Sztem egy teljesen korrekt meccset játszottunk, mindenből egy picivel kellett volna több.
Kezdő szélsők szélről most nem lőttek annyira jól. de Márton Gréti felhozta a szélső statot egy elfogadható szintre. De nem jött az extra most.
Kapusposzton sem jött most extra, de a 27% a franciák ellen nem rossz.
Technikai hibák száma abszolút elfogadható egy ennyire jó és kiugrálós védelem ellen, de persze kicsit lehetett volna jobb, főleg Kuczorának voltak pillanatai, amikor mintha megzavarodott volna.
Visszarendeződés nem omlott össze, de azért kaptunk 1-2 könnyű gólt.
Védekezés korrekt volt, nem jó, de korrekt. Beállókkal volt gondunk, de sztem ez a francia csapat annyira erős beállós poszton, nálunk erősebb csapatok sem biztos, hogy jobban megoldják majd. Úgy éreztem a második félidőre Klujbernél és Kuczoránál hátul kijött a fáradtság, talán hátul Ketinek ilyen fáradtan és ilyen ellenfél ellen kevesebbet kellene rizikóznia.
És elől nem tudtunk a világ talán legjobb védelme ellen csillogni, de azért voltak szép akciónk és a 27 gól mindenképpen elfogadható. Az látszott, hogy sokszor kényszerítettek minket átlövésekre és ott most kellett volna kis szerencse, ez tegnap nem jött. És ilyenkor nem ártana 2-3 beálló gól sem…