UFOzzuummm... miEeee... HE he he he...Halál madár mad ár? - előtt, vagy HU hu hu hu... Halál madár mad ár?- után szá szá szállj madár mad ár? Kié a föld?
4.: Kávézzuummm... viziOUzzuummm... ÓxeXólbull UjxeXólba, rabszolgágéja rabbszolgégája hajcsárAI Cszára Sára, az árokba három kavics, megfogom a csecsed Maris ha ha ha... na most ténleg van ennek a teremétésenk egy gazdája, gágéja gégája és gazdögjAIk? Most az amit mára, amhez lassan lassan egyenest bele a gatyába, Atyám, a gatyám, elfelejekztél,azaz gatya rotty...bokáig, ha adtál volna? -neked van? Na amit ki tudunk silabizálni az iratAIkbull, hogy kezdődik minden az arany -bikával, orgiáAIval, AIDÁJAIK AIDÁCÓJAIK onnan az aranybikakából (BIKASZÁLLÓJAIK?) nagy bika, bika xeXolók bika szállodák nagy bika viadalok, az 7 sovány bika megeszi a 7 kövéret,(ftia ez egy robot váza)azaz smytha czörkÖLnek, körÉnek az idajuk végéik, és suppp... AZ IDŐ ÁLL, DE ELMULNAK A RENYHE NÉPEK, GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA? Na most itt vannak a mi bika buuu... na meg busuló jáhÁszok, és pászTorok pászTorok övendjetek, megjött a juh az aranybárány a beletekbe, torkotok, torKosok csak meg ne fuljatok, fuldokölve fuldoköltok? Japaszuka fundelunka, aki nem eszik juhust, egyen diszNŐhust? A hus, a hasvérus, vérhas fa suh? -ugy szerette a vallaGOD, van gallérja ne törd be, gavalérja, de kinek adod tartod meg, a püspök falatod? -ki a bőröd pacalod őre? Fita, most itt az van, ládd van a KÖZBEN JÁRÓJAIK? NA MAGA TULAJ, NEM A TERMTŐTESTÜLET, hanem ha megendetitek geditek...most az összes irataim, akarna sugni bugni valamit $$$...te nem mondol semmit, nyalod a közönsegg seggits meg Süz Mária seggit? -te modtál, tál imádkoztál? -ja mnden el van, boronálva? -ohhh... a megváltóról,ohhh..zengjetek,hogy Juhliska?-na juhocska? -bennünket ugy szeretett? -hogy? Most onnan, tehát mikor másodszor találkozok a MI ÉGIEINKKEL? -KELL, KI KORÁN KEL, ARANYAT LEL? Nagyon utáltam,(mellesleg második nap. mind a mai napig, stükön ülök,tkön meg a tőkén, de fita,most itt van Derbő, és a bika szálló?) reggel 4-este 10 robtolás? -látástul vakulás?
5.: Most ben vagyok abba a fekete napba,ami mindenki minden aki ide ebbe, bejöhetne?- az abba van, és az egy fekete gomolgó kóvájgó hogy te abba, megvagy dermedve, és most az, hogy abba... Atyám? -fita hogy lehet egy Atya egyben Király? Ime a BbLila lába közzé nyomok, hogy kutassatok zörgessetek csörgessetek és elő a NAGY BALÁTVAL, ne törjetek össze semmit, lehet? - meg be setörjetek? -fo$$$... hanem pucoljuk meg az ÓszlagUK aml akkÁIt, de előbb a szemünk bull? -XEX -XÓL OL, FA FELÁLL, KÉSZ? CSAK A XEXÓL ÉS ÓLAIK VANNAK, LÁSS JÁSZ -ÓL? JÁSZOL? -GYÁSZÓL? Zitt most kénytelen vagyok, onnan hogy itt van a GONDOL LÁT EMBER,ÉS GOND ÖL? Naz a fiaim, leritam nektek,hogy magyarok haza, az hogy ők most mennek haza, kikarvarolnak egy nagy darab tisztást Erdélybe, inkább ahol vannak a verseny -pája utak, és most anny, otthon vannak? -nem fizetnek adód, meg mindenki tudja hogy itt UFOs -pita kis UFOs fiak, laklak? PL. -miért nem a magyaroké a magyarok KÖrpatkőmedencénk,ami most, ládd s kis kölyök gólya, haza akarok menni, haza akarok menni... most ma kérdeztem tőlle,eltévesztetted? -nincsak az biberbe volt, és hallgatott. Na haza csak ott van,(Ott van az én hazám,ott ahol él anyám?) ahol már ketten össze jöttünk egymásra hanGODra leltél, és ott van magyarorszagAInk -mennyek országAInk MOM-ok? Sóval,az ami a MAGMA TÜZE ELŐTT VAN,VAGY A GYEHENÁK GYEHENYÁJAIK? LÁDD AZ HOGY A SZEMÉT TELEPELE BEGYUTJÁK, ÉS HAGYJÁK KIÉGNI? Na most itt előbb... van a SEOL SEÓL SE HOL? MOST EZ, ONNAN CSAK UGY LEHET EBBE, HOGY CSAK TUDATLAN ÁLLATI ÁLLAPOTROHAD,zitt fita,kimondottan hus hozamara szamara? -az faja fentartására van, létre létra látra hozva!
6.: Hogy az iratAIm? Most monduk ott vagyok,trha a SEOL? - az az hogy seól, sehol? sehol semmi meg az $$$... fita ez igy nyesnye ki <<<... Most vegyük ugy, már csak azt akarnám, ami unalmas, hogy most elkezdek nyikorogni? Fita mnden olyan mozdulatlan, (csakj ha az UR XÓL IT??? BAXOL) és most ez ami ez, ez a han god? -olyan gondol látod? -ahol lelek? -lé? - az viz de tiszta,azaz itt az hogy tiszta pénz = lélé LÓVÉ? -fits ezért most lehet hogy sokerül nekik bejáccani a vallagotok tok, vége? Most az hogy IDŐ? Ő -DIK? HAZUDIK? -ERES VERES VÉRES TÉNYEK, VÉR ALLÁHALA FO$$$... PIETRŐ MEG A HÁLÓ? HALL LÁSS? Ehez, monduk ide, te látod, látol, korlátol?-ide elmeni fel menni, ha csak ha van fityma, az? Itt aaz hogy, ahoz hogy te gondolni tudnál, ahoz ezt, itt talán azzal, hogy XEXÓL? -azt tejesen ki kell tudni iktatni,ami talán, ládd a csikra -csukra tudomány?-zerintem nincs más, meGOLDás, és az a halál? -ez az,hogy a MAGYAR OK TESTVÉREINK KÖZÖSÉG? Na fita,ami én már pedzeggettem, hogy csak ÖRÖK ÉLETPÁROK VANNAK, ÉS A MAGYAR SOSE HAGYTÁK EL A MAGYAR OK FÉNYMAMAATYÁNK, MOST FÉNY TESTVÉRKÉINKET,(fita akik ittt vannak gyerekénk, azok tesvékénk, és nekük nincs unoka,toka szallonna? -juhushuukt kukkt jaja csikőkát meg megfőzik...juh-husleves, és ha figyeltek, ez egy hétpróba, és a leg bátrabajaink is, seggre esehetnek, na most fita,a kis tökos, lebirkóz, állj fel,(aha hogy megint lebirkózhas) tallpra magyar! Most az,hogy MINDENKI AKI ITT? -CSAK A HUS OD? EGY ÁLLAT UK? -UT, MEN A BIKA HENTES FELE, LÓG A TÖKE TÓKE EZER FELE, LINK LANK LAKATOS, NEKTEK JÁR EGY GATYA FOSSS...ILLATAR ÁRA SÁRA ÁRA? NA MOST, MI MEG MNDENKI AKIK ITT VANNAK HUSUK BANK? AZ CSAK HUS ÁRU XEXÓLKJAIK, AKLAIK, most azt hogy ládd MONDUK MI JÉZUS? -NAGYON FRONTOS HOGY A MiUFFF... Zna az hogy itt csak egy... KÖZBENJÁRÓ JUHUK? Ezt ugy, hogy most A PÉNZ -BESZÉL, KUTYA UGAT? Naz az van, hogy a ÓRIÁS HATALMAS FÖLDTURÁS KURÁS? Na itt van ezen, ezzek (MÉREG KIGYÓÓGYIK A MO?) alatt? _Fiteljal mert ezek lukaik, eresmennyeik,és most... na bejöttem, és most itt az van, hogy ők... NA CSAK LÁDD JÉZUS, DE AZ MAGYAR OK? 1000 Sylvester s Sylevester pop popa? -fita nem voltak a magyarok elleneggecskéik, na is álam, országok? na a magyrok nem élnek jogaikkal?) -na most hogy itt, csak nagy TURÓ -KURÓ lehetsz, ami itt, hogy Jézust? -nem az egy olyan, mint én, felvisz egy nagy...fita az hogy hegy, azok épületek, és most mind örök romba düldeledezik, és most te leszel, fita, te neked, ládd itt én VALUBANK...EZT UGY A MAGYAR -MAGYAROK ÁLOM ÁLLAM? TEHÁTTE HÁTUK MEGETT $$$... NEM VAGY! EGY TURÓ DE JUHTURÓS, ÉS TE NEM TUDZ, LÁDD MEGJELNNI, MERT EZEK NEM HUSBAN HUSBANK, ABBA ATYÁM A GATYÁM TE VAGY, NA MOST MINDEN MINDENKI AKI FÜBE HARAPOTT? Jányos a Kos bátyi, meg botlott egy füszálba?
Innen, ha itt az hogy álom? - sarat, na most az lenne, hogy most ez az, hogy ŐŐK A KIVÁLASZTOTT ÉS MOST AKIK A ÜBERRACCA---fekete baraNUK? RACCKA JUHUK? -FITA,EZ NINCS! HA EZ VAN, TE NEM VAGY!!! BAGY? PLATTY...
...potty...: 13 Incredible inventions That Weew Stolen From Their Creators...Fita, most mindenki aki van, annak megvan a lehetősége, hogy azzal,ami itt álom,azzal mident megtud666... na itt van a 666...fita minden ugy hogy álmában, minden am itt képzeletek és csak MikiMO-Móricka álma, fossa a WC falat, jó falat? Zna a felesÉgem, mentünk galambozni San Franciskó felett, kitette a kezét a kocsibul hjajjj...majdem el törte a szél, most azonnal vissza mentünk LA megvesszük 600 ért.azt a Ford elektomos kocsit, és fita,leritam a Miufff...nincsak mndenki kiröhogte, mert várjuk várjuk, hogy a sült galamb,szájba vágjon? A millómos barátunk, ez az ő találmánya,és már el is késziették a maketot,patentolták s eladták $$$...ő 100 ezret kapott...fita hogy a pénzéhesek, hogy milyen ajja $$$... ajajajajjj... ne nincs pénz, és az lenne a Kossuth Lajos $$$... a tököd nem olajos? -jaja a greenback bebaxott...nincsek most hogy beraktam a rakás kása $$$... diszNŐ? -a Fenevadon? ...mindemki része vére mérgezett lett puhoorr... poharábull buli buli... az utolsó sow?
... Wealth Tips Once Your Portfolio reaches $Millio... ( zitt elszabadult a MOzdony? -hol van a nagy diszNŐ hugyhigy hólyag?) Fita, most én itt vagyok, és most itt ládd, a fiu fiu fiu uuu... HU?- nem filuka pu? HE?
...oááá...
--valami ...már nem javitom ki kele pu?
...zzz... Submarine Misteriously Disopears Beneath Antarctick Ice After Discovering Hidden Struktures... fita, a miEeee...Inknek NINCS TITKA KAKA FO$$$...PISZ-KAFAK? Fita neked kri mi van? -tütüttt...