*************2024.12.18.************
No, megoldódott:)))) Mivel nem találtam afrikai harcsa filét az áruházban, kérdés elé állítottam: Megeszed a majdnem kiolvadt de visszafagyasztott szűzérmét, vagy vegyünk újat????? Az mondta megeszi:DDDD De azért a lányomat megkértem, hogy vegyen ma, halát, és vegyen pár olcsó almát, amit elfelejtettem venni a bájgli töltelékhez:)))) Mindig mindent előre fölírunk és mindig, még a felírtajk közül is elfelejtünk megvenni:DDDD Szóval mindig.....hoppáa, a mindig TV!!!!
Jaaaaa, mondtam, hogy TV szolgáltatót váltottunk???? Nem??? Szóval a mindig apránként átszogatott és levette ezt, aztán azt a csatornákból. aztán amikor már a kedvencek közül is levett, mondtam, hogy ölég!!!!!
Ott a kábel, azon a net, meg a vezetékes teló, tegyük rá a TV-t:)))) És ma már WIFI-s settopbox-szal nézzük az iszonyú sok csatornát, köztük az eurosportokat, amit már ével óta hiányoltunk, meg a Classika-t, ami bearanyozza öreg napjainkat és még olcsóbbak is lettünk, meg magentások, megez megaz, szóval ez volt az idei karácsonyi:)))))
Viszont, volt 1 3 órás hálózati kimaradás tegnapelőtt és akkor lehoztam a szobaantennát, ami mindig a legnagyobb előnye volt és azon néztük az ingyen csatikat 11 db-ot, amelyből már a normál spektrumot törölték és a HírTV-t is:(((((( Viszont óriási különbséget tapasztaltunk a kép minőségében, persze a kábeltv javára:)))))