repcsepista Creative Commons License 2024.12.05 0 1 1442

UFOzzuummm... miEeee... Elment a papamama (el élveztek vagy VAG INA NANA) el élve temEttettek?) nincsennek ide?-oda? Óda régi nóta nótok? -nőttök zaporozsje, NŐtök? -vanna nyeke töke -tőke? -haza, háza háza sok sokk? - nem is volt, le$$$... csaka puca nyaka csöke-csöcse szörcsöltök csökönyös Magyar ok fénymadaraknak hess hess szá szá mad árrr... Álom Állam Magyar Állan kattokna van foga, süsü $$$... vasutasok vagy FÉNY -UFO-k Tulrull Turull Madarak csicseregnek a fecske fészkeinkbe na meg potty potty potty...fecske deegyfecske fészek, apÁtok részeg?
                     4.: Kávézzuummm ... vizzuummm viziÓUzzummm...Most ami történt, hogy most ahol az eszem a szemem? Ezt most ugy, hogy amit 10ezer1? -olyan közel 3éves vagyok,és megállnak ponyvás Ford zill, teherkocsik,és az ÁVH-sok? -puccora kiüritnak mindent a hosszu zsidó küser -vágóhjid -mészarszék, elől egy kis üzlettel, és apum meg én a falnál, nézek apumra, ugy hogy mmm...na vii...még nem fejezte be,AZT NEM! -jaja hogy az álomod, elvenni? -most is, ezt honnan tudhatta apum,meg hogy nekem van egy felségem, és akit ha megkérdek, miért akarsz férhezmenni, MERT CSALÁDOT AKAROK? Na ezeket lirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -fita e megint téged tititá nem akaszt fen a fádon Fff... dörrr...?Jaja a palesztuiNŐk s gerekének niincs büne,de sabünk $$$...azok kereszten vannak feszitve *pa le$$$... * és szegÖLve, (ha lenne csak 1 mnt a lunak?- fita 2000 év óta, rájuk jár a rud, na most én, nem vagyok senki semmi de anti semmi, ami lenne SEOL $$$.... semmi nélkül???-pártján én nem fogok állást foglalni, *fita akik állást foglanak, foglanak a magyar népköztársak jaja ÉHEN A KIRLLY PÁRTUNK ÉS KUROMÁNUNK? - JUH HUKKT,-kárki akármi mellette, sellen,mrt én meg te, mwgyarok,nem e világ? -bull? -bingó?-ingó fingó bimbó?-rózsadomboss faxeres? -füszeres? Jaj annak a sorsa, kinek nincsen sava borsa, kinek nem jut kapanyél? Amit a magyar -magyarÓ tündér kaszinó napnépem, NapIsten tan tanuk? NUK? Fita, most vissza...na amibem részem vala, Megadja örök ÖLt részemet, mikor el fog jönni Ő? Nincs olyan hogy elfog jönni Ő? Ezt először Swédenbruggónknál, na állitólag az ő mestere ere egy eretnek magyar ok volt, na most,az az most is hogy látó,Isterqami most azokkal a gyrekekkel, akivel össze tudtunk jönni, jaja itt minden kis bőgyős natybügyős,kis begyes nagybegyes, köcsögöjuhkgégajuk? -ha be engeditek őket, fita ssinte minen iratokat sóhajt, eltüntettnek VALLA GOD, JAJA A VALETOD ADÓAIK ha oda tartod tartozol toszol? Most oda,hogy én feljártm abba köreikbe, ahol most fida Feedlereik on the röfff... Jaja akik feneke fekete és el takarák a napod?
                     5.: Tehát teljesen meg le kopasztanak bennünket, most olyan .. foglalóAIk, ott ültek apum nyakán, és 3 -4 -5 és etetni kellett őket,s ha jött valami munka, azok krumli -passuly meg tököt tengerit stbbb---fita.a falunba senkinek ( a besugón kivül apumlegjobb baráta?)nem volt egyfityinge gatya? -most a gyerekek mind skorbuta angolkórok, apumnak Évi 100ezer Frint jövedelmi adót kellett volna fizetni, na most én is,itt van egy geci emergeci srvécénk, na most január óta, elkezdett a telefonunk vackolni, na meg beözönlött (Jön a dicső cső cég világa, nepe millioval...) vagy 25 30? -milló alien,akik rögtön a farmunka, meg a közszolgálTatásban,felszeril őket vadonatuj kocsikkal,,meg szerszámokkal,na most ezek,bizon rögtön bankdákba verődnek,és ládd...nekik nem kell fizatni adót,meg rá adácsuil, most az van ami Derbő, fita szószerint,(fita most vallaGOD villog szarta szerte) a fehéreket ki akarják ütni,fita nem látjÁtok?) igy a barnáAIkkal? Na most ez az, ami apum, nagyon eszes vala, (fita a meGOLDhatqalan képeletek Laricsev, fejjben meGOLDotta, na akkor, vége, apum ha annyit tudz mnt e világ flikáik, duzzoghacc ) leirtam,és bizon amit ő találki, (fita itt ez a KIVÁLQASZOTAK BAXOTTAK TITKA PISZKAFA FAK) nagyon olcső (100 Frnnt, egyköce, szörnyej kibaxtak velünk nagy büntetés s kátszászázköcét, na az volt, belemnmt, és még volt ráfizetés!!! -hol vagy STEN??? -fita törvény hoztak a zsiványuk fita mi történik???) hulladék bárány bunda gyapjuh darabokból vászonra és mübőrrel (éjjel nappal azt ragasztottam,12 éhes vagyok,egy piros zsigulit akqrok) beboritva,nagyon kellett a jónépnek,és most szücs engedély, na fita,ITT EZEK AZOKÓINK INK LINK LAKATOS NEKTER JÁR EGY GATYAFOS FRONTOS $$$...toszt meg vagytok baxva, Zna most amit itt, de itt nemsokáig, mert itt teljes bibi s biboldó urAlhalom allám, s vicca ha beengeditek őket, na azok mqgyar ok, (fita azok hazavágják a angolokat, angalica york sir jaja fodros a szóre,ami fita, megint egy OLYAN ÁRULÁS LÁSS??? -FIita mi amicsiknak (csufuk) az igaz történ elme? -elment Marica szárazon! -ami nem feltétlen beszélik magyarok nylvét, de a szikra meg maradt bennük? (MA IS AZ EGYETLEN MAGYAR ORSZÁGUNK, MOMUSA MUMUSA?) Naz ahoz, hogy most csak egy barát? -Fita itt is tudtok következtetni? Kész a kávé! -kösz szépen a magyar ok NépköztársasáGOD A TE HANGOD???- nevében, na most amit reggel, hogy honnan jöttem rá,hogy MINDEN AZ EMLÉKÜNK,hogy mikor amit az előbb, hogy az ÁVH a falhoz állItiják apum, nézek bár brgyun ugy hogy most ezt ugy kredeztem, hogy a számon volt? -na apum vi...azt nem!!! -ezek az álmod akarják de akarnák? De a BENSŐ AMI ITT IS IDÉTLENKEDTEM A MAGYAR ÁLLAM -ÁLOM EMBER BRRR...Zna most, az van, hogy amit a gyerekkel 3- 17 buzeráltam, hogy monduk hamost ugy ahogy A MAGYAR OK JÉZUSA -USA SPIRIT TISZTA?- na nem hiszem hogy máshova be fogadtak volna, sőtt leirtam hogy ide is, már régen a nevvemmel bankrablást köövettek el, vagyis a papirjaimmal, és végül betörtem Nápolyba az amcsi követséget, (valóban!)és ugy...
                     6.: Na most mondom a fiamnak, hogy ezt, jaja az összes irataimat ki akarom adni, TRILLOMOSOK MOCSKOK LESZTEK, A MINDENIDŐL LEG HIRHEDTEBB DEGESZ GAZDÖGÖK, na most, fita itt a KUTYA ELÁSVA VAK VAK VAK...,A FIAM DÜHÖS LETT,(FITA EZ AZ HOGY MOST EZEN LEHETNE RÖHÖGNI? -JAJA ÉN KIRÖHÖGÜM MAGAM IS DE NEM A MAGOM??? A FELESÉGEM HAGY MÁR AZ ŐRÖLT RÖHELY VAGY...,TE DE IDÉTLEN, de most ténleg, fita AZ HOGY MINDENKINEK (KINEK?) VAN EGY ALMA ALARMJA? (fita, de apuénkkal, cseng...jaja azzal MOZÉZÉZNAK, ÉS EZT MOST HA TE MOROGZ, JAJA CSAK NE HARAPJ A SZARBA, HA NINCS ADUNK NEKI, DE WASHINTON ALMA,NA MA IS VAN OLYAN,ÉS EZT LERITAM VAGT 100 EZER, NAGYAPÓMÉK SZABADIDEJÜKBE, SZILVÁT (NAGY MAGY MAGRA VÁLÓ.ÉS MAMÁR SEHOL NINCS LYAN,AZ IZE EMLÉKE $$$... ALMÁT MEGGY CSERESZNYE NYENYERE DIÓ MOGYÓRÓ FÁKAT, A DüLŐKRE, UTAK MENTÉN MELLÉ NA A FÖLD UTAK MELLET? -JAJA AZ ÁROKBA, HÁROM KAVICS...Fita, na ezeket csak veletek tudtam beszÉlni, és ha nem bánt senkit, ezt megint leirtan vagy 5szézezer1...apum,mi a magyar testvérek közösÉg, törvénye? KEZET NEM EMELSZ SENKIRE, KÁRT NEM TESZEL SEMMIBE, JAJA AKKOR MINDENT SZABAD MONDANI KÉRDEZNI? (AHA MNDENT SZABAD DE NEM MNDEN HASZNÁL? -NEKED KELL TUDNOD, RÁ JÖNNI ÉS MIDNEM BENNE AZ ÁLOM GYEEKEMBER GYERE KID? Most hogy ez rögtön azonnal, hogy itt csak kiskutyák, meg nagykutyák vannak, na most vannak harópósak, láss az előbb az jött elő, ki a fiambull, meg a mega felesÉgembull? -bull az hogy kanos, és mindig a kanosabb kerül felülre, ezt pont a fiam,hogy a a aaa...na most itt van olyan, hogy itt ami látod a boss?-azt (carburátor az idöcsém azért lett astahanovista legmagasabb vör érdemrendeel, devagy 4szer (ki mi buj666... jaja itt van a saint STNUK lelek, ja ahoz be kell ám dülni? -de mindhogy jön qkanyar brmmm...nem viagara Niagara) itt ha magyarul hangzik, a bax?-na most minden allatt lévő szuka, puszi, és oda kell neki tartani, na aki nem, az nincs a háremba? -neve birva? -három három várom apárom,666...tosznál három a kislán? -a párom? -na itt abzugga bugga a buga? -na most csak egy BUGA? ÁKINEK LEGNAGYOBB A BUNGA? Naz az első amit hogy ...itt nincs az amit lassan mertem csak besss...jaja besarábia? HOGY CSAK ÖRÖK MAGYAROK HÁZAS PÁROK VANNAK, .és itt most fita, NA IT TOLYAN BOSS ÉS BOSSODA OVODA NINCS? BORSOD MEGYÉBE, JAJA FALRA HÁNYT RÓKA BORSO? Zna most, te mindeki álmában, haza jár, meg a lufa? Most sittt...
                     Innen, ez lenne az, ait most HA VALAKI, EZT TUDNÁ MAGA ÉVA? Fita, az van, hogy az akit vártak a magyarok,az az hogy fel eszméltél? Zna most, ezeket az iratokat, ládd most ez lenne az, amit hogy pl-Einsten haver, ládd most rajtam -rajtunk a happéré? Na fita, itt nekem is van kutyám, jaja izé, de nincs benne csont? Eb ura facó?
Jaja, ez az, hogy nem is tudtam volna? -smirna! -volna! -fo$$$... illat ár?
Nyuzz: Trump demands immidiáte release of Okt7 -hosteges says other wise othervise vill be Hell to PAY...fita,miér nem adnak nekik egy italt, juhusotok vére? (fita mind kerge lett,gellert kaptak, zuzzlerelt Nizzitek, ezt elhagyni a MEGVÁLTÓRÓL OH ZENGJETEK...nem rág leirtam, hogy eseleg, lett 4 1/2 hulla hulla hoppp...vagy ládd MINDEN EMBER EGYEN NA MEG LŐ? -JAJA MOST NEKIK IS, VAN PUCA $$$... VÉRALLAHAL FUTÁTOSZ BENNE? Fita...na had keresem meg...
...World War III.-? -has alredi begin,Jami jami Jamie Dimon? -ne mond? Zitt az hogy ezek az ide potty... na most mniden vissza oda, ahol a lukuk? Fita, te magyar ok álom állam jaja magyaragyaram, na most ezekét mi ...fita, ez az, hogy AZ EMBER EMBER MEG TUDZ VERNI, NYLON BUGYIT NEM TUDZ VENNI? AHA VISEGGRÁD VEDRÁD NAGYRÁD?
... After death, New Life Takes tökös,bögyös, very Sape: Sceintistis Astenising Disco Abaut Our cells ...fita, ami az anya god bull, az anyagi, és ami a fénybull, bula buli arany bula? -na apunk, (most!) ezzel ne jácc,esetleg...NA FITA, MINDENKI MEG GŐZÖLŐD777... neee...GÁZ GÁZA, GÁZOLÓD666...VÁGÁNY GÁZA, VÉGBÉL SZELE $$$...
...Halál hall áll, jaja a fütyid,ez igaz,mert meg merevedik, után,*utjan* nincs se Ó $$$... UJ, NAGYLÁBUJ,NYOMA A HOMOKBA, SZENT JOBB HÜVELYKULJ?
...ÁLL MOM-ba láttam én a csodás üdvöziTőmet? -fita van a petesejt, sejt Ellek ellem,és most a him ivarsejtek, és most 4 millcsi? -amik most egymást is eszik, most mégis a pete sejt eszi meg a leg ficánkullóbat bat ham ham ham...temészetes ki választódás, na ezeket, mindenkim mi kim?- meg láthatja az saját szemével,azaz a kis ...fita, akik itt a gyerekéink, na most ha te magyar -magyarok Évadéka?- Halikra ivadáka,halszagu,vagy hall nem hal? - azok a fény testvérkénk, és szikra veti, ne bánts ( a magyart?) virágok? -mert peti (só) -sejt -sejted? -szikra veti? Yojókám kam kam kam... kamcsatka Ádam csutka?
Na van egy jó dokumentő... hogy a nagy analbaszó birodalmAIk, csak uk mukk fuck,és most fita, az ami ez esz...
...Ancient Alien: Origins
S1 I E8 Alien Obzervátories DVR- HISTHD
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1441)