UFOzzuummm... miEeee... Magyar magból, gecigenyó-petesejt, pete-szikra veti, magam csinélom, magunknak, lenni egymást enni jó? -ládd akik sose láttak magyarmadárt $$$... Fényt? Eljött már jönne... Karácson ragyogó Fényével, hol a kalácsom? - a kutya elvitte? -megette?
1.: 12/8. A KÉP? -FÉNY -VILÁGOSSÁG NÉLKÜL? HA MEGHALOK? HA HA HA...ÉNEKÜNKET VICCHANGOZZA AZ ECHÓ HÓ HÓ HÓ... Ma született nektek a kis báránykátok lesz bárány bundátok?-juh-husi sushi? Ádám -Éve bünNŐztek, (a hasa faxa nélkül? -fita ha egy test meg xeXÓL?) azaz ettek a TILTOTT FA ALMA? -GYÜMÖLCSE CSALÉTEK, VIAGARA, ÉS AZ ÖLCSEL NAGY LŐCCSEL,? -CSEL? Most puccosok mezitelenek lettek, és Éva takargatja a A NAGY MACSKA DOROMBOLNA A KANDUR MACSKA NAGY DORONGGÁVAL ELŐL? -NA NEM, MERT AKI TERMTETTE ŐKET, ANNAK BINA NAGY NAGY NAGY ---DURUNG, LÁDD LE BAXTA A Miufff... na most fita, vissza gyüttem egy nagy nagy SUGA BUGA? Na a mára álmom, hogy onnan, ha nem bánt senkit, had beszÉljen és azzal, itt én azonnal, most is ha most MAGYAR OK ÖSSZEJÖVETELE ELE ELLE, nem tudnunk jobban összejöni férni, mint ÁLOM EMBEREK VAGYONK,EGY ÁLOM ÁLLAM , A SARAT VASAT, HOLOTT FÉNYESEBB A LÁNCNÁL A KARD AKARD KAROD KAROM KÁRÓD? - és mi álmodjuk magunkat, mert ÁLOM ( A SARAT) AZ ÉLET? De ezt is most álmodom, és ez a DOM? -EGY DOM-B, jaja dam, a damaBBB...? -ma dam? -talán igy, ap a dam, ma a dam? -az a föld anya anyaga csia? -csira?-sira? -sir hol nemzetek süppedtek -nek el? -él? -el élveztek,nincs rajtuk a xexÓL xexÖL, jaja testet öltöttek, s öltek? -fa faxa, faXOL, és xuku xuku xeXÓL -ok, egy OO? Óh ember, mond hát mért születtél, mér kell szenvedned itt neked, szelek szólok, szárnyán, repül az élet, mi is eltününk nyomtalan? (fita az!!!) -nem hanem had temessék el a halotak, a halotAIkat, hallottAIkat? Fita, most is, ez az állaTi agyam? -magyaragyam? Igen, ÉN CSINÁLOM MAGAM MAGAMNAK? AGYJ VELŐT, ADOK NEKED HÁROM DECI KEVERTETT? (MINDEN FA FAK EGY FAK) IGEN! MAGAM -MAGOM = MAGOD -MAGUNKNAK NAK NAK NAK...FEL VAGY LE NAKOLTAK? sLueth tesóm, le vagy fel? -testvérek? -test $$$... vérek, véreim? -genyóm -gecim -gÉneim, verebek $$$...vérebek verekednek a piacokun konkull a disznő szaron? Most énekelünk, egy a JELXÓNK A BÉKE, Száraz tónak nekdved partján, dögLőtt béka kuruttyol.Hallgatja egy süket ember ki a vizbe lubickölt, Ej haj denevér, biciglizik az egér, ej haj denevér, bennünk van a KUTYA VÉR? Vak meg látja hogy kiugrik, a sánta (kutya) után szalad, Kopasz ember haját tépi a néma meg óbégat, Ej haj devevér, biciglizik az egész, ej haj denevér, bennünk van a kutya magyar kutya vér?
2.: Csoda gyrekKorom vala, addig, hogy nem hogy nincs halál, hanem előbb leg elől, a legelőn, apAI (fita mi nem a ruha rüha) nagymamám, kisfIAm, nekünk NINCS HALÁL! Most a kis kölyök, az első pillanat hogy látom, nevet rám, egy napos, na most a fiaim, ládd ki voltak rakva a gyerekek a kirakatba, és most mellik az eném? -na rám mosolyogtak, ez azt jelenti hogy ők előbb megismertek engem,mint én őket? Na a falumba mindenki paraszt...(felszabaditás után?) előtte vahhom jobbágy -családok, zselerek? -napszámosok? -Dfita ITT OLYAN FOG A LOM TEMT LOP OSZT OSZTLOPOK? Na ez egy hideg -rideg hüllő -s most hybrideik azaz a melegvérü állatAIk, na végeredmenybe fe le, TAKARMÁNY OK? Fita, most elfelejtek szavakat, aminek a jelentését tudom, de itt EZ AZ AGYAMRAGYA -TRÁGYA? -ezt az ififiiam, itt leirtam, az agyad fo$$$...vasagyu ágyu, hogy JAJA ÁLMAINKBA MAGYAR MAGGAL MAGAM,MAGOM = MAGOD MA GOD? HUN GOD? MAGYAR MAGOD NA GOD? TUDUNK TALÁLKOZNI,ÉS MI ÖRÖK VAGYUNK, MERT AZ A MAGYAR ÁLLAM -ÁLOM VASUTAK, NA FITA, most ...nincsak nem jön be, aki a körök -köre vasutat épitette, aki végül is öngyilkos lett? -fita, azt ami a MAGYAR GYEREK ÁLMODA VALA,MOD?-DOM? Na huzom a csikot látod, a MAGYAR ÉG BOLTOZATON UFOooo...annak ellen ere, hogy most az körül, mitn a kis unokám, fita, ide hivnék minden kis por -poronytyunkat,tRöha, amit onnan, fita MI NEM AZOK VAGYUNK, AMINEK EZEK BELÉNK INK TÜZZEL VASSAL VERTEK -VERNEK,(NUKINUK?) NA ITT AZ ISTEN? -FITA, AZ AMI VAN, HOGY MINDENT MEG UTÁLTATNAK ÉS GYÜLÜLNÖD NŐDNOD CSAK A KINUK KINOD FÖLD, Ffff...ti rabjai a földnek, fff... te éhes proletár... fita, 1024 éve, Évi? - meg a damUK? -Fita, az a zsidó kőser hentes áru (kis bolt) elől, mészárszék, ahol születtem Tanács ut1, egy kis sikátor, DOBERDÓ DERBÓ DE DERBŐ és mikor kijöttem, minden éjjel haza akartam menni, na most itt most Tank $$$...*TRILLI ŐK, SZENT A SZENT FÖLD? -NA MEG UKRÁNUK A MÁSODIK SZENT FÖLDÖNG?* Giving este, a kis unokám, leülünk az terülj asztalkánk kanka, fita, ha lenne földünk, ami most anyum, még tudtam vele talákozni ebbe a porhüvely -ünk? Fita, az egész ÖRÖK MAGYAR -MAG -MAGAM -MAGOD MAGUNK, BENNE SŐT AZ EGÉSZ ÖRÖK VILÁG MINDENSÉGGÜNK, A TOKBA, VAGY AZ ÁLMOTOKBA BABA, BABA YILONKA LETT KURVAJUK BAX666... NUK, YLOANUK? -SÁRA
ÁRA? Fita, Mezopotomániát mirét sock & al< vissza a kőkorba, rövid 2 óra, 4000 bombázó annyi bomba a bomba, mnt előzőlég az összes háborUKik együtt véve bele értve az I -II WallagUK háborUUK a bilibe? -fita magyarok és bomba? -bamba a bamba bamba Bamba Sára, ára pi $$$...
3.: Na most fita, itt az ŐŐK ÁLMUK? -egy bili, és most fita, tegnap, na itt mot vegyük ugy, hogy az a mese, nincs mese? Na most én az ÉN CSALÁDÁDÁMAT ÁDÁM MÁDÁM? -CSALAMÁDÉ? CSILÁNT LÁDÁIMAT AKARTAM ÖSSZE HOZNI, Jitt kellet volna, ami most az első mikor végre, haza? .mehettek, a porhüvelymbe te hüe, Hazádnak rendületlenül, légy hüe ÓÓ (UU?) magyar, na most ÉN MINT UFOs? -jöttem volna bbb... DOM-BO? -na az hülyét jelentet,(fita a felesÉgem,de te nem játszod,te az vagy! 2000Szilveszter, most te bilentyüzÖl) a kis falumba falu -lufa? DOM -BOOK? -HEGYEK HEGYE PUCANYAK? ÁLLÁN VAN SZÁJA? NYILÁSA? NYILAS? NYÁLAS, OLYAN BBB... BORBÉLY BOROTVÁLJA, KIENK ÁLLÁN VAN A SZÁJA ZZIMMEEE ZZUUMMM...FITELITEK A KIS ingó dingó porbe phingó bingó...dinga? Zna most mindenek ennek ellen ere, hogy megtudtam maradni annak a kis gyerkőccc.. hőcc hőcc hőcc... ketten ölük a lura, hárman meg a csikóra gyia gyia paci? -poci? UFfff... Fita, most is amira gondolok, azok a szép napok?- az hogy ha lenne pénzem, most a legfinombabb déli gyümölCSÖket -xexXÓL 7 nyelven,zöldség magvak, meg levelek óh te mesebelü mellü lecsős természet, mely szem, (eszem egy szem $$$... szemetek? -azonnal anti szem? -mag?- antiseedó? -aha magyar magom a te magod? Fita, itt az van...hogy mot kijöttem, ami bennem valak,na most EGY AZ EGYBEN LEIRTAM A Mi is ufo-k vagyunk! -baba Sára, ára, hogy hogy... na megvannak dicken, csak most fita, ITT NEM AZ VAN, AMIT TE ITT..EL KÉPZELETETTEK VELETEK? VELŐTÖK? NA FITA, ITT A TI MAGYAR TOK TÖK IS A SATUUKBA!!! Zitt van, MINCS ISTEN, MÓCSINGA CSINGA? HOGY ÉN MAGYAR GYEREKEKET GYÁRTOK MAGYÁR? -SIHH HA HA HA SIHH HA HA HA SISSS...$$$....???...Zna akkor még, ládd Koszigin? -hogy tudtára adjuk, hogy mi is vagyunk, de mi nem bantunk senkit senkid, dik? -na azóta, ládd 1999 Decigeciember... anyum, azaz össze akarom hozni a családunk...anyum, ahoz ÉSZ?- KELL, pénz kell, meg föld! -döng?
Innenn... most az hogy álmomba az enyém?-hogy egÉsz éjjel, azokóTokkal toko? - ÁL MO-TOK? NA MOM? -BESZÉLG-ETTÜNK, UTOLSÓ VACSORA,ÉS ÉN MAGYAR MAGOTOK? MA GÓTOK? -JAJA KECSEKE TEJEN NŐTTEM FFF...ÉS .ÉN EGY BAK KEKCSKE VAGYOK, ÉS CSAK BAKKÖLHATNÉK? MIÉRT? MAK MAK MAK...MA KIN GOD? -FIN GOD?
...zitt mégis az lenne, legyen mndenkinek a HIT-E? szerint? -értem,HŐ HŐK, MIG KI NEM HÜLT?-HAMVA? -EMLÉK -E? KELME? ELME ELMENT? -TÉL? ELMENT A REPÜLŐ -ÖLŐ ÖLT? -REPTURA? AZ IGÉRET FÖL-D?- DEEE...HEJ RICA RICA KUKOR ICA DERCE...
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, hogy Kirull? -na az Isten NEM? -az isteniset tett? -akiket imándi félni kell, azok biomáru hacc hacc hacc...csak anygyali nyali robotAik, God duk, mindenkit kid meg dugott dug,a mennyekbull angyalAIk közzül, mnd egy kapta kópja fak? .-fábull vas karikak? Fita,mi a mi szüleink?.Sully? -Iskoilába (faiskola?) kaloda jár a kába? Egy (BOSS LÁBAS) boszorka van...
...oááá...