Linacsuk Creative Commons License 2024.12.11 0 1 4

Elolvastam, amiket írtál, és számomra hasznos információk voltak. Nekem is ilyen tágítót helyeztek fel, amikor ureterszűkület miatt nem tudtak hozzáférni az elakadt vesekőhöz. 2 hónap elteltével kiszedik és majd meglátjuk mi lesz. Egyelőre kellemetlen, szúr, fáj, mindig érzem fekvés és ülés közben, de már picit jobb, mint az első napokban. Nekem azt mondta az orvos, hogy nyugodtan sportolhatok, mehetek uszodába, termálfürdőbe is akár, mert a fertőzés veszélye semmivel sem nagyobb, mint ha nem lenne fent ez a katéter. Persze, nem extrém sportokra gondolt. Kérdésem: a topikbejegyzésed ideje óta történt-e változás, javulás az állapotodban? Visszatért-e a normális vizelés állapota? Nekem ugyanis, amióta fent van, teljesen más, azaz, nem megy egyszerre, csak több részletben sikerül, azt sem igen tudom befolyásolni. Volt-e ilyen tapasztalatod? Valószínű, hogy a katéter miatt nem tudok nyomást gyakorolni. Nem is nagyon merek nyomkodni, mert mi nők tudjuk, hogy azt nem szabad. Intim tornát próbáltad-e? Ha igen, segített-e? Válaszodat előre is köszönöm.

Előzmény: G4bi (2)