MemetikaTan Creative Commons License 2024.12.22 0 0 6210

Sajnos a Jog is áltudomány, a bírósági bírók meg áltudósok, tehát rossz helyen akart bármit is elérni.  Szerintem nem itt és hasonló fórumokon kellett volna elcsesznie az idejét, hanem írnia kellett volna néhány közérthető publikációt is a témában és azt közzé tenni. Arra lecsaptak volna jobban az ismeretterjesztő újságok is. 

Más gondolat: Nem tudtam utána nézni, hogy mennyire drágák, vagy sem azok az anyagok, amiket használt a kísérletben. Viszont az 5 gramm, az nagyon kevés volt és gyanús is, hogy miért ekkora kicsi mennyiség. Hiszen a legtöbb egy lapos pénzkorongszerű csak és alig látszik. Amit felvetettem légnyomás különbség átverő trükközési lehetőséget, ott ez előny. Viszont demonstrálás miatt hátrány, és  előnyösebb lett volna 10 szer ekkorákat használni, tehát inkább 50 grammosokat. 

Nos némileg sajnálom, hogy nem figyeltem fel hamarabb, csak tegnap erre a kísérletre. Érdekesebb lett volna még az életében néhány gondolatot cserélni vele. Megoldani sem akarom, viszont az Egely kerék kisokos című netes naplómba, valószínű felteszem majd róla az összeszedett gondolataimat. Főként azért mert Egelyvel is bájcsevegett egyet és arról van videó is.  

Előzmény: őszszakál (6207)