hzs65 Creative Commons License 2024.12.05 0 0 38310

Nagyon köszönöm a válaszod. Igyekszem majd elküldeni az egyik munkafüzetet. Több munkafüzet megnyitásakor tapasztaltam. Ezekből nem tudom mindet elküldeni, mert munkahelyi adatokat tartalmaznak. De amiben nincs, vagy úgysem azonosítható, azt elküldöm. Ma például azzal szembesültem, hogy ugyanazt a munkafüzetet ha másodszor nyitom meg, akkor már nem nyílik meg egy üres munkafüzet új fájlként. Ha legközelebb előfordul, akkor töltök fel screenshot-ot. Még azt nem írtam, hogy hálózati meghajtón lévő fájlokról van szó, amihez VPN-en keresztül van hozzáférésem. Ez előfordul az irodai gépeken is (asztali gép, laptop - Windows op.rendszerrel). Azt most nem tudom megmondani, hogy milyen Windows verzió van rajtuk. A laptopon azt hiszem Windows7, az asztali gépen nem tudom. Itthon Windows10 van. A munkafüzetek kiterjesztése vagy .xls vagy xlsx. Kösz a helyreigazítást, hirtelen nem jutott eszembe a munkalap szó, azért írtam füzetlap-ot.

1. Az egyik megnyitni kivánt munkafüzetben (nevezzük 1-es-nek), több munkalap van, abból a legelső munkalapot még pluszban megnyitja új munkafüzetben. Egy másik munkafüzetben (nevezzük 2-esnek) csak 1 munkalap van, ott egy üres munkalapot nyit meg pluszban új munkafüzetként.

2. Az újonnan megnyitott munkafüzetben nincs több munkalap, akár az 1-es munkafüzetben lévőt nyitja meg, akár a 2-es munkafüzetet akarom megnyitni, ott csak egy üres munkalap van az új munkafüzetben.

Előzmény: pimre (38308)