UFOzzuummm... miEeee... Magyar magból, gecigenyó-petesejt, pete-szikra veti, magam csinélom, magunknak, lenni egymást enni jó? -ládd akik sose láttak magyarmadárt $$$... Fényt? Eljött már jönne... Karácson ragyogó Fényével, hol a kalácsom? - a kutya elvitte? -megette?
4.: Kávézzuummm... vizizizzuummm... viz -vér -fény verőfény? Mindenek előtt minden álom, na most a nyelvek, ezt had el hadd... az hogy beszÉlGessünk, vilgosság és fény kell! Csak röviden $$$... most minden ami irások sirtás jaja mindenki a magét?- a padláson? Most Piter? - a padlás láss? -lekváros csapó padajtóba, és csak ha van lekvárod? -a zsákba, de csak ha szilva?- na ezek drága kenőccsel, azaz csak amit te termeltél, a föld azé akik megmüveli, a gyár pinagyár, na nekik az is van? -puszi?- és most itt a lekváros kenyér, nem fo$$$... na messzire érzik a szaGOD, s mikor a padlás ajót,magátul lecsap? te csaló? -most megnyilik allatta a szakadék ajtó, és le hulla vala, azaz a helletek ahol a hulla rablók, zsiváNUKIKAKIIK?- lett sirás rivás fogcsikorgatás, na az is müfog?- aranybull? - lekvár, eltéveszted, az aranyvárosoDUDE? - KÜRTŐD? Fita, ha ezeket be engeditek, most az hogy ahol mára, összejöttünk, olyan hajhnali szürkölet vala? Fita, mert ez engem csilklndoz, hogy ahol én vagyok, s most itt mi? -talán senki, kivéve az állatAIk? Fita neharag, ládd kerszt, de horog?-hörög? -na eljkezdik azta juhkinzás, aminek a hire fenmarada örök életeketek át át átok? Fita, adrenalin? -Lina Ina? Inana? Anna? -hol a kanna? -kana? Imhol a te fiad, na most Juhmama ma ma? -a fia szüzen fogantatott, (nyaktekerészetimelfekkvenc bika) ugy nézünk mi ki MO?- Moziba? Vicca, most az hogy NEM TUDTAM MEG TUNDI, azaz mi itt mint állatok, na most fitlehelem? Ezt olaszba a menekült táborba, hogy ha most a nyelveket akarom be magölni, zett torrr... most ég és föld,nem hanem itt mi azzal, amit gondolunk az Égbe fénybe menj be, A MAGYAR OK? Na az, hogy az első teremtésbe az állatok is beszélnek, és értik egymást meg a GAZDÁJUHU HU HUS? Fita, most arra gondolok, hogy te meg nagyon kevesen, hogy magyar RULL? -zitt én itt, hogy kijöttem fel (magyar te mnden népek közt len elfekvő, na nem jöna vőlegén? -leGénb? -mnt a bili füle,a huszár segge? -s itt ezzel, jaja most is itt van, nem lehet semmit $$$...Na most, hogy lehetne csak egy vala kim? -mi kim? -mi ki MO? MOM, már egy hete csak a mamára gondolok,engem vigyen fel a padlásra, hagyja a dagad ruhát másra?-ruhuhuhuuu...
5.: Na a zsidó köser vágóhid -mészárszék ház, ahol születtem az egész padlás tele volt, irataikkal,érdeskés az sose keresték? Zitt most megint,aztb hiszik,a hisztik,hogy ők a hisztik, nem hisztizhetnek? Most az hogy én ugy, hogy olvasgattam az irataikat, és jaja ők értik, de most mindenkinek van nyelve?-akinek nincs, nyel? Most onnan, tehét kell világosság ahoz hogy beszÉl? Vicca, fülükbe forro olom, szemük puckkk... az ugy hogy a kardott meg tüzesigették,Isten kardja, pukk... és látod, most nem, most van szemed! -látásra? Hit szemünk, látja azt teljesen... Jámbarom utakon, nincs távedés sok ott az öröm és szenvedés, BbLila meg a te lábad közt, Oh mily gyünyőr GOD dörrr... Hulla a pejhes fehér hó, jöjje kedves Mikula? Naz most beszÉlgetünk, és most ugy jöttem bele a test M? Mi a fa? Zitt az hogy most mi magyar ok, zett torrr... tRóha, most is, most ott vagyunk ami SEOL XEXXÓL? JÁSZ ÓL, JÁCCUNK JÖN MÁR A BIKA FFF....Zitt az hogy az emLék ked ÖD ED EDD? Sose nap kis ked? Ime ami most elkezdett... ezt tegnapra a ififiam, APÁD! Fita most hogy kezdődött el, aminek nincs $$$...kezdete $$$...vége zete VIG ENDRUDNAK? tRüha, most itt egész 49 éves vagyok, és keresem hogy hol lehet le jelenkezni, itt vagyok, és ragyogok? Ime a NAGY DURUNG, most az hogy hogy lehet ugy beszÉlni, zitt fita, az hogy a magyar érti a magyar agyar? .magyaragyaram, kattog? -fiteljed a kutyAIkat, na meg most mnden állat fajtájAIKát? De megértik egymást és te az én husom husán GOD? vagy HU? Fita, most jöttem vissza, s két amit mikor az Akasik tártérháza, azaz most arról is, ládd két adag kaja, nem véletlen hogy kajaKosok fo$$$...UK< vagyunk?-jaja felvettem, előbb most itt a savelon, lapátolom, és men rá dickre, azaz két keringő kerge birkák, jut nekünk, az egyikben még slattygunk, jaja tpsi tapsi füles, ne bicegj, cicit ad a fianak is, neked van? -és fiu? -filuka? -pu?
6.: Most itt a dara, bedarálom, hol van a tökgyalu? Nincsak, előbb hogy a Dunan tul, fény van! Most az van, hogy egy NAGY DURUNG? -ÉS VÉGE, NINCS FÉNY! Még azt betudtam villogni, s meg nézhetittek, hogy amit irtam, az van? Na most itt ha most a MI SZELLEM MI? Fita, itt nincs olyan csak beadás beszarás és beszarábia BibLila lába közzé nyomok MO? Sóval,most azt is, hogy pontosan tudom, hogy mikor zakadt meg a fényünk, köztünk és az Égiéink közt, ami egymagam, képpes NAGY KÉP? -jaja a mi képünk? -a $$$... Ki KÉPE KÉP E? A DRAKMANUK? DROGONUK? -GANUK? Na az van, hogy az hogy mot ott vagyunk? Zez zaz hogy beszÉlni látni kell, most érteni, ért -elem nélkül, fény nélkül ládd A PREDITOROK TORKOK HORRR...na had emlékeztesselek lelek? -fita,most vagy ott vagyunk, NA AZ AMIT MÁSODZOR A ÉGIEINKKEL, AZ A SEHOL, semmi Anti semmi $$$...(fita, most te a pnéz ellen vagy, vagy a pénz el sedó?Most az az, hogy ha egy FÉNYURFÉNYE...EZT JOBBAN ZERETTEM VOLNA, DE VAN IDŐNK RÁ? RÁ? NEKÜNK ÁLL? Most az hogy ha van egy, akik nemhogy kapcsol pancsal csal lát? -fita ha én is katona,na én ténleg, leirtam, hogy a fényünkkel, az ugyanaz mint mkor másodszor találkozok a mi FÉNY -UFO-SAINKKAL? -be666... Zna
mi? -fita itt mindenki aki állat (KIGYÓ AZAZ ITT MÉRGES KIGYÓ FJAZATJAIK, ÉS MOST HYBRIDEG HABYRUZZ??? PRATIROJAUIK BESTAI DÖGJEIK HYBRID HABYRUKUK KIGYÓ bőrbe, az kancsal állat, és itt mot az, hogy most azért lenne a vallaguk vége, mert mi Mi is ufok-vagyunk! Nos az hogy ki véd meg téged...fita a BbLila akácos ut, hogy TI IS ISTENEK VAGYTOK? EZ AZ HOGY ITT TE NEM MAJD, HA A FAGY,LEMEGY A NAP? -HANEM MOTT RÖGTÖNTE TE TE TE...MAGYAR MAGAMMAL ÖRÖK ÖN MAGAM, ÖRÖK ÉLEK, ÉS ÖRÖK ÖNNÁLLÓ FÜGGETLEN SZÉP MAGYARORZÁG OK? NYEL MA KACSÁT HÁP HŐÁP HÁP...VAGYOK,VAGY TEHENEK TEKNŐS BÉKA, NEM MAJD,MEG VOLT,HANEM MOST, NYALOD A FO$$$...Ezt akarom, a karom,nagy erŐt érzek én, mint a két karomba, nem vesztegetem azt szérühbe ma-lomba? -TEMPTLOM? -fita, ezt ugy, hogy ezt akartam volna...na most ugy ahogy mondom, TUDUNK TALÁLKOZNI A MAGYAROK ÁLMA FA? -ALATT VAN ALMA? KÖRTE? -VILANYKÖRTE PÓZNA? AHA PUZZZ... LÁMPAVASRA BÁSTÁT, A BESTIÁT? NANA CSAK 144 EZER DIOPRITA,BRITA...
Innenn... na az hogy magyar beszép beszéd, az ládd az az ember, és ha mer,halni nem mer? NEM TUD,de hallni, na most a nyelvünk, nyeritünk nyih ha ha ha...lura, UFOooo...Óh egy FÉNYUFO HA EGY 100... MÉRT NE LENNE NEKÜNK JÓ, YOJÓ? FITA PITA PÉNTÖK? A FÉNYNEK,NEM LEHET ELLENSEGGE,AHOZ KELLE ELLENZŐ? HÁTUL GOMBÖLŐS? .FITA EZEK AKIK A VALALGOD VÉGE, HONNAN JÖNNEK, MENNEK?
...z$$$... Trump (bloondi) calls for 'immedata' ceasa a $$$... -fire (Fürrely) In UKrane, says US, Withdrawal from Náto sto eto? Fita,én nem UFO-t láttam,hanem az vagyok,na most akik halljátok Jézus hivogat,az te vagy! Fita,a Miuff... vagy marad,vagy semmi $$$...ha mise,ti $$$... Jesse Ham hama $$$...a hamis bika fff...
...oááá...