Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.06.21 0 0 142
Nekem az tetszett a tavasszal Pokle úrnál, hogy szép lassan ismertette meg velünk a lehetséges játékosokat, valamint velük a nagycsapatot! Ez remek dolog volt, hiszen nem lehet (talán még a legtehetségesebbeket sem) a fiatalokat csak úgy bedobni a nagycsapatba. Sajnos, egy nagycsapatnál (és a Fradi ebbe a körbe tartozik) nem lehet csapatot építgetni, mindig mindenkor jól kell szerepelni (gondoljunk csak bele, hogy a Poklét mennyien és mennyire ki akarták rakni a téli szünetben). Ezért csak ez a módszer, illetve a kölcsönbeadással lehet a fiatalokat beépíteni.
Annak idején Zavát is kölcsön kellett volna adni egy kisebb csapatnak egy-két évre, és nem megvárni, amíg nálunk érik be - különösen, hogy amikor beért volna, akkor el is ment.
Nem lenne rossz egy Ferencváros B a másodosztályban (spanyol-példa), amire egy éve meg is volt a lehetőségünk - csak a pénz hiányzott. (A tarcsi-bajnokság nem látszik túl megerőltető küzdelem-sorozatnak, így nem töltheti be ezt a szerepet.)

Én alapvetően nem szeretem, amikor egy edző cipeli magával a játékosokat (a Pokle egyet sem hozott), hiszen, ha én az ő csapatára lennék kíváncsi, akkor olyan meccsekre járnék (itt: tavaly minden Vidi-meccsre leutaztam volna) - nem beszélve arról, hogy gyanús az ilyenkor kifizetett átigazolási díjak célállomása... Egyébként középhátvédre szükségünk van - ám Lipcsei azon a poszton is tökéletesen bevált két éve, így én egy szőröstalpút semmiképpen sem hoztam volna!

Ja! És amíg az elmúlt évben a "tutikiesőktől" igazoltunk félcsapatokat (Vác, Nagykanizsa, Kispest), addig most a második vonal lett a bázis (Pécs, Videoton, Tiszakécske-Cegléd). Ettől még lehetnek jó focisták. Én figyelembe veszem a szűkös anyagi lehetőségeket, azonban azt nem ilyen emberekre fordítanám!

Előzmény: Lorinc_d (141)