repcsepista Creative Commons License 2024.12.02 0 0 1436

UFOzzuummm... miEeee... semmi vagyok? -azt $$$... tudhat666... anti semmi azt $$$... Ha ha ha... szeretet nincsen bennem, semmi vagyok, de ha van, Anti Szem? -ha szem egy $$$... vasad vas ad, hasad hasad has ad, savad apad? -anyád -apád volt? -neked? -mama mia? -ma ma?
                     4.: Kávézzuummm... vizzuummm... vizihajó, ha jó, vagy vizfény? -szivárványai? -apunk, nem! -ahhh...fiztükrébe fény?-kép? -a képem, hu de nagy? -a hangom, hallható? -most megint, csengőznek, azaz a fényem látható a tóba? Előbb? -utőbb, kilóg a lu lába,a hátizsákbull?-az hogy bull, aranybull, buli ha huzod a lábát?-vagy farkát,az is aranybull? -aranyér?-Valahogy ha most itt vagyok, jó lenni, enni, eszünk, mit? -ami ha most menekülnék, jeee...hova? -Na az álmom, nem olyan, hogy olyat azt, nem lehet kitalálni, na most az ténleg, mert nekem -neked puccos, tollas, kakas vagy? -nekünk, csak örök él élünk, jaja ha élünk élünk? -A Watakonok, a magyarok nem élnek az adottságUKkal? Királyi popság, szent nemzetséggek,azaz ha most MOMUSA MAGYAROK FÉNYMADARAK ORSZÁGA, NEM KIRÁ 78524177777444777711888 -ezt a kiskölyók, nem tudtam lefogni...(ezeket számokat le is marta) KIRÁLYUK MLYEN NAGY LUK? -JAJA AZ ÜLEPE, A NAPOT OTT? -TAKARJA HÁT MÉG HA MEGJÖTT A KIRÁLUK KIRÁJA RULLA RUHA RÜHE? Itt amin lovagalunk,hogy akik parancscsökkel bikacsösök, szamár püfölők. lu dörgők, ahoz hogy valamin? -Zitt nem hagyhatom ki, minden örök superintelliGénes, dzsinik,-zsenik, hogy hinna jönnek ezek, de eszek, sárt? - szellemi lények, lidércek tündérek, és erdei lények, állatok, növények, s midnen ami az elő kelő kellékek, csak amit humajom idom MOk, Moka kóka? Fita, amit öngyilkos rohamaim, azaz az hogy ezt a husmajmom, na fita, itt a juh-hus -UK? -na amgyar szó szól meg mondja, az a KIRÁLY UK? Zna én kecske vagyok, mert kecsketejen meg gulászta turó tej vaj aludtej iró vaj,tejfelen nőttem fel,és amit eszel az leszel vagy az vagy? -jaj a belem belezem? Nizzitek, ezket senkivel eddig... jaja apuénk, akikkel ma most is sülve főve örök egyek vagyunk, de ha nem beszÉlhecc... Fita,most a kiskölyük, van egy olyan elelmlámpánk, ami köre szivrány, kellet neki hogy tartsam, mert be akar uigrani és a madárt meg fogni? -hona jön ez hónaljbujj(
                      5.: Zitt most hogy itt... most meg nyilt a csipás? Menjetek vissza, mert már MENNYEK ORSZÁG (fita magyar oeszágunk, sehire se emléke, na most itt van egy gizs bükkenő, hogy most ezzel, ládd abzullu a bibiseiket, nincsak az egész bagázsi zsivánzsi, fite ellenseggeskednek?) NINCS! Mennyek az plafon, tető és itt a BÜNT TETŐK? -FITA ÉL ÉLTETŐ TETŐ? Mellesleg, ahoz hogy nem bánt senkit,(kid?) ezt...tudom sokzor hogy nekem is a könyökömon.., most nincs bőrkeményedés, mert egy törölközőt csavartam a szék támla, könyökÖlőjére, na hogy KEZET NEM EMELSZ SENKIRE (KIDRE PÁDRE) KÁRT NEM TESZEL SEMMIBE, AZONNAL, DE AZT MONDHATJATÉK MEG KÉRDEZHETTEK AMIT JÓL ESIK AZ ESŐ AKARTOK?- AZ! Na most, itt az van, hogyha te el akarnád hagyni e -világ? Monduk most az álom, hogy ez ami miEeee... korom fekete, és itt ha ide bezüllötél, (LŐTTEK) itt azonnal halotak vagyunk ugy, hogy ez a robot valami, aminek bennünket magyarok vészmadarinkat kelle hogy szolgálni, az Urad át? -átok?-átok,nicsak azonjnal a halál od? -leled? -de az az, hogy arra éra azért lette létre? -látra a létrára, most a Dam, meg Madam, de hogy szülhette a Damot Madam,(na fita az az!!! -ládd a kigyó magva aztiszta kigyó,de most ami hybride az is kigyó bőrü puccos, csak a farka meg a luka szőrös? -a zürbölőjuk meg a bot, a zölbölő lő? - akor már befrrcoltak az irástudók? Zitt az, hogy esetleg, ők kik termtettek téged, barrab marha barma?- tudják hogy mi fán terem a rigó, és csak nekik fütyülhet? Ládd a két szopszéd, kinek fütyül a kanÁri madár? Itt van a félelem, nekem az volt, mi lett ha kihalnak a szüleim, és kihaltak, vag ma is hallanak? -aha ma is élnek, ha meg hallnak? Fita itt most, hogy nemis a hang, hanem összel lennünk drótozva főtözva, mert hogy fogom a magyar testvéreimet meg találni? Ládd amit megkötsz, az meg van, -göcsöt a a aaa...amit el kötsz, az van? -kótsz? -fita az az hogy költó (kölcsön, költcsön! Fida ha lenne fészked? -a fán? -madarak, költözők? Amit én tapasznyalok,hogy az állatUKon, (fita van a ELŐHIM KAN KANUK-NA MSOT AZOKNA IS VAN KANUK -KANUK SIONUKINUK UK KKTT UT? A MNNYEKNYEK NYEK NYEK ARANY WARROZSUK VÁRÁZSUK CSAK POTTY...) fita, most te nekik dolgozol letejelsz (van cicid) meg a husod, miért van? -te tudod? Zitt egy olyan, ha ba nem lenne husod, udud? -mi lenne? Zitt most hogy olyan gyötrelemebe voltam, az az hogy most eddig ugy, ahogy most ...hogy mára is bent voltam ennek a szellem mi? -terei-terel?
                      6.:Ime amit nem lehet kimondani, jaja ezért, ládd mindig össze nyomtatok egy pár sorba, mire teljesen tejesen itt vagyok? itt tej,-most szavakba kéne ölteni, ömleszteni ami mnost is fen áll? Hogy hogy lett ez rom romba tölölve, mo mo mo ...mora dögölve, ládd most ha te valaminek, az ok angyalok? -valakinek azok emberek, na most itt azok, akik most lebuktak, látám őket lebukni az Égből, égő kanócok, a fenekükbe égókanóccal gyutacs, exrazit dinamó? -ahhh... fita, a xex is az, azért kell ezeknek a hUSAtok az ürbe, segged ne türdbe? Az hogy moot itt van egy magyar család, csilánt láda,most mára ...itt olyan fog alma, de foga, se alma? MOst azt asszonyt kergetik, és állapotrohos vala? Ez az hogy azokat, akik itt alkalmasak hybrideik (hbura?) tenyÉsztésre, na ez téneg egy állat UK, ezt sokat figyelgetem, de itt ilyan IDOMITOTT... nizzitek ezek majom kenCsök,öntenyeszek tehenÉszek ÉpitÉszek nagy merészek,rájuk gondolni se jó? -fita nihcnsak ezek pontosan belénn verték a FA XUK,és fita, most ezek el sem tudNÁTOK KÉP, LÁDD ÁLLANDÓN OLVAS ÁTOK A SZENT BbLla csak alába közt a luk át? - és mos fita, a KIRÁLY LUK? Jaja én rögtön, hogy ezt én nemtudom nem elfogadni, hanem gondolni, és láddaz első óra elsőosztály, na az a roham, hogy elhagyom a testem, DE NEM A SZÜLEIMET MAGYAR OK TEStÉREIMET, HANEM HOZOK NEKTEK EGY KIS ÖRÖMÖT, NA AZ CSAK A CSINGILINGI LINGA lenne? EGYEL TÖBB? Amit ma a fóhangsuly SULY? -fita itt lehetet hallani mior a kecske nyakát csiklandozák, hogy itt az ember fia, halva? -ja arany arany arany a gyaopja bunda?-jaja az a szellemi halál, EZ FIGYELTEM MA MÁRA? ÁRA? Zitt az hogy Rom, az ÖRÖK WARROS ÉS ROMBA TÖKÖLÉS, na mikor ... nem jön be, de olyan ládd REPUBLIKA? UGYANAZ, AMI RABSZOLGA HAJCSAROK, KELL E FIZETNI A CSZARNAK ADÓT, JAJA CSZAR WC. C NÉLKÜL? WWW...VIVÁT VIVÁT APÁD KASZÁT, KŐ? Naz itt z hogy ember, amicsak ÖRÖK PÁROK UGY ÖSSZEKÖTVE, HOGY AZOKAT SEMMI SENKI SOHA SZÉT MEG EL NME VÁSZT666....JA? ÉS AZOK A KIVÁLÁSZTOTTAK, DE ITT PONT A ELLENKECCKE!!! Ezt apum, éjjel nappal dolgozott, és felkeltem neki seggit enni hajnalba, s mkor mondta, de bibib vagy a bibiseknél?- bibipp bibipp bibiipp... Fita, Óh fej, mell vértól áztatva, meghalt ...fita itt arról van nagybaszó, hogy csak azt lehet, és mi nekik, vagyunk? -na mindehogy ezt a hus -darálókat, el kell hagynunk, de nem a fényem, de most ha mi arra koncentra...Comp kampó Endre?
                   Innenn... zitt csak a kis unkáink, ládd azért, én mindenre KÉP? -csak meghalni, ládd a két fiam, annyi idósek mnt ma a kis unokám, mi nem akarjuk hogy meghaljál,na meg most Tank Giving, gondoljunk a szerencsétlen ukrán, meg minden gyerekéinkre, (nincsak azokjak a szöliet leölték?) mert mint az enyém, egy ÉNem? Énekem Jézus JézUSA? Fita, hogy Jézus (jeshus) a Király, mindent el tüntettek ládd az emlék? Jaja a velőtök, vese velő? -körömpörkölt?-Kár öröm? INRI?
Nuzz...Halál (fita ezek kimustrált robotok) után de előtte el lőtte? Nincs Nyuzz Life? -Lift? Scotty? -de ha van UFOooo...
...https://www.coasttocoastam.com/
...ha előbb, el baxxintottam volna? Fita, itt csak LÁDD MINT ÉN ÉS MI, MAGYAROK FÉNYMADARAK, ÉS MOST ITT CSAK VELÜNK, DISKURÁZHATNÁNAK, VAGY VAGY MEG VANNAK LETTEK CURVA?
...oááá...
What We Found Whwn We Deilld To The Cenre (Juhturós Puna Sára luka? ) of The Eart mi? Fita, itt az van hogy ha lenne szeme, szemérme lenne? Nátod? Pin Átok?

Előzmény: repcsepista (1435)