BlackStar Creative Commons License 2000.06.20 0 0 206
Szerbusztok.
Idebiggyesztem tegnapi dühöngésem tárgyát, az anti-SAAB honlapot. Nem is kommentálom, de azért csak benyugtatózva nézzétek meg:
http://www.geocities.com/stowupland_2000/
Az hagyján, hogy szemet bántóak az idióta amerikai neonszínei, és abszolút primkó az egész,
érdekes pl. a Classic900, döntöttlámpásról, már a bemutatkozásnál mutatottk képek: arról, hogy milyen rozsdás, meg hogy milyen szar, meg hogy szétesik. Kritizálja a hátsó biztonsági övét, hogy milyen szar, és odavág három képet, hogy: 'A fényképek ezer szót mondanak'. Későbbiekban az AMERIKAI Saab-dealereket szidja. (Ehhez a SAABnak mi köze?) Még később az AMERIKAI vezérképviseletet. Aztán az ANGOLT. Tehát csupa olyan dolgot, amit pénzemberek mívelnek, nem pedig SAABék. Szegénykét le se sz*rta senki.
Hogy pedig nyomatékot adjon az ő nagy nyomorúságának, mindjárt belevágott a főlapra pár linket arról, hogy a svédek erőszakosan sterilizáltak embereket. Közvetlenül fölötte két link, a nácizmusról, és a holokausztról.
Értjük? SAAB->rossz = svédek-> rosszak = a svédek nácik, kiirtanak mindenkit ->miért pont az autójuk lenne jó?====> ugye, milyen szar a SAAB? ROSSZ A SAAB!!!
Képes ilyesmibe belemenni, hogy a saját 'igazát' bizonyítsa. (Hogy ne hagyjanak homályban arról, hogy kik a jó fejek, mindjárt ott egy link az AMERIKAI polgárjogokról. Fogadjunk, hogy a legközelebbi frissítéskor felkerül a 'A szar SAAB lerontotta a szegény GM-et!' című link.)
Tehát már beteges a SAAB-ellenessége a srácoknak.