fülelő Creative Commons License 2000.06.22 0 0 182
Hali!
Csak néhány dolog, amiben én is meg szeretném erősíteni az előttem szólókat:
1., Valóban ha a topicban érdekelt lány lennék, kikérném magamnak a "segg" titulust. Az szerintem úgy kb 100-110 kg felett érvényes. Alatta a popsi a legmegfelelőbb (nekem).
2., Egyébként szerintem nem a méret a lényeg (bár a lányok is minél többet hangoztatnák ez velünk kapcsolatban ;ˇ)) a forma sokkal lényegesebb. Megint szubjektív vélemény: nekem tök mindegy, hogy kicsi avagy nagy, csak formás kerek legyen!
3.,brzrzr : Tévedsz. Több mindenben. Először is nem igaz, hogy a plazacicák (hosszúkás lapos fenék, brrrr!) után sóvárgó férfiak mondják szépnek a nagyobbakat. Pl barátném vékony testalkatú, nem égimeszelő (de a lényeg: a popsijához képest egy focilaszti szögletes, elvont alakzat!), szóval ennek ellenére én is megfordulok egy-egy nagyobb kerekség után az utcán.
Másodszor: szerény véleményem szerint azon hölgyek, akiknek tényleg van szépérzékük, inkább olyan ruhát vesznek fel, amelyen épp hajszál híjja, hogy el nem reped ott! (személyes kedvenc: elasztikus/biciklis nadrág, illetve a valóban szűk farmerruci.)
És utoljára: Hát nem tudod hogy akkor szép az egész világ, ha KEREK!
Más, hogy irigykedjetek egy kicsit. Tegnap du., munkából hazafelé menet láttam oly' gyönyörű popókát, hogy az már valami festői. Alacsony, csöcsös-faros (ezt sem szeretem, de hagyomány így mondani),de nem kövér. Szűk farmerral, ami úgy rátapadt, hogy nem mernék megesküdni, hogy volt-e alatta bugyi... Már csak azt sajnálom hogy nem volt nálam fényképezőgép. Akkor aztán ámuldozhattatok volna ti is!

Bocs a hosszúra nyúlt mondókáért.