MuzX Creative Commons License 2000.06.21 0 0 212
Sziasztok!

Nem tudom, miért nem vettem észre eddig ezt a helyet, pedig elég gyakran járok aT.asztalon.

Szóval én is egy 86-os háromajtós, fehér 900i-t hajtok, bár a cég tulajdona, ahol dolgozom, de már 2 éve én használom, a kilométerszámláló 269000 körül jár...

Mostanában kicsit megsokasodtak a problémák vele (AC-pumpa, generátor-kontakthiba, elégtelen hűtés), jelenleg meg olyan érdekes jelenség van, hogy indulás után az elsô 10 percben minden lassítás vagy tolatás alkalmából valami erôs kopogás érzôdik elôrôl, de nem csak fékezéskor, ha motorfékkel lasssítok, akkor is. Aztán egy idô múlva elmúlik, de ha áll egy kicsit, megint újrakezdi.

Az újrafényezés is ráférne pár helyen, az ajtók küszöbrésze már nagyon rozsdás belül.

Motorikusan viszont nem volt nagyobb gond, egy idôben csinálta azt hidegben, hogy indításkor vagy beugrott minden henger, vagy nem, és sokszor csak 8-10 perc után kezdett el mind dolgozni.

Ami még neuralgikus pont, az a féknyereg. Már volt cserélve, de megint kezd elôjönni erôsebb fékezéskor, illetve rükvercben az a koppanás, amit ennek tulajdonítanak.

Minden hibája ellenére (kétszer menet közben kiforrta hűtôvíz, bár a műszer nem jelzett túlmelegedést, kétszer egy hetes állás után nem lehetett elindítani) nagyon megszerettem, bár kapcsolatunk nem felhôtlen, mivel kétszer is volt már vele kisebb közeli találkozásom más objektumokkal ( 16 éves vezetôi múltam alatt mindkét koccanásom épp vele történt, szégyelem is, szerencsére az egyik csak egy korlát volt, a másik viszont egy Merci hátsója).

Ja, és jó érzés, mikor ismeretlenül is villantanak, intenek egymásnak az úton a márkatársak :))