repcsepista Creative Commons License 2024.12.09 0 0 1454

UFOzzuummm... miEeee... Fölszállott páva, vagvármegye házra,sok szegény legénynrek, szabadaulás ára,Kényes böszke pvák vak vak vak... napszéditó tollak, hirrel hirdesslétek, másképen KÉP, -lesz $$$... hol a nap?
                      1.: 12/9. A KÉP? A SioNUK hegye, milyen hegyes? Most mi magyarok, madarak fénymadarak vagyunk, azsz UFO-k? Az az iratAIkba, fita ezek roncsoló csaló robotok, és egymást eszik, na előbb a Praditor vs. Alien filmek, dr az összes HABYRUS VYRUZS TRANSFORMEREK TRANFORÁLNAK, EGYMÁST BAXXÁK BAXODÁAIAK HADYPAR/PATAWAR UK HABYRUK BIROK UDWARAIK WARAIK -VÁRAIK ÁRA,WARIÁCIONUKINUKIJAIKIK... $$$...ABBA ATYAM /MATYA ^ MOTYA MONYA BELE XOLNI NEM< LEHET? NEM MI VAGYUNK? -jaja de Mi is ufo-k vagyunk! Na mindent el követek, jaja én magyar ok testvéreink ink link lank lakatoko $$$... fo$$$... vicca ne né? -nene Néne, Nagy Néném, Nagy Bátyám apuÉnk seggitnétek alánk nyuNátok? Fita, én ezt...na lesirom ismét, első osztály első óra, egy komoly szivrohamot kaptam, hogy én ezt NEM CSINÁLOM, HANEM AZT CSINÁLOM AMIT ÉN AKAROK, ÉS ÉN AZT AMIT NAGYAPÁMÉK CSINÁLNAK NAK NAK NAK...Most a kerteken keresztül mert imádom a természetet kereteiket és mezőket, de a gyepelőket is,pl. -a nagyszálás, ahova a tehenekek hajtották s ki a tehán hajCsár kondás, legelni, ja az nagy legelő vala... s leritam a Miufff...hogy a ágyak alját, bereraktam és csiráztattam a magvakat, meg virágokat, télen is, na most... a nagymamám, kisfiam magadnak tanuljál, ami tegnap meg történt a kis kölyökkel, az magyar iskolába kiverte a balhét, mert az anyukája nem lehet ott vele,meg én el rontottam, mert ugy hülyéskedik a gyerekkel mint velem? -pl.-felboritja a székkel, padostul,állj fel, tallpra magyar! Na orditott... és nem birnak vele,jaja de miért fizetem a 75 dollcsit? Na du, beossant hozzám, és igy irjál irjál pitipopi irjál, neked irom!- de most odajött hozzám, és megölelt,nem felborit a széjkkel, de az anyukaja jött... na be be ossant, és hogy mondja nekem hogy az anyukaja magára hagyta, ami azonnal, soha, én soha nem hagylak el, és ez ment a két fiamra is, mikor 20 körül ténleg öngyilkosok akartak lenni,mert ők ezt sehogy...semmi szecsak csicska ez egy kubaszka semmmi $$$... se mese mise $$$... Na most mondtam a kis kölyöknek hogy én mindig veled, ezt nektek is ládd Yojó én mindig vagyok örökön örökké élek, érted?- s fita, EZ BENNE VAN A BbLila lyukuk,juhuuu... lába közzé nyomok ba is, a porba nyomok? -hogy VELETEK VAGYOK E VILÁG VÉGE, FO$$$...HOL A KIPUFOGÓLYA GÓLYA GERLICE, MITÓL VÉRES A LÁBOD...JAJA A KIGYÓ FEJE...FEJED ELME? Zett torrr..azokat se bántsd ha nem bántanak téged, ne bántsd a magyart!!! -jaja magyar kigyó, Kigyó Gyula a biró? Fita minden jóra az ÖSZHANG HUNA HAN GOD, LE LED?
                       2.: Difita a MOTTO: HA NEM BÁNT SENKIT, HAD (HADD HAGYD) BESZÉLJEN ÉLJEN, EZ AZ ÖRÖK LÉT ÉL ÉLEM ÉLEK, és ezt ládd én 4-5 körül, apu, mi a MTK TÖRVÉNYE? KEZET NEM EMELSZ SENKIRE, KÁRT NEM TESZEL SENKIBE, na most mégis csetlenükn botlanukn, hogyha lábam megbotolna, Jézusunk a miénk magyarok Jézusunk nem meghalt,hanen örökké él és éltet, fényed??? -te melliket akarod, ha van olyan hogy juhusukká varázsÖLeti magát, meghalt értük, értjük? -nem beeszÉlni MOger? Fita ha te őt követheted csak, ugy mensz az AtyaJUHkirály lyuk UK juhuuu...te egy roncs roncsolt robot botuk bóta, a MOziba $$$...MOricka Moriska fossa a WC-végbelük kincs a falat, az egyetlen falat? -aha Juhruzsálom nagy fala? -kosárUKik, kolbászbull na meg salaminyacku SallaMonya? Sóval, most az van, hogy talákozok mikor a második fiam, nagyon el van veszve, születik 1979 egy péntek este,utánnam fiuk, megyünk IZSNYÉTÉRRE ZABOT HEGYEZNI? Na nost is meg kell M-BRRR... EMLŐS DE MÉGIS KIGYÓ BŐRRR... hogy mi FÉNY MADARAK, JAJA TULRULL TURULL MADARAK, na most ez nagyon kevés népnyelben, mit nyeletnek velük? - ami most előbb az egész föld nyelve, Turul Madár ára? Fita, ez egy ÁLLATI ROBOTOS BOLLGÓ, na most itt most fita, mi is állatok tok vagyunk,de nem az ő állatuk meg tokuk, hanem mi ÉRTÜNK MAGYAR RULL FŐLEG ÖNNALLÓAN GONDOLKODUNK,és most itt azt hogy MAGYAR OK ISTENEK VAGYUNK, AZ AZ AMI AZ ÖRÖKÖS MAGYAR OK SZABADOK HARCAINK, HOGY MEG TUHATNUNK NUK UK? -HOGY MI KI MO, AZAZ ITT KIGYÓ BŐRBE M-BRRR... DE MI JÓ KIGYÓ GYIKA MO? AHA GYIKOM? A KIGYÓM? Zna most ... IME A HEJLLZETT A JEL MAMBÓ, LETUSZOTT A NYLON BUGYI MELLTARTÓ, JAPPÁN PIPI JUHMAMBÓ?
                      3.: Zneked azaz nyakad nem viccket, van feje, itt olyan amit mi MAGYAR MAGYAROK ESETLEG ÉRT ELEM? Fita az állatok állat tok,és a kigyók is csak tok, (hushozam) és fita, a magyarok Édesanya fénye nylve??? -ma is az egyetlen MENEDÉKÜNK? Zitt az állatok, na azok NEM TUDNAK KÖVETKEZETS EGYBULL LÁT? ÁL LÁT, ÉS NEM TUNDAK MAGUKRÓL SEMMIT!!! -MELLESLEG SEMMIRÜL,HANEM MOST AZOK AKIK EZT AZ EGÉSZET BITOROLJÁK, AZOK maradjunk hogy bukott angyalAIk, azaz sintetika -artifak -Robott Iccákok (AL-ALL KÉMIA?) ami most azokat csak SZÓVAL, SZAVAL DE SAVVAL LUGGAL HUGY DAL P$$$... HUDDOZZÁK FAXYZSÁKOS HASIZSÁK JUHBŐRYZSÁKOK FAXYZSÁKIKOK BUNDA A BUNDA BÜNDE? -DE HÉRŐK? -HERÉK? Fita, mi hasznom lett, ládd mindenütt a legjobb tanu LÓ? -na most midnen magyarországi iskoléábul kitiltanak, és a KGST... SEGGRE ESTÉ,MI HASZNOM LETT A ISKULÁJUKBULL? MINT MOST AZON A PONTOM VAGYUNK,HOGY MAGUKKAL VISZNEK BENNÜNKET AZ UJ szARANYVÁROS JUHUsRUZSÁLOM, JAJA FEHÉR FEKETE BARNA NAKSÁLOTOK LEPI SÁLOM? Fita mire vitte ugy A teista meg az A teista tudomáNUK az emberi brrr...stromberry field? Fita, most az van, hogy ITT VAN A SIONUK SINE ÉS HEGYRE FEL, ÉS LE? Zitt az hogy 33: -fita mot amit ezt meg save 533? 33 !@#$%^ nana ezt kerstem, itt szárnyam, azaz most vegyüuk ugy, hogy mnden szellemi mü ut,és szellemek,de csak AKIK MAGYAR OK MERT MI EZT A ROBOTUK ROBOTA BÓTA, TE BUTA, MOÉ BOTA na meg MOZAIAIK? A kis felesÉgem, eddig azért dolgoztunk, hogy dolgozhasunk hasunk, most az $$$... dolgoz666... NUK< Na most, AZ HOGY SION UT? -AZ HEGYRE FEL MEG LE, ÉS MOST EGY WOLLSVAGEN BUSSZAL, MEGMÁSZTAM A SION HEGYET, AZ EGY UT, ÉS AZON FEL, DE MOST A HEGYÉN A CSUCSA, NA A WOLSVÁGEN BUSZ,(ott fennakadt!-fita most ha ténleg bejátszák az unalmast, bizon, nincs emlékes se a Wolvagonuknak, fita lehet? Trudod az kis wollsvagon amit most 1990 kiszurták a szemetek, és most azzal, most hogy a csuccs...na fenakadt,megakadt, és most zitt... fita, okvetlen az összes villogásom kása, ki kell adni, és most itt itt vagyok, azaz JAJA... ma operálják a idöcsém, és tegnap, hogy P.Erzsi, ja az Jenő hugicája, fiteljal nagy épités mérnük vala a 43 Épitó iparnál, és fittam a betonkeveréket...és rohanok hozzá, együtt jártunk áltlánosba, hogy az elsők közt volt, akik kifeszitettek, és egy wc mártot szaros kóróval, fel akartak szentelni, nem emlékszek, de ő is ott vol, na most ELFORDULT! -na Erzsike a huga, és most nem tudja hogy él vagy halt? Dfita mindeki csak az álma!!!-jaja ébren is az!!! -diriogál? -de nem a tied? -mi van a lábodközt?
                     Innen, most a kiskölyök, 77-zer az örök göbögön, sose hagyom el és beneteket se, nem nem $$$... s EGYIK ALLAPALA, HOGY MLÉK SZEM, MAGAM -MAGON MAGUNKRA, fita, az hogy ISTEN, AZ AZ, és meg prószálom pfófét- álom, hogy a vér nem válik vizzé, hugy? -aha bennünk van a kutya de magyar kutya vér? -jaja ha kutyák is, magyar kutya faxa? -kasza, apu kasza kő?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1451)