UFOzzuummm... miEeee... Tallpra Magyarok! Lura! FÉNYUFO-k? Mi is ufo-k vagyunk! -FÉNY UFO-k? -madein Hu? Who huhu szerelem a lukukat pén nélkül, pénzük?- pén penizsákUK nélkül,van élet? -ki lehel lehet mondani?
4.: Kávézzuummm... zimezzuummm... bum bum bum... Reggel de.-együtt a két fiu, próbáljatok meg nincs pénz,pénz nélkül gondolkodni, begorombultak, csak mondom, aztán most a felesÉgem meg nejeünk, próbáljatok meg hogy nincs pénz, gondolkodni na rám verték a tüzet, és ki fogja fizetni a bileket? -ilyen hülyeséged, ami fita, nem erőltettem, mert itt van az a pont, hogy halál adó-adók? Fita.itt ne feledjuk, akit megölsz (az a paranccsal csal és most fel daraböl MOM na MOMUSA is, defita, deviza ujra és ujra mindent parcelláznak cel csel) a tied,s itt amit tegnapra,könnyü lesz? -meg jegyezni 2024 december 31? Zitt vissza a Miufff...hogy mikor előbb mi lett a két öcséddel, (fita mit te keresel, ha a tesvéridet az meg marad, mig most ha pénz?) ami azonnal, azt az őröltséged amit ott...hasonló 1986 Szilveszter, hogy mint egy hópihe,vagy hamu?-kiszakadtam a testemből,és olyan érzés, nem tudom leirni, jó de az annak az örök 666...vanna? -Derdidaszt, most az, ami most egy fekete olyan korom eszi bele magát mindenbe,most ugy hogy hanyatt leestem, és most körbe DOBBANTANAK( EGYSZERRE ÜTMERE ELŐL BENES, FELISMERTEM!!!) FEKETE SZÖRNYEK JAJA MAJOM ALAKOK,(FITA AZ EGY NAGY KOLLISZEUNBA, ÉS PORTOLOKON FÉREGJUKAKON CSOPORTOSITANAK, LÁDD AZ EGÉSZ FÖLGOLYÓ ALLAHALA ALAGUTAS, JAJA EZEK MAGNBES MEZŐIBE VANNAK, AMIT ..TUDTAM NEM ENGEDIK MEG A ISTEN A MAGNES MEZŐIKBÓL TEREKBULL...NA AZ AMI ITT A LÉCSŐK,AZ OTT A POTÓLAIK, AZAZ CSÖVEK, FÉREG LUKAK KÉSZ!!!) ÉS DÖGÖLJ MEG HALJ (HALLJ) MEG DÖGÖLJ MEG HALJ MEG...(de a fényen ajarják fnbyünk FÉNYUFO? -akanák kitaposni degyertekcsak közelebb??? Jna most, mostmár tudom,(fita ez a agyvelőt, ez azt azonnal töröli,vagy most az a halál od? -halála) hogy GOD DUK MINDENKIT (KID, CSAK Ő DUGGOT DU GOD DÜH GOD) MEG DUGOTT, HOGY TEREMTETTE A VILÁGOD ANYA GOD,AZAZ EZ EGY A DAM, ADAM -MADA ANGYALI GÉPEZETEK, AMI MINDEN A DAM ADAM-MADA DOMINÁCIÓAIK TETT EYE FEJE? Vicca, most az hogy azt a csoda valami érzésBÜL, belemetem abba a ZONÁKBA, ahol olyan BORZALOM AMIT AKKOR ÉREZTEM, SOHA! Ami a következő, hogy onnan abbul, NINCS? (fita ezek az egész viláGOD azaz a vallaGOD akanák mert nekik csak a husod kéne, kéne? -an most ha msot te ugy hogy magyar ok? -fita az az hogy MLÉKESZEM, SZEM??? (FITA OLYAN ISMERŐS?) Most azok akik most ODA -ADÓ? -ÓDA? -azok soha ...na az az gyülÖlet,(ZERINTEM AZ ANGYALOK MEGTISZTILNAK A TRÁGYÁ JUH HUKK? -PÁSZTOROKTUL???) fita, mi bele tudunk menni, abba az ÉRZÉSBE REZZZ...AMI MOST ZERINTEM MEG TISZUK KIÉG A KÓR OKOZOAKTUL? -de ők soha többet, a NAPRA?-FÉNYRE! (FITA A NAP IS EGY ANGYAL TÜZE?) DE RONCSOLT RONTOT GÉPEK, ÉS EZEK AKIK MOST A DOMINÁCIK? -FITA, ITT AZ HOGY NÁCI, AZ NEMZETEK ÉS NEMZETI KÖZÖSSÉGEK SS?- AMI KEZDŐDIK MEG VÉGZÓDIK A KÖR, A MAGYAR -MAGYAROK TESTVÉRI KÖZÖSÉG -ÉK? ÉKESEK? DE CA$$$... KRA$$$...
5.Na save, Stein sava, halas tava? -te vagy a halUK, a hálólukba? -fita ez az! Na ott először, am esetlek a Prométheus film, jaja meg közelitóleg, hogy LÁTTAM AZ GIGANTIKA ÓRIÁS NAPOM, ami fitelJUNK, hogy itt miden ami iratUK INRI? (MIÉRT FORDITOTA AZ IRNI?) -ha nem tudják kicsavarni a nyakát, vagy el nyiszálni, ládd JÉZUS, A MAGYAR OK JÉZUSA? ÉL? Fita, itt az hogy hogy tudták, ugy el csavarni az nyakát Marica Marica A -MERRIKA? -azt te ezzel a szemmel a GOLGOTÁN, LÁTTALAK? -AHA HIT SZEMEM LÁTJA AZ TLEJESEN, ami a MOM ORSZÁGOS OK? NEKÜNK NINCS HALÁL ADÓ -ADÓK KODA, ANA KONDA, VAN KONDÁS? Naz kénytelen vagyok vissza az álomba MOM-BA? Most nemrég a kis felesÉgem,hogy igenis a menekül táborba Trieszt, csak megérkezett, és kiállt, vagy beállt kantin kapuba, és most azzal a szememmel láttam, amit most neki is, hogy van a KIRISTÁLY HÁZUNK, ÉS ANNAK A FÉNYE VAGYUNK, DE MI MOZGATJUK AZT IS, MEG MOST ITT AMI A TESTÜNK IS EGY SZÓBOR! Na az iratokba egy FA?-SZOBOR, AZAZ BIOLÓGIA NÖVÉNY, FARAGOTT FÁBUL VASKARIKA, SZOBOR, ÉS EZT IS MI MOZGATJUK, ÉS SZERELJÜK ÉS SZERETJÜK? HUSIKÁM? ÉS LÁDD EZ EGY ÁLLAT, ÉS HA MOST VALAKI, A DOMINÁCIKAT VÁLASZTJA, AZ DOMINÁLT, ÉS MOST AZOK RONTOTT RONCSOLT ALKATRÉSZEK VAGY EGYENEST CSAK ENERGIA TÖBBLET, AZAZ ROBOTOK BOTA? Most itt itt a lényeg, hogy mikjor VISSZA BEDOBTAK EGY PUHA SÖTÉT VALAMIBE, NA UTOLÓ KÉRDÉSEM IS, HOL A HALÁL? -NA MOST ODA MÉSZ? -A KÖVETKEZŐ pillanatokba, olyan hogy a szivem verni kezdett, sziv visz szivattyu, és olyan kinok...mert a vérem hasitotta fel az ereket, és most fita, most kérdeztem hogy láttad, mert pont akartad hivni a mentőt, 911, és ne ne ne..és láttad hogy szürkés fekete a bőröm, és most is ...hogy nem haltál meg, mert te félsz a haláltól!
6.: Most a mesével leállok, és most fita, talán Dombrádi Gáborunk,de előtte Swédenbruggónk, hogy NINCS HALÁL! Azt még amit tregnapra 4dec31? -hogy EZ A HALÁL! -Fita talán az hogy azIDŐ? -meg forditása, amit még jobban, de most itt AZ HOGY JÉZUS MEGHLALT A BÜNNEK, AZAZ AKIK BÜNTETŐK, de de itt te gondolod, HOGY BÜNTETŐKÉRT? Ez az, hogy itt vannak az AGYA SOK SOKK? ÁGYASOK? Fita mert én meg a felesÉgem, meg a gyerekéink kid, és minden most ami ládd szétfröcskolődtünk a világ-fölkerek s ÉG? Most az van, amit tegnapra, hogy itt OLYAN HOGY SZELLEM, CSAK SZELLENTÉSEK, LÁDD A MAKULÁTLAN-SZEPLŐLTEN BARANYAT?-MEGESIK ÉS KI SARJÁK, ÉS PUZZÁK, Na itt hogy a BÜN ESET? Zitt most megint hosszasan, mert valami...fita bénit,és most az hogy ha te látni akarsz, akkor AZ A BENSŐ EMBER SZEMED, HA KI TUDTAD VÉGRE NYITNI? Zén látom egyre jobban, hogy ahoz ha az FEL ÉBREDT, a szemed red lett? -piros? Most az, hogy akikkel az éjjel végre,ládd tudom hogy kivel, és most P-Jenő, az idövcsém jó baráta, na meg a lánya is, akit P.Erzsike, és msot vele voltak többen, és találkoztunk, ugy hogy közel a fénybe? -Most ez az,amt a felesÉgemmel leirtam a Miuff... fita az hogy itt is irjal ugy, ahogy most azt mondaNátok, kifogástalan, és azonnal törölték, az oka hogy nem is tudtam, amit forszérozgattam az a Koránba van? (mellesleg mindenütt van egy két kottyantás pac pac pac) Na most a felesÉgem, most oda menünk ahova ő akart, akor leirtam az egy olyan, hogy egy közép Juturóspuna Sára, körutazás, és leirtam! Most az hogy ugynaz a kis JERzsike, na most zitt az, hogy csak a ruhám ham ham vagyok? Na az. hogy az amit most ládd ahogy a felesÉgem, hogy NEM A SÁRA, HANEM zitt Jász Szüzanya Mária? NA MOST ...azt is ládd vannak olyan ferlények, ami ténleg, EZ A SZIN, SZINES? Na körütat tettünk, hogy földkörüli, vagy hogy csak amit most is divatok, közbe, az Erzsike halál? -szaga vala! Most megkérdem az idöcsémet, hogy meghalt, még a husbankba van, vagy már nem? Fita, ugy Swedenburgunk mint DGáborunk, azok, akik tudatlanok, azok előbb ugy, hogy nem tudják a kölönbüzséget,na most a ruhám, végü is kopott nyütt meg szaggatot lett (Cajunuk a ru hályát tépn kezdi meg hanut szóra a fejére, vót haja?) és hogy azért, vagy hogy a kör vége, most csak meghaltam, de nem nekik? -fita, itt egy ÓRISÁR SÁRBA VAGYUNK, MERT AKIK DOMINÁTOROK? -NA AZOK HUSA,USA RUSSIA? -MEG MIND AKIK A HUSOTOK, CSAK AZ ÖVÉ X ÖVÉK? ÖVÖN ALULIK-NA A LUKATOK, PÜSPÖK FALAT? -KINEK ADÓD BE ADTAD? -JAJJA A DEREKAD BEDÜLTÉL?
Innnn... itt két olyan, hogy ez megszünik,vagy most itt mindehogy a hus? -büdös? -FÉRGES féreg lukas -nicsak az egész egy pc. -god -dög go go go ...dörrr...Má dörrr...Fá -dörrr...
Nyuzz: Halál után (előtt) nincs New Life,uj élet? -jaja a Federál mindent ledarál (fasir fasirt ham ham ham berger) addig, Riserve után? -mama keserve?
...oááá...