UFOzzuummm... miEeee... Magyarok Npamdarak Fénymadarak vagyunk, vagy nem vagyunk? Tulrull Turull Mdarak Csésze aljak, Fény az Égen -földönk UFO-k? .ma de in Hu? Who? Mi is ufo-k vagyunik, és Örök Nappal Nap -Palik, de nem rötye? Pál após?
1.: 12/5. A KÉP? -most ugy, hogy mint Fény, hazamentem a Fény tesvéreimhez, ami előbb...Ha emlékeztek Mr sPockra (na mi Spák nem szipák) hogy bejelentette hogy haza? -men, ls talákozni akar akik látták a Star filmeket,nem jön be, Star War? -na most én ha bejelentem, menek haza menek haza, s itt és itt találkozunk,most több mnt 900 Fényes ebben a fizikaki tesben, vet körbe, deee...Na mi magyarok, mi Álom a sarat? -ládd talákozok a mi FényUFO rjunikkal, és ez egy olyan, mint a nandervölgyi, akinek kigyó haja van, és az egész testem féreg nyüzsgés, és láttam a tükörbe, magam, és kérdezték, pitim, birod a strapát, jaja apám, én birom a strapát! -fita, az az hogy nekem van kim -mim, Örök FÉnymadár -Napmadár magyar -magyarok tesvéreim, és nekem az a mindenem,neked? -nyeked nyakad nem csiklandozik? -vérzik, mert menetet vágnak rajta, a te beleegyezéseddel? Na fita, ténleg két keringó jut nekünk, és most egy $$$... semmi x semmise ha mise tise, semmi $$$... csiri bi csiri bá Uncle Samu bikabá jön már a bika fff... Na magyarországok Fénhországok -Napországok, és most az ujföld, megnyittatott és lett óbb... Ó szövet ha vót,na abbul bull uj buli, hogy lett? -bili? -most kiborult? Dily meg Dylinger inger? Zingerék zürgetik a WAR-Ó -szövet- szövetkezetek, Uj? -eget földet termtek nektek,ha jó szövetek lettetek, nem horny hony prosztók? Hus sz9vetek, szövetkezzetek? Fita, most ha lenne pénzem, feltétel egy Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -ma de in Hu? Sfita, difita, itt a gyufa, kihuztad magad, te egy gyufa szál vagy? -aha Horny Gyutacs juh -you can't toch dis? Fita, most én mindent most is MAGYAROSITOK? MOGYORÓ? OH BEJÓ HÓ A HAMBOS SÜTEMÉN, MAGYARJÓ VAN AZ Ő TETEJÉN WOHHH...
2.: Ha nem lenni igaz, nemigaz,hogy van MAGYAR HON? -HON OK, NAPORSZÁGAINK, te ezt tudnád olvasztani? Fita,a fiam száguldöznek a Tejután, előttem, én most is sereg hajtótok ajtó, Ki az ki az ki kopog, várjcsak várj csak ki van ott, naki? -és lehuztak, na a tejuton lefele mentünk, ami később a Tejut el ágazik jobra meg balra,és mi jobbra,majd a fiaimlehuztak balra,és most a KÖRPATKÓMEDENCÉNBE KÖTÖTTEK KI ÉS KEREK A MDENCE ÉS BE VOLT FAGYVA, ÉS EZT LEIRTAM A Mi is ufo-k vagyunk, vagyonunk, vagy NUK? Fita, most NUKINUKIZNI akarna ná ná naná? NINCSAK A TITOKTARTÓ SÓTARTÓKNAK TIMSÓZOD,A TTKA HA KITUDÓDNA,(HALÁL ADÓD) PÁSSÁPÖLŐD ÉS ADD BE MAGAD -MAGOD, S HA IGEN, Difita,azzal ládd AKIT AKID MEGÖL$$$...(The Chronicles of Riddic film) A TIED TIETEK TI ESZTEK MEG BAXTOK, ELSŐ NÁJSZ ÉCCAKA S NŐ A HOZOMÁN SZULLEYMÁNOK? Nincsak a magyar gyerekeket le kapkodják a szülei karjáról? Hogy mnden szemen szedett jaja ha nekik nincs szem-e, magja? -senkinek $$$...aminek most itt a v jana itt a sava, sav e meg savaltam, azaz a valalgotok vége, mert msot ezért, most fita, midnent le fognak atoMOzni? -az örök gőztes seregek sereGÁGÉjek? -fita, itt MU MUTÁZATAIK,és azok UTÁNZATAIK, SKORBUTA MEG ANGOL KÓR KÁROK, FITA, OLYAN NINCS HOGY A SZARÓGALMABOOK CSAK KÁROG KÁR KÁR KÁR...HOGY NEM MNDEN SÁR? SÁRA? ÁRA? Sóval,most ha 900 4 Fényes nem kénes, kéne kéne? Most az HIRADÓK MEG UJSÁG UK AIDÁIK...RIWALDA FÉNYE, és most mindenkinek van EGY ALMA, ládd ezt hogy KÉP =GÉP, ÉS CSAK GEP GÁGÉAIK GEP AIDÁAIK? Naz most fita, itt is, HA EZT MEG ENGEDITEK HOGY SZELELNJEN, ÉS MOST SZERELJEN, SZERELEM SZERELEM SZRELMEM AZ UFO-k főka? -főka van kaka? -fo$$$...Aha apum a pu , fo$$$ ... be fo$$$... ki fo$$$... ki magad SÁR VÁR SÁRA ÉS SEGGESVÁR?
3.: Naz most az hogy...DE MI MAGYAROK, MI ÉRTELMES FÉNYGYEREK GYERE KIS, EMBE SZIKRA,és most ugy jöttem HAZA VÁRA? VÁRJAD URAM VÁRJAD, ÉLETED URÁT? Na itt az van, hogy A MAGYAROK A MAGYAROK AZOK ANGYAL OK? PONGYOLÁBA? -LÁBA, A BÉKE HINRNŐK LÁBA Ó, A MELLE OLY KECSES? -NA MEG AZ ÜLEPE OLY SEGGES VÁR? VÉRJUK AZ URAT FOLYTON VÁRJUK, NEM TUDJUK MIKOR JÓ MEG? -EL, ELLEL? Fita, most itt a földöng, MINT SOK RAGYOGÓ CSILLAG,nincsak mielőtt lehuzzák a Mi is ufo-k vagyunk! -na itt mindig dig is itt van,minden ami a szemünk és fénye? Most a fiuaimnak, reggel magyarok fény -napmadarak vagyunk, a felesÉgemnek jó reggelt örök életpárom,fél táglám, örök életem szemem fénye...de dolgozik? -nnicsak ezért, hogy most is mit kapok, és mit kell lenyelnem, hogy mi magyarok FÉNY MADARAK ÉS A NAP FIA (GYERE KID) VAGYUNK, ÉS NAPOZUNK MEG PUZUNK? FITA, EST MOST UGY VÁGOM BELE A TOKROTOKBA HOGY CSAK AZ VAN!!! EGYÉL FÉNY, NA MOST ITT AZ, HOGY MOST AZ EGÉSZ KEREK FÖLDÖNG, LENT, ahogy gyüttem vissza, hogy a sok sokk ragyogó kis csillag, egy NAP? -jaja az lett az NAP? -Fita IDŐ NINCS! .S EZEK, GIGGEZEG BIZZEK BAXOK? -JAJA EGYMÁST AZAZ EGY MÁST? Sóval ás hátsóval és HÁTIZSÁKOS? Mi van benne, kilóg a lu lába? Savamra hogy a fogad foGOD megfogtad nyemec, jah...hogy fogatok allá sárt adunk proc$$$... fo$$$... illat fo$$$...Illah De Lila BibLila a puna sára ára? Hit szemük Mü MUmmya, kérdelek van olyan hogy HIT SZEM -ÜVEG? Fita itt fizikakilag is be lehet mutyatni, hogy van magyarok magyagyaRULL szikra -veti benső ember, azaz fita, GONDOLKODOM? -DOM? A DOM A DAMAD MADAM? -VAGYOK? -AHA CSAK AZ, ÉS UGY MARADJ!
Inenn...mit akar666... a magyar ok nemzetteInk, látni pin-át, lilát, ember ember meg tudz verni, nylon bugy-it, gaty-át, fita DELIRI-RUM ZÜRBÖLŐ ÉS $$$...HOL A LUK< FEKETE, A VILÁG ÜRBE? -TI TOK TITOK?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...