Bocs főnök, ez az én véleményem, hogy megér egy próbtá, de ha szerinted nem akkor mivan? Változtassam meg a véleményemet? Nem köszi!
"Az egyik végignyomta tavaly a Partizanban, (Igen ez a szerb csapat, nem az albán Partizani,) a másik meg a montenegrói nyolcadiknál volt. Az egyik konkrétan jobbhátvéd, a másik meg nem. "
Velős érvelés, bár nem tudom, hogy jön ide az albán Partizani, de gondolom nyomatékosítani akartad a mondandódat. Kár, mert Ojediran éppen Albániából jött és még csak nem is a topcsapat Partizanitól, lehet jobban jártunk volna vele ... Én inkább az objektív tényeknek hiszek meg a szememnek, hogy ez az ember, jöhetett volna a Real Madrdiból is, itt egyelőre lefelé lóg ki. Ennél fogva marhára lényegtelen, hogy honnan jön valaki, a lényeg az, hogy itt mit nyújt, itt mire képes, vagy nem így gondolod?
A poén meg az, hogy egyébként a nyári edzőmeccsek alkamával többször is jobb-bekkben játszatta Blagojevic Senagát, így fogadd el, hogy volt már legalább egy edző, aki hasonlóan látta a helyzetét.
4 hónapja ezt írtam:
"Senaga - Egy gyorslábú játékos, de amikor szélsőként játszatták, akkor nem nagyon mutatott sokat, de jobb-bekkben nem nagyon tudtak elmenni mellette, kifejezetten jól játszott ami a védekezést illeti, a támadást tekintve viszont sokkal több kell, de szerintem hamarabb lesz bekként bevetve mint támadóként"
Tartom a véleményem.
ui: Nem kötelező engem olvasni, ott van fent egy X és akkor bár ott van a komment, de elrejti számodra, és visszatérítés nincs öreg.