UFOzzuummm... miEeee... Magyarok Npamdarak Fénymadarak vagyunk, vagy nem vagyunk? Tulrull Turull Mdarak Csésze aljak, Fény az Égen -földönk UFO-k? .ma de in Hu? Who? Mi is ufo-k vagyunik, és Örök Nappal Nap -Palik, de nem rötye? Pál após?
4.: Kávézzuummm... Vizardok viziÓUzzuummm... Bün és baj uralkodik, kérdem büntetők nélkül lenne bün -bünNŐz ő? -de sose ők,hanem amit ők elbaxtak, azért te meg én fizetünk adót? Halál adók? Most az, hogy akik ÁLOM ÁLLAM PÁL -PÉLDA MUTATÓ kis kutyák nagy kutya, nem ugat hiába, most mindig figyelem, hogy mik az összefüggések, kik vannak, meg akik nincsennek, és akik nincsennek az ok csennek? Ime a hjellzet, ha valakit te magadnál lentebb,de ez ugyis hogy magad felé teszed, toszhatod! Itt most én előbb, na 28 (29 mert itt is vannak akasik rekordog dog,dög, amit fita itt van a kutya elásva va va vak s te nem csóválhatod a farkadat,csak az övét, nyálazhatod) Most már most olyan,hogy amit láttatni akarok,az ha tudtam volna rajzolni, meg filmekre rakni, ami ahoz most az, ha nem hagyod abba az ugatást, most atoMOzni fogják maguk-at? Fita itt nincs rajtunk kivül senkinek fog alma, miEeee...jaja mije van neki? -nekik? Az Avatár filmek jók, csak most az is, hogy a kutyafajtáknak farka van? Zitt megint, aki nem tud MagyaRULL előbb utóbb arra busul, de most az az...hogy csak FÉNY UFO-k? -ma de in Hu? -na most nem hus és nem az őők husuk? -ami itt te is meg mnden állati? -fita mikor otthon láttunk valami olyat, ami csiklandós, apám, ez állati? -na hozzá tettük néha jó? -állati jó? -jaja meg isteni, ha finom kaja volt, ez isteni? - király?-juhus nemvéletlen kőser? Most hogy az amit itt nem beszélhetcc... hogy te GONOL LÁT EMBER VAGY, és itt van,tagadd meg önmagad? Fita,nekem rögtön mikor először nagymaám, olvata BbLi -át? -most nem itt vagyok, hanem ott, és akarom látni, és most rögtön, namama! -lehet a halottakal (hakot?) beszélni, mert simi samu sámli, Sámuel nem mult el, mert szelellemekkel beszél, és azok nem halotak? -hallanak? -Jad most én ugy jöttem be,ládd az enyéimhö hö?
5.: Fideler, na fita,most én az agyammal, vagy most mit eszel eszünk?-agyj velőt? Közbe, itt hogy ak itt a földbe vannak beleágyazva, na most azt, s most csak ugy, hogy minden nekem nagyon gyerekes gyere ke$$$... ma megint rám járt a rud, mert inkább pénz kellett volna, de mi az? Most az is kell érintenem, hogy az hogy god? -az dog, és ott hogy a dog az dög, és minden ami husevő, kárt okozó, (kár imádó? -itt a káróm?) az prerditor, és annak kell áldozat préda,na mik a prédikátorok? Most ahogy én látom, nehéz mert most ha képekben tudnuk beszÉlni, jaja szél? -ki be szél, na az hang,firhang, és most honna fu a szél? -aki beszÉl? -de aki megért, meg érint?-látod a filmekbe, és rögtön minden amit beléd lüttek, lejátszódik? Na itt van, hogy minden ami husállat, az dog? -dog az dög, és dögevő, most az hogy ha te valakit, valakid,most pá$$ápÖL$$$... zitt fissza a feudalizmusuk MOSUK? Előszőr is, most küldötteket küldenek és az szent lélek, jaja most is játszódik, HIRDETIK AZ IGÉT A SÜKETEKNEK -VAKOKNAK, na azok most... zitt az hogy vannak akik ha elhiszi aszik, hogy ők nem magyarok, zsna fita, a legnehezebb, hogy nemcsak fizikakilag kell táplálkozni, ezt én ugy, hogy ahogy én azonnal, hogy kibujtam anyum luka, ez borzalom nekem!!! -de most az enyéimhez jöttem, és azokat én nem hagyhatom el, és most az lett,hogy vagy egy emelettel fellebb emeljetek feljebb, vagy itt az van, hogy annak, hogy ha valkit átvertek, annak vége, akik átverték? Ide az is, hogy nem az halt meg, akit halálra itéltek, hanem mocskos ajjas hullarabló zsiványok gyilKosok, most pösze hogy ezek magUKra maradtak, és most az ami jóslásuk lássuk, azaz ha te félsz valakitól,(a nép-népek harag???) akkor most ezek eleve hularabló pedofak - maZOOvista kéjszadica pervert pasSIONUKINUK? -nátha kinzók, ami mot fita, mi a fene ez a próféCICajuk? -hogy hogy ...na itt tupasz azonnal, kérdezni szabad,jada ha a bÖLcsecsség kezdete itt a dik? -csörcsOLtök?-szörtyültük szönyulködtök jaja GOD GOD, na a kutyák dögök melegvérü praditrokok, a godgoda hydegvérü azaz van az Preditor VS. Alien filmekbem, fita a fiancia az méreg kigyó mérge é mérlege?- Janamost nem létezik, rajtunk kivül, sehol senki és most jönne...a buli buli? UTOLSÓ SHOW MÜ OR ITT ÉLET??? HANGOD, SZAGOD $$$...A PÉNZNEK VAN SZAGA?
6.: Zitt most az, hogy amit apuénk, ládd azt hogy halál, az az hogy ha te akárkit (csak 1 mnt a lunak) megengeded hogy rabbszolGÁGÉje miost jöne az utolsó szó, kopjatok le! -elég volt a csöncsÖLés -csörcsÖL és $$$...? Fita, ezek nem minden energiánkat leszivnak, hanem itt az hogy lenni? Vicca, itt az hogy itt forditott... azaz az hogy ébredj fel, most amit szoktam hangoztatni, hang -adó? -hogy ennek az ellenkezője se sinc$$$... azaz ninc semmi $$$...szám számit? tRöha, ha most ébren vagy? -az a halál, és most ha cak álomdtam volna, na az lenne az ember, és azzal magaddal maga tok? -vagy csak, amit ha ennek meghaltál? -na az a halál halála, azaz ezt sehogy se lehet gondolni $$$.... s akik ezt kitalálták, na te meg fel táláLod (a kis Jancsi meg János s város jelenések, amit ha te azt csak el hallgatod, tálalod magad, ládd AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, AKI MIATTAD HUSSÁ JE HUSA? JUH HUSA, DE A DSZNŐ HUSA, A HUSUK HUSA? Zna mot az hogy itt a krds, hogy ezek honnan jönnek, és jeh hova mennek? Az hogy magUKra maradtak, hogy csak ugy, és azzal lehet kezdeni valamit, ládd mindenki kell hogy legyen,egyen előbb legyen,és miért? -ezeket ugy, hogy ahogy az ösze iratAIk vannak, azok az irójuk nélkül, jobb ha nem irtak volna, (ládd a magyaok Jézusa aki ha te érted, akkor aki meg halt érted, az te vagy?- mert itt esetleg ládd az irataim, az A FÉNYEMBER A FÉNYEMBER TESVÉREIMHEZ HOZZ HEZZ HŐZZ... HŐCÖGHŐZÖNGHETEK? OTTHON VAGYOK? -de ha nem bánt senkit-kid? (fita, csak a család az egyetlen sully szüli? Naz hogy amit ezek várnak,az az hogy ha te nem előzöd meg a másikodat, jó tettben, azaz ládd MEGJELENNEK A MI MAGYAR ÁLOM TURULL TURULL? Az minden magyar -magyarok vérünkben -génübkben benne vala, azaz ha csak örök élek (lékek via vér?- fény) vala? Na az előb gondol lát? -és az az hogy mot látod magad, a maGODban, HAN GOD? (MA GOLD MA GOD?) ami nélkül, te nem vagy! Zitt az hogy mikor felébredtél, az pont az hogy te most csak az M-LÉK-ED?KETTŐ VAGY, AZAZ VAN AZ ÖRÖK ÁLOM MAGYAR OK VILÁGOD? -most azt is szerettem volna érinteni, hogy minden ami hallucionácioNUK? --fita, minden ami itt látgható, az az agy rémük? -hogy egy magyar gyerek, csak elfingta magát? - a porba,s lőn világosság?
Innenn... a titok, hogy akik tudják hogy mi ki a magyar-magyarok, azok csak utánzatAIK, de kik csinálták fel, le őket?- ki nem?
...AI? -Is Saving Humanity...mindenki aki Hugárunkba FÉNY _UFO-k? -ma de in Hu? Whohhh... -csak magát tudja, vagy vallagAIk, jopbban tudnák Nátod?
...oááá...