gibbonpitti
2024.12.18
|
|
-1 0
17514
|
Nem veletlen h nem jutsz kozelebb ezekhez a dolgokhoz. Egyreszt a forgalamazok csak szakmai partner szamara ertekesitenek. Megvan az oka. Ha szolgaltatsz szakiranyban akkor megerted, ha nem akkor nem feltetlen fogod erteni ennek az okat. Es nem minden can-es kalyha kezelodik le w buson. Sot! Millio buktato van ezen a szakteruleten is. Jomagam belelocsoltam ebbe mar egy nagyon komoly bp-i csaladi haz arat mire ida jutottam ahol vagyok. Nekem mar sztem sok ujat nem tudnak mutatni. Megvan az a szakmai kornyezetem minden teren amivel barmit meg tudok oldani ebben a szegmensben. Es mindehez egy laza 40m+ raktarkeszlet sem art ha van polcon. En sem tanitok ki senkit, engem sem tanitottak. A tudas sajnos a mai vilagban vagy magadtol megszerzendo vagy kompenzalando ha masra kell tamaszkodni. Van h en is az utobbival elek. Nem tudok es nem is akarok mindent megtanulni. Es egy kalyha beepitese is relative konnyu feladat. Nekem az, polcrol leszedek mindent a kello beepiteshez barmely autotipushoz gyakorlatilag. Aki meg otthon hobbyzik az sokmindennel elakadhat. Tapasztalom. Szoval hidd el jobban jarsz azzal amit emlitettem. |
Előzmény: rabbit75 (17513)
|
|