repcsepista Creative Commons License 2024.12.06 0 0 1445

UFOzzuummm...miEeee... Mukula mi kula mi nem? Télapó gyere már ho ho ho... magyar -ok gyerek 1 $$$... se hire $$$... hamva, $$$... hamu de kamu, hol sirjaink domborulnak hol SEOL $$$ ÓL SSS HOL JÁSZ OL GYÁSZOL JÁT SZOL A JÁTSZÓD -AL?- emléke $$$...
                     1.: 12/6. A KÉP? MIKULA MI KULA MI NEM? BorzAlom álmom vala,na megjött a ifiam, akivel most az éjjel ugy találkoztam, hogy az igazi magyar -ok testvéremmel, tehát nem a fiam, HANEM EGYEK VAGYUNK A MI MAGYAR OK JÉZUSUNKBAN BANK BANGGG... már mondtam neki, és előbb köszönök, nem köszön vissza, holott ők köszöntenek mdnen reggel jó reggelt apád! Na egy gicsit később, az anyukaja felesÉgem feélbred, fita, itt csak MAGYAR OK ÁLOM ÉLET VALA, azaz nincs hogy most ébren van, mert mindenkinek van egy álma, akienek nics az ELADTA JÓ PÉNZÉRT, A MEG VÁLTÓJÁÁJJJJ...A RÉZ ANGYALÁT? NA MEG AZ ANALA RÉZ, VAGY ARANY ERES VERES, VAGY EZÜST LILA, VAGY RÉZ ANGYALÁT ANAL ÁT, BORNZ ZÖLDE KÁKE KÉKE KAKA,ROZSDÁS VAS AVAS, NA MEG CIRIP CSERÉP A NAGY LÁBUJJA.VIDA MERT A SEGETEKBE DUGJA RUGJA? Na most én, jóreggelt SzNB fiam, és mondom neki, megnéztem az órát, és felriadtam, azaz 1.58 és ugy, hogy ahogy most amit ébren, hallottam a hangját, le jelenkezett, ládd én itt...(szüle fita itt csak egy örökegy emberpár van, mindem ember szikra. de december brrr...)olyan 1998 óta,próbálkozok, és itt mindenki magyar vér ér gén genyóm testvérem verem, ahol örök otthon hon? -vagyunk, az az örök magyar-ok na most ha zsidó ok, fita, mi nem vagyunk senki ellensegge meg segge duGólya az orotok, se dugó huzója, tehát ami van van, ami nincs nincs 12 -22 -33...102 megyek, de ha meg $$$... jöttél? -Tél?... zna ténleg, monduk február 13? -rideg hideg zuzmara vala, és máris cirkusz, mert most ne 13, ugganés egy gicsit 12 után bujok ki anukajakos nem szuka, lukábull bull, csak ippeg egy kis párducc majom? -kenőcs? -lőcs? Fita, itt MI NEM NEM MI VAGYUNK, HENEM KI KELE PU!? NEMIGAZ UK? Nem lehet az nem lehet.hogy nem kellek senkinek, lehet NEM ismernek? -hogy félre, baxás kása? -na nem mert akkor a bölcsőkezdete, az Urnak a fél elme? elmenet az eszed, ( ja itt a Kukor Ica csutka?) vagy a fejed vize, és szárazon jöttél a világra, HAN GOD? -na anyum, olyan 3 éves valék, te bödös kölyök, csak megérkeztél, és meg kellett popsoljam a posid, mert ugy nyikorogtal, hogy ho ho hooo... mint egy vasajtó,vagy has hajtó?-szar -nikkel?
                    2.: Most én, ugy vigyázok, most a felesÉgemnek is,csak összeKulcsolom mnt egy csoro paraszt a kezem,cuppp ...azzal kezdem meg végzem cuppp...inkáb pcccöhhh... és jóreggel, na most magprószálom allahala halla? -jó reggel örök életpárom féltáglám, örök életem szemem fánye ráma?-na monduk az is szemembe van, azaz az az...amit először láttam az Olasz Trieszt kantin aajtó -kapu, az csoda ráma, ami nincs több, mert mindnekinek (van szomoritója zsák foltja hátIzsák? ) akik magyarok, csak egy felesÉge és punctum?-vagy egy $$$...segge luka $$$... Mariha ha ha ha...seggi luka kéne? MarKos Marcsa? -szőrös a marka? -Fita ez egy borzadAlom valami, ami hogy mászunk mi ki Miki Muki Mikula? -a kula lyuk?- UK? -pc gödre dörrr ...god dog dög?-de hogy kerültünk bele,bele? Zna fita, most egy gicsit, ládd nyüszitettem, mint egy kutya,behuztam a farkam, de most ÉN HA ÖRÖK ÉLEK? -ezt ugy, hogy én élek, az én nekem kell tudnom, NEM, NEMI NEM ÉLET, NEMIGAZ? Sóval, olyan, hogy most nagyon alázatosan, hogy pontosabbank (fita emléktár?) éjfél után, 1.58 kor, de ugy mint ébren, bekiáltott ...jaja most csak azt hogy apád? -na most ezt először ugy, hogy előbb az ajtóban (leirtam) deréktól fel, megjelent,(az ő fényében) és most ládd utánna az egész ember, gyerekember, és láttam, és ő is látott engem hogy láttam! Na most, fita amit ő álmodott: megjelent neki egy ember, ismáelnak hivták, és rá sózott két gyerekét, na most itt arról van nagybaszó, hogy neked nekem nem lehet gyere kid? Most jönne az én almom mom-momba a bamba bamba...letét a bankba Sára? -ára? Ez onnan,hogy ÉN SOHA EL NEM HAGYOM A MAGYAR SZÜLEIMET -TESTVÉREIMET (fita én mndig tudtam nem lehet, na az lenne a halál ára ála kattogna?) ÉS $$$... a katonTUNáknál, megesküdtem, hogy bármi ami le$$$...nem hagyom el a kis falumat falu,lufa, falombomat, de itt csak a PÉN NAGY PÉNTÖK ÉS ÁLDOZÓ CSÜTÖRTÖK, BETÖRTÖK DE HOL A TÖKÖTÖK? SATUBA?
                    3.: Most az van, hogy OLYAN ERŐKKEL HUGYOZUNK SZEMBE, HOGY A SZEMÜNKET KIVERI, TEHÁT BE KELL HUNYI HUNY,és fejet kell hajtani, a faxfejed behuzni fel kötni, mert nincs olyan Isten, hogy én gyereket fogok ide hozni? -cseride kid? Fita, én UGY JÖTTEM VOLNA? -SMIRNA! VOLNA! -FO$$$... a fo$$$...$$$... te nem vagy, hanem csak fo$$$...UT UK UKÉ USÉ USA JAH WAH, WHOOO... GYAPJA, ÉS HÁNY GYAPJUT (fita egyjuhuk olyan most ha csakfogyaszt, szintiszta 2millcsi a haszona? -fita minden comádity Betty? -bötyő bögy) NYUZNAK RAJTAD A FILYSTE USA SÁMSONUK NUKINAIK? FITA AZ FILES -SZEMES -NYELVES ÉS SZÁJAI? -DE NEM SZÁJ KOSÁR KÓSER JUHUK HUKK B-ARAN-UK? Fita,most a AL -MOM VÁZ -ÁT RÁZAT? -mert meg rázzó, fel rázzó, és most onnan, most itt van az MINDEN OLDALRÓL ÉSZEK -KELET -DÉL -NYUGAT ROMORA INVÁZIÓUAIK? Onnan, hogy anyum, erejd innen NE LÁSD A NYOMRUNKAT, hogy hogy ma is, a fiaimé is, ládd most itt tenksgiving estére, az asztalhoz ülünk, és a kis 39 hónapos kölyük, mikor leülünk, elkezd nyikorogni hogy haza akarok menni haza akarok menni haza...na fita, nekem ez azonnal hogy kibujok anyum luka pu $$$... oylan hideg rideg...fita, itt nem lehet nincs rajtunk kivül, egy magyar ok gyere kid $$$...csak nokedli hokkedly vagy a jewistyuk de csirka levesbe /vagy ler<, na most onnan, hogy...most egy... nagy szabó ollo, egy akta táskába, (lukas volt a tallpta a cipőmnek, egy nadrág annak a térde seggem át látszól na most olyan 7dikes vaék, egy garbó ami pidócike... na annyit össze tudtam kaparni, hogy egy vonatjegy budipest,és ugy, el se köszöntem, na meg egy évig nem beszéltem $$$.. (fita nem tudtam ruhát venni) fita itt van mais miinden kinom, mert ahoz hogy barátok pénzbe kerülnek, és NINCS!!! -Nincsak rajtad vannak a fylesteUSAsokk Samsom? -szám? -sokk... Fita a Mi is ufo-k vagyunk! -na ott e hellem, mert én azvagyok, MAGYAR OK TULRULL TULRULL TULUNTUL AZ ÓPINA RÁNCOS TENGREKENE REKKENT MA DARA -TOK, na most itt amit meg kellene tudnom MUTYATNI? -amiért most a kiskölyök siránkzozott, hogy HAZA??? Fita, irgalmatlanul kegyetlenül nemcsak legyilKULtak, hanem most fita, AZ EGED -FÖLDET DOMBDAJOZVA FEL ROBBAN TYUK? A POROD $$$...KOPPAN ANNAANALA KAPPANTYUK KOPASZ NYKAD HA EGY SZEM ED EDD $$$...TYUK KAPPAN SZEM? Na engedjetek meg egy Mikula na mi kula? Nincsak a KULÁKOK?-fita azok KÁNAÁNAINK TUL, KÁLDEÁK DEÁKNÉ VÁSZNA GYÁSZA, ISTERHAMIG FÖLDMÜVELŐ PARASZTAINK? (NEM AZ ŐŐK MIKULA?-KULÁAIK?) TE IS FYLESTEUSA VALA, AAA...HÁT DE PESTI, NEMFEKÉT HANEM EKÉT BUDA ÉS PISTI, PI$$$... PI$$$... PI$$$...
333...,Három a hárem horr ..horem Book kó ser Kosok? Onnan, most Budapest Budapest te csodás, na most zitt az, hogy az hogy ha te MAGYAR OK ÖRÖK CSALÁD A DÓZSA? Fita, itt te meg örökké csak a GONDOL LÁTOD VAGY, és most AZ FÉNYMAMA FÉNYE NYELVE, fiteljad az AIDÁK ÉS AIDÁKÓAIK JAKIK MIVEL MEG HONNA JÖNNEK,(SIVATAG SIV ATAK AORTA VÁGÓAIDÓ) ami most is, irtó keservbe vagyok, mert ládd a kis kölyköt stiv? -az tolvaj, és az a magyarságunkat lopo?- seggünket kurja?-nekik nincs? STN STIV? (1034 éve annak, hogy csak az ŐŐK segglukaik tátonGANak, tudna beszélni?) Na fita, én kora gyerek Korom, hogy NEKÜNK VAN NAPUNK, ÉS NAP KAPUNK, AZAZ AMI AZ ADUNK A NAP ÉS NAPOT KAPUN NAP KAPUNK SZÉKELY KAPUNK KAPUT? Zna apumat Zoli bátányk,mindenidők leg kissebb magyar rabszóga (nncsak ha nagy akarasz lenni?)azaz mindent elkövettek hogy a magyar édesapákat meg gyerekéinket, azaz a fizikaki létét meg tartsuk, mert van olyan amit SEMMI ANTSEMMI PÉNZÉRT NEM LEHET MEG VENNI, ENNI? ETETNI LÁDD EGY KEZES BIRKÁT, BÁRNYKAJA? BUNDA MEG MINDEN PORCIKAJA ARANY-ÁT ÉR? Na hogy mi ez? -ezt csak ugy ha a magyar -magyarok gyereke ere -eredete a fejébe ér? Fita itt most hogy ne hét, hanem csak 6 tér van, az ládd a 6 csukra, de most mégis a menny...mennyek országa a fejük felett van! Naz onnan, most nemcsak azért, hogy amit akarnék, hogy ugy élnék, hogy mint Marci hevesen, azaz nem érdekel a pénz, de a megélhetésem, lehetetlenné tették, és azok nem FZIKAIK CSAK TRÁGYA DOM-BOOK KOSOK,HANEM ITT VANNAK MOST IS A LEVEGŐBE, EZT APUM MONDTA ÁLLANDAN, ÉS MA IS IGAZ? EZEK ELŐL CSAK EGYMÁSHOZ MAGYAR OK GYERE KID, AZAZ NEKÜNK IS KÉNE EGY OLYAN, MNT MOST AZ AMI MA IS A MAGYAR -OK GYERE KID TESTVÉREK KŐZÖS ÉG? -na most rettegnem kellett, mert ha van olyan hogy NAZI? -ZNA ÉN A NYELVEM, MOST AZ HOGY ÉN NEM TUDOM AZT, HOGY PÉNZ NEM? Sóval, amiket leirtam, hogy végre seikerált, hogy nekem is van Anukan-Apukan, zigy sikerált, ládd ha egy? -még egy? -sLeuth tesóm, ha ketten...
                  Innenn... most azt hogy du? -fita olyan ERŐK VANNAK A LEVEGŐBE,(MAGNES TEREK ISTENEK A MAGNES TERBŐL MEZŐKBULL VAGY ŐRDÖGÖK) hogy az... ládd ezek az ürbe (ürük?-ÜRÜLÉKEK) hágnak, meg eged földed rád robasszák? -miért? -zitt ha te magyar ok vagy, akkor neked van testvéred, ha csak egy? -mnt a lunak? -miind? -jaja de hol van az UFO-D-HOD? UJ F-ÖLD ÖLD? LESSS... $$$... ARANY VÁROS VÁROS VÁROD? NA MEG LEKVÁROS PADAJTÓ PAD APA APAD LÁSS $$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...Rémember brrr... romora sodroma -gyomora... no romora no sodroma gyomora nyomora profechija -nyomor óra? -volt -le$$$... mi le$$$...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1444)