"Mert még a sajtóügynökségeknek sincs annyi,"
Sajtóügynökség? Nézzünk meg egy kisebbet. El vagyol tévedve. És akkor nem a Reutert 20ezer+ alkalmazottját nézem, amiben az irodisták is benne vannak. Ha nekem van idehaza 80 darab lehetek hülye is, nem mérvadó. Ha kimegyünk közvetítőkocsival pár kamerával forgatni akkor az alapban 50 kártya 1-1 helyszínen mindenféle túlbiztosítás nélkül? Az már majdnem mérvadó.
Digit rögzítők, videókamerák, egyéb vágórendszerek, CCTV kamerák, drónok, fotómasinákon kívül akadnak még játékgépek (azt tudod-e, hogy manapság egy flipper, vagy videójáték és szerencsejáték is SD kártyáról fut?), célhardverek, menetrögzítők, feldélzeti számítógépek, GPS alapú egyéb navigációk, de már egy alap parkolóautomata is erről bootol, vagy beléptetőrendszer, riasztó, mindenféle kioskok, mobil terminálok, önkiszolgáló önálló és nem hálóba kötött rendszerek, múzeumi vizuálok/projektoros vetítések? Eldobok egy kavicsot és Kingston kártyás menetrögzítő kamera fogja fel. UH, MRI és hasonló orvosi eszközök SSDvel mennek. Régebben viszont nagyon sok CFes cucc volt, abból is nem kevés Kingston ment ki pld. kasszákba, ATMekbe, szintén mindenhová is.
Az, hogy sok esett be, az a fenti elmélet is lehet, hogy sok van belőle és nem tudjuk mi történt. 20ezer fős fotós csoportok nagy részében meg ilyen van, az alapban több 10ezer kártya, ezek mellé esnek be hibák, de nem behatárolható, van ami nem Kingston, évi 5 darab lehet nem is mennyiség ha nem tudjuk mi volt.
A link jó, viszont olimpiát általában szponzorálják, oda a rendes sajtós nem visz semmit mert helyben kap minden szolgáltatást, vázat, szervízt, obit, takarítást. Bár elég szép cuccokat sorolt fel, feléért adnám a fél vesém, akkor is ha fostalicska Canon :-D És visz halszemet, szóval jó arc, azzal atom jó perspektívákat lehet csinálni, miközben bármelyik fotós csoportban lehülyéznék, mert nem sportfotós obi.
Ez már nem biztos, hogy szerencse. Számolatlanul szórom az eszközökbe, aztán ezer év után is engem találnak meg vele ha baj van, akkor is ha nem az én feladatom.