espace.hu Creative Commons License 4 napja 0 0 11444

Szia

Olvasom hogy sajna küzdesz a "géppel"  :(

Ferroli szervíznek én a Két Kör Kft-t ajánlanám , sokmindent vettem (alkatrészeket) tőlük és kérdeztem is sokat , értettek hozzá .

Ha régebbi P12 -esed van , ahhoz lehet hogy már nem tudnak rendelni vezérlőt (mert alapban "legóznak" csak) , vezérlőt cserélnek nagy valószínűséggel és ha OK , akkor ennyi .

Elvileg az újabb PB2 -es vezérlő is kompatibilis kellene hogy legyen hozzá amúgy (erről annó írtam már ....) .

Amit írsz elég fura : semmi hibajel , szépen felépíti pl. 3-asig a fokozatokat (gondolom láng visszajelzés is stabil most már) , majd 3-as után ismét FH0 és ismételt begyújtás ?

3-ast (vagy utolsó fokozatot) meddíg tartja ?

Mailben küldenék Neked egy Ferroli doksit , amiben leírják a működési fázisokat .

Amúgy csinál ilyen , HA pl. a kazánvíz hőmérő NTC T-SetPoint-értéket vagy max. 95Celsius jelet ad be a vezérlőnek . báááár akkor a "d2" fázist is végig kellene csinálnia ! Esetleg azt is végigcsinálja (ez fontos lehet !) ??

(NTC jelvezeték toldható , DE jó legyen a kontaktja !!! Ha néha elveszti a kontaktot , minél kisebb a NTC ohmikus jele 10KOhm-tól megy lefele , annál nagyobb Celsius értéket ad be . Rossz hibás kontakt tud néha-bizonytalan 110 Cesiust bedobni .... ez csak 1 tipp ...)

Előzmény: Gogol69 (11443)