Hi ALL.../egy kis monolog köv./
Én nagyon erősen gondolkodom azon,hogy
Svájc-ból hozok magamnak 1 pöpec `90 utáni `93
előtti 900S turbó 16-ot,mert itthon úgy vettem észre 1M forintig a SAABok nagyon le vannak lakva/9000/,ami a csúcs, hogy a tuti 900-ast meg
senki sem hajlandó eladni.`88-89 előttit meg itthon nem mernék venni.. :(
Svájc azért kedvező,mert magas az életszinvonal /apropoáruljaelvalakihogyangolbillentyűnholvanahosszú"i"merténnemtalálom/ és lakosok nagy része szórja el a fullos 100-200eKM es autókat, amiket rendszeresen MÁRKAszervizbe hordtak és nem sajnálták rá a pénzt, ami azt jelenti, hogy még 200eKM körül is igen jó állapotban vannak az autók mind műszakilag,mind esztétikailag.És az adó is csak 7,5%.Itt van 1 adatbázis ahol kedvetekre válogathattok...
a Svájci Frank most 160Ft/1egység
www.autopool.ch SIRJATOK !!!!!!
Amig nem tudok kimenni a gyönyörűmért,azaz nem tudok összekaparnikb 1,5M froncsit,addig itthon
kéne vennem vmit. én nézegettem OFF következik??? Volvo480 1.7 benzines v turbós gépeket és `88-89
évjáratúak nem is olyan drágák.Teccik a gazdag alapfelszereltségük, sajna nem ismerem hogy milyen tipushibái lehetnek és hogy MO.-i útminőség,autókarbantartási szokásokat ismerve milyen állapotban vannak óra szerint!!!100eKM:( körül.Ha valakinek van info,tapasztalat e téren
lécci ossza meg velünk a topicban.
Thanx./huhh/
Köszi a türelmeteket..
Saab4ever