Ma megint nekem is elkezdte bedobálni az 1 oldalas reklámokat... Így visszakapcsoltam a blokkolót.
Brave böngészőt használok gépen és telefonon is. Telefonon, ha be van kapcsolva a fórumnál a pajzs, akkor nem lehet plusz vagy mínusz pontokat adni vele, illetve a képfeltöltés se működik.
Szeretem ezt a fórumot, így ki is kapcsoltam a blokkolót már régen. De most, hogy elkezdte dobálni az egy oldalas reklámokat inkább visszakapcsoltam. Így a helyét se látni, teljesen eltüntette.
A +/- funkciónak amúgy se sok értelmét látom. Nem befolyásol semmit sem. Képeket is ritkán töltök fel telefonról, így az se érint igazán. Legfeljebb addig kikapcsolom
Gépen nem tudom, hogy ezeket befolyásolja-e vagy sem. Most nem vagyok gép előtt, hogy megnézzem.
Azt meg már megszoktam, hogy a sütiket van hogy napi 5-10 alkalommal is el kell fogadni és véletlenszerű, hogy a böngésző megnyitásakor be vagyok-e jelentkezve vagy sem. Ha nem is vagyok bejelentkezve, akkor is ha van valami interrakcióm, akkor az esetek 90%-ban beléptet.
Nálam a bal alsó 3 csíkos menü viszont jól működik. Csak a hozzászólás textbox-a túlméretes az oldal többi eleméhez képest