tudtam volna, tenni, ha nincsennek VIRRASZTÓ MAGYARJAINK, ami itt midenek titka, HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, NA MEG OI OI OI...fita ezek a szavak, ezek 1924 évvel előttiek, és fita, men a jelenetés Szilveszterkor (éjjel, azóta is?) Sziveszrter papa, ezeknek is van Jézusuk (UK?) csak az övék nem halt meg! Na fita, minden magyar -fénygyereknek mert Jézus, jaja azt jelenti, hogy ő is Jézus! Erre sok vicc van, pl.-ki ölte meg Kennedyt, erre az egész tUSA egyszerre én! Ki ölte meg Jézust? -erre mindenki néma lett? -nyemec, fita az egész Jézus törénetek, az az ÁCS MESTER,(Boston te) MEG MOST AZOK MIND FAVÁGÓK? Mellecsleg a mai napig, hogy a magyarok ősei favágók,inkább rajtuk vágják? -tönk) nam hanem halszagu?(fiteled-azigazi halász, na most halász, megtanit minmdennap egy hal,te tudtad,hogy az te vagy, mert mos gyertek emberkere halálszni, holott kerssétek meg a hallhatalan tesvéreitek, ha össze jő az egész nyáj, na most megesszök a pászka pásztorkosoakat,vagy egye meg e kutáyája? Fita, onnan hogy a FÖLDES URAIK, na fita, azonnal hogyha neked valaki parancsal csal, az csaló! Ezt (ezért kellenek az egedföldet robbasztó fegyvereik meg doomsdaj gépezeteik??? -$$$...se seggit?-Mária seggit?) tudják, akik bedültek, és most fita, az hogy magyar ok, és fita, én nem akartam kijönni sehogy, de most amit állandóan, Pitu bátyám, le van szarva a föld,hanem a testvéreiddel (gyere kéInk???) törődjél,na apuénk, ne csinálj semmit csak irjál? Zna fita,apum eltartotta magát meg bennünket, (évi 100 ezr fortn jövedelmi adő,na fita azóta bóta...nincsak miért vana vallagotok végenóta próféca sya) és itt nekem nem lenne semmi baj,ha mindenki el ki tartaná magát, azaz EGÉSZ EMBER MAGYAR OK SZABAD EMBER,LENNE? Fita, amit látok a magyar ok gyerekéinkbe, hogy ha lehet, akkor maga ura lenne, és most az az, hogy itt akik ÉHEN A KIRÁLY, na mi vagyunk nekik a VALLAGUK VALLAG UT VÉGE? VALLA VALA -GOD? VALETOD? ERSZÉNYED, ERSZÉNYES ÁLLAT OK TOK? Fita, ez az, az egész!!!

6.: Most az, nem nyertük meg a 1.2 billcsit, ami tegnap kérdem az ififiam, mit csinálsz a billióval, vagy 5 -6 billiót, miután nem tudott válaszolni, mert ezt a három egybeházat meg tartja, na meg mennak motrozni? -aztá momdta, vagy lehet hogy 6 biillcsit, csetneki báró? (AZONNAK HAZA MENNÉK, ÉS MOST EGY UGY AHOGY MONDOM DÉLI BÁ BÁ BÁ..AMIT HA TE AZ ÉN GÉNEM VAGY,AKKOR CSAK AZ VAN, ÉS AMI VAN AZ LEHET?) Fita a STN GANÉT? Fita, vegyük a nagy nagyságokat, ládd Einstein, de már kéltszer atomozott, azaz olyan ENERGIA BOMBÁKAT DOBOTT RÁM, LEIRTAM DE MOST AZT AMI A BENSŐNK, MEG SE REZDITETTE!!! Ezt megint, fita apuénk, értitek ÉN AZÉRT UGROTTAM BE,MERT A MAGYAR OK TEStVÉREK KÖZÖSÉG MOST MEG NYITTATOTT, MEG KELL MARADNOTOK,2023 SZIL -VESZTÉR? Sóval, most ládd Einstein, neki több ezer körMÖléje vala, na nekem monduk, ezt amiket irtam, ezt azonnal csak a piszkozat, átt akartem ugy irni, hogy midnen egy tőről fakad fak ad? -fáklya? Értem, most ha ládd itt én hogy ezek,akik most kellett hogy egy olyan bagázsia ládd a zsinatAIk? De most ládd a STN TANOK TANUK? Amiról szó lene, hogy a TUDÁS NAGY LETT, tehát eddig, ezt csak ugy, hogy monjuk Neuma (néma) János, ládd ezt most ha ez a lehetőséág nincs? -Fita abzollozoombozzo ulti maka mak mak Ma King, de a teritékébull, na most kik által vannak a Kingek? - és GÁGÉkajaik? KajuhNUK? Vegyük, midnen kivétel nélkül csak gyepel? Amit akarnék, NINCS NE LEGYEN ELLENSEGED!!! .-ez apunék, mert mi NEM A SZARUK VAGYUNK, ládd ha juhus, és most ha nem ezed, meg iszod a hugyát, na mi a vér? -hugysav? -mit gondolsz, mi a zsenge husod ize izé izé ize? -Nincsak, Árram, hozs vel a pacal fiad, a hegyre? -jaja nyársra?
                     Innennn... nincsak, 2020 Karácson, az ÉG AZAZ EDDIG ŐK ...NA AZOK TÉNLEG SUPERBBB... INTELLIGÉNES ROBOTOK ROBOTA Dfita, akik most ezeket létrehozták, azok nem tudnak lemondani a teremtmeneik, na azok ami mit most magunkra vettünk,azaz angyali nyali nyalom a szátok ruha rühe, át látszó?- ami olyan, ládd nem ugrik,(urik a majom a vizba csak ha ők ugrasztják?-monyi monyi monyi...) engedelmesekedik (de azok olvassák a gondol látod? -meg csak azt gondolod??? -666... ha? -a megnyitott szent BbLila lába közzé nyomok?) ) a hanGODra, azok magukra lettek hagyva, (onion angló xaxon union?) hagyma? -de rohadt -rot tor -horr -hadAIk? -mi az oka?
...Abszolut zérró 5 másodpercik? -fita az mindent dematarizálna?
... Thorum (Tora) lámpa? -milye sép a lánga?
...Mi lesz ha a Jupiter egy nap vagy csillag lett?-egyel több? -téged bosszan-tana? Fita, mi magyarok, nélkülünk mi lenne,mi van? -bibipp...
...fita, ez ami történik, az egyszámitógép -conpuitert játék? -UK? -te csak allatuk alatt való luk?-aha angyaluk, analuk? Angyalom galambom gonbold ki a selyeminget elejit...
...oááá...
...ezt te is meg láthatod ha meghatódtál? -666... fenked pattog666...ha? -fita, csak al farcs hang, a hangAdó? -han GOD?

Előzmény: repcsepista (1495)