repcsepista Creative Commons License 2024.12.24 0 0 1487

UFOzzuummm... miEeee...MIndennap, midennap,magyar ok gurusuny nap, sose megy le, sose jött fel, főleg ha van fityma nincs van nincs...hol az Isten -Nap orszáGOD Jézus ÉL? -ha egy mnd? -s a hire $$$... hamvuk $$$...
                      1.: 12/24. A KÉP? -Reggel 11 óráig aludtam, azaz most álmomba, ennek a föld -gömbnek a közpin áztunk, napfény, és most a napok .napja az a Magyar -Magyarok -napnép! Ez most hasonLITana arra, mikor a Dunántul fénybe, és nem sokáig, mert lehzuták a ponyvát lelplüket a leprások? Fita a Nappal -Naonépekkel tüzön -vizen át, na miértünk vannak a Napok a Csillagok, meg minden ami FÉNY -ÁRADATOK! Most minden -ŐNK, ÖrökIstenAtyánkMamánk Országok, mi vagyunk az Örök -Világ -egyetmek Közponjai, na most azok megint EgyNap OK? Ne feledjük, minden Nap egy Nap, és a magyrok JÉZUSA VILÁGOSSÁGA, MINDENNEL SZEBBEN RAGYOG RAGYOG666... Fita, mi mdennél mindenkinél ami -akik előbb vannak, tehát vegyük a MAGYAR OK NAPORSZÁGAINK HOL VANNAK? Na most, amit itt azonnal názi? Mi lett itt, vagy van, ha egyre több FényJézusunk fénye kis Szeme Fénye, fényleni kezde? MInt sok ragyogó csillagok, mnd ugy fénylenek, de JesusUK, süsük $$$... hitszem látja azt tejsen vagy tanyUK habarcsa harcsa vab a vizbe guNÁR ganár hangár NUKUK? a szélébe, Jeshus, husosok husos fazeKosok, nincs többet hus, nemhogy juhus a Király, te tetted etted eteted ezt Király? Fitelem, itt??? -nincs se nap, se árnyéka,(sára Sára ára) azaz Mint a sok Csillagok mind mind elmulnak ha a Nap sugara a födlre ér? -az emberek?-i füszálként mnd mind el hulnak,(ha hulla?) egy meg maradt fita az iratok, amit csak őők kisilabizáltak, Jézus? -az a magyarok Jézusa, azaz az Ő fényében örök egyek vagyunk és csak egy Jézus van, ládd egy repcse = mind? UFOooo... Jaja tulrull Turull madarak a FÉNYBŐL ÉS MINDENEK FÉNYEK -FÉNYE (FÉÁMÜK MÜK MÜHELLÜK) VAGYUNK,NINCS OLYAN LENNE FÉNYESEBB SEB, SEBÜNK? ZSEBÜKK? Fitsa nekükn van arany hegy, bánya banyájuk? -juhukk?
                    2.: Most mi, NAP OK ÓRIÁSOK VAGYUNK, azaz hogy a Nap? Amit o o o... monduk sok sok kis szikra, lángra lobban666... meghozta nekünk a tavaszt, és az most a Nap az Égen Csllagok? Zitt amiket eddig csócsa, mindennap? -az az a szeretet ragyog666... ami Isten -Országok, kérdem, ogy az ogy azt gondolni se tudod, ládd engem, azért üldöznek meg üldöznek a feke fekete napfosok? -foss be foss ki? Ami van, mnden egyszerre és egyszerübb nem lehet hogy csak magyarok Országok azaz csakegy Család ládd van, és abba minden nap -ok, országok, na azok lennenének az ÖRÖK ISKOLÁK FA ISKOLÁK? FA EGYSE? FA TAN, FÁK TAN? FÁK JUH? Ugy érkekes $$$... látom az embreket? mint fákat? Amit magamnnak, hogy mi most itt az ennek a földnek a közepin ázunk, Fányár öröknyár nyál is, mi NAPOK VAGYUNK! Ezt ugyis, hogy mi értünk értünk, vannak a napok, és az a ruhánk? -Fény hogy Jézus UNK? Fita 1000 Szilveszter hogy ezek zeke van Jézusuk, de az övék nem halt meg? Zitt az ogya nap -lemente lement -e? Fita ezt a borzalom ostobasáGOD, hogy lement a nap, meg ujnap, és fita, olyan hogy nap? -mosmár ugy néz ki végleg lémet, nem az arany (ára) born new? -arany bika egyre bikásabb, irány az arany város? Nincsak gyünyüru tájak, édenkertek tejjel mézzel, zitt az már ha tej? -meg te te te hen ész? Mos az, hogy mnden a GONDOL KODIK? DIK? VAGY GONDOLKOZZ KID? Ki fia, bornya vagy? Juh bárnka bak kecsege köcsöge, Szép lehetsz, de Ókos Ákos? -okos? Most az hogy apunk, ha egy nemzett közösség ki tudna ugrani,akkor mind, ládd ezért tartják fen ezt a rémálom UrÁlmukat MUNka,ami sose volt less...lehecc, mert az ők kezében kerólt, minden ami élő és ÖRÖK MAGYAR OK CSALÁDOK? Fita, olyan hanGOzatok, hogy test-ét megöltétek, de szellemét nem! JÉZUS ÉL? A HALÁKBULL BULL IM AZ UR FELKÉL? Zitt az, hogy voltak MENNYI? -MENNYI, MERT HA EGY MND? AZAZ ISTEN ORSZÁGOK? MINDEN EMBER? -ISTENI SZIKRÁJA NINCS ÁRJA ÁRJA, ÉS EGYENLŐ, A FÉNYÉBEN, (ÉJ EYE) VAGY KOROM FEKETE SÖTÖTSEGGÜKBE BEN HORR...AZ ÉL LOVAS? LOVÁSZ, AZ EVANGÉLIUM NÉGY LO-VASA LOVÉ, KI A LOVÁSZ LÓVÉ? LOVÁSZ UK?
                    3.: Most az hogy mi csináljuk magunkat is, fita,vegyük hogy van a világosság, és ott minden szem eszem, csak láthtna,és nincs, gondol-át se $$$...hogy egy szemse, most hol a piros, papiros pap irta a klozetbe? Fiteljuk a nyomdÁszok? Most is kik nyomják osztják az észt? Zitt állandó ENDŐ BENDŐ, hogy ha te tudatlanságábull át akarod hozni a édestestvéredet, a világosságra, ott neked kell legyen világossáGOD, az csak a hangod, ládd most ma lesz (van) az ififiam születés napja, és most anyád, ha igaz amiket te állitasz, akkor akarok egy kis NMRD ot, (Botond az én adtan neki) a karácsonyfa alá, és este Fényeste 7-kor, meg értezett! Dna most én angyon ügyeltem arra, ezt apunék sugalátta, nem csengőznek, csilingelnek, néha huuu...nam tudom lerni, és itt az van, hogy ha te szeretetről beszélhetnél, nail, akkor most te olyanakat tudsz, ami csak a te FENYÓFÁN MEG FENYÓFÁNK ALLATT? POTTY, DE POTYA? Most azt amibe kezdődve kis kölkünkkel, eddjg influenza, vegyük ez ugy, hogy itt tiszta olyan kszörnyezet vett bennünk körbe, hogy megesz bennünket, ami az AIDAAIK AIDÁCÓAIK, ami fita, az anti virus is viruzs? Zna a fiaim, igyál citromot szép szerével, ami mióta a gyoMOR bendőégésem,nem ittam, tegnap ittam,ládd reggelre kifacsarok egy nagyobb citromot, és méz és turmarik és ma bele löttyinttem organik oliva olaj, és sss...fita valamit tenni kell fizikailag is, ládd el finGOD maga, és a te hited meg gógita te bóbuta, nem Kigyó Gyula, haptákba bele tojt a nadráGODba, gatya? Fita mndennek meg van az oka, toka? Az hogy megbünhődte ,már e nép, a multat jövendőt,az az hogy apuénk, előbb fényyé kelle válnatok, tok, és most az,ládd azt nem lehet a legkissebb csellel se $$$... Fita, most mi NAPUNKKÁ VÁLTUNK, MERT SZIKRA VEETI VAN EMBER?-BENNÜNK,na a KÉP MÁS, AZ ŐŐK KÉPÜK MÁSUK? VALLÁSUK, S KI ÁLTAL VANNAK A KIRÁLY UK?- UT? HA A HALÁLUKA ÁLLA HALÁLA? Zitt azt hogy hazudjÁtok bátran, de a Napot is le tagadni csak TAG ADÓK?
                     Innnen... nem megyünk mi sehova, je hova? Itt élned és hallnod kell! -halló hull a hó? -vas a ló? Sárga csikó megyünk rajta...udzsedáró udszeDOM?
...az hogy boudög Karácsont a csontunk zörög? - jaja ha minden, mindennap az, a szavakkal játszunk? -savak?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1486)