Fejlődnünk kell még? Persze. Ez nem is lehet kérdés. Mint az sem lehet kérdés szerintem, hogy az utóbbi időben bizony léptünk előre. Lehet fikázni meg kóklerezni Vovát, de ebben az ő keze is benne van (megjegyzem, szerintem ő is fejlődött a csapattal). Rosszul válogat? Meglehet. Tőlem is kapott negatív kritikát. De MINDEN edzőnek van kedvence, és szerintem felülről is szólnak neki, kinek kéne a keretben lennie..
De a lényeg az eredmény, és hogy miként játszik a csapat. Őszintén szólva, én nem is a helyezésnek örülök, hanem a mutatott játéknak. Függetlenül attól mi lesz most a vége, jó nézni a lányokat.
Szerintem ez nem egy egyszeri fellángolás, hanem hosszútávon is meg fog maradni. A norvég-dán-francia trió még előttünk van - de már nem annyival mint pár éve -, a holland-svéd-német triónál meg 50-50, legalábbis nálam, ahol sokat számít egy kivédett/kihagyott hetes, egy kapufáról kifelé/befelé pattanó labda, vagy éppen az aktuális forma. Mert ezek alapján lehet az adott csapat negyedik vagy hetedik is. A többi csapat ellenében ha nem is sokkal, de szerintem inkább már mi vagyunk az esélyesek. Ami nem azt jelenti, hogy nem kaphatunk ki tőlük, és ilyen téren azt sem jelenti, hogy mi ne kaphatnánk el a top3 válogatottakat.
És igen, meglátjuk mit hoz majd a jövő, de szerintem ezután minden tornán VALÓS esélyünk lesz ott lenni az első 4-6ban, urambocsá' éremért játszani, amit az utóbbi években nem mondhattunk el.