UFOzzuummm...miEeee... robotok robota? -tudja hogy ő robot bot?-mit tudhat egy robot gép? -tud magyarul? Zugnak a gépek az öntődékben, kié az öntődéd?- te öntött légy zzz...$$$... je hova mégy? -tütüttt...
4.: Kávézzuummm...vizzuummm... fita, viz -vér? -fény ér? Hogy vagy? -voltál, leszel ha eszel? -mit? Fita human = husman, jaja kajamennüük? -busman, ládd az égő csiperke bogyó bokor? Most olvastam a képernyőn, na magyar rull, hogy 12 000 évvel ezelőtt, volt egy nagy katasztréfa, lőttek? -töröl minden emléket. ládd 1000 -ben, ami hogy kik mik magyarok,ha a magyarok nem tudjuk,nem is akarjuk, ládd kijöttem és obsitos CIA (OSS) és FBA? -galambossok, mit gondolsz, ki fogja tenyeszteni a magyar galambokat többek közt az óirás házi galamabookat? -ha nem te? Na most van egy tucat fel tevés ???... meg találgatás -am a vak tyuk is talál666...szemet? Zit most az, hogy mivel tudnuk allá támpon, ott a pont, hoyy mi magyarok s vagyuk, na most ki tudná megmutatni,(bemutatni ide lüjetek, lőttek?) hogy mi is vagyunk? Sóval a MAGYAROK KATASZTRÉFA,hogy ez itt egy bukkott angyali gépezeteik, torzsalkodása, és addig,mng a magyarok észhez nem térünk? -eszünk, sárt? -amit eszünk, az vagyunk? -ha vagyunk? Fita ammelik ház meghasonlik, meg nem áll! -mi lett vele, na meg velük,na ezt az egész setét? -sötétek, azaz miért vak vezeti a világtalant? Na a bukott angyalok, az JUDÁSOK RANY JUHBUND
SOK FIRST, s a katasztRófa, KIN DOM -OK? Hogy milyen volt a 10 TÖRZS FÉNY-TESTVÉREK MAGYAR ORSZÁG? Lehetett hallani, hogy mniden bukott AngyalAIik KÁCSINGÓZTAK hogy azt a gazdagságot, ládd Kananena -Káádiákoktul Istergamig? Fia, ne feledjuk, ISTENETEK? MOMORSZÁGA BENNETEK VAN, NEM A KEZETEKBE ADTAM, HANEM VAN KEZETEK? FÁ? Sóval de csak hátsó, jaja HÁTIzsák? Nagyrásze amiket itt bevilgok, azt -ezt beszéltük apuénkal, hogy ha a magyarokat rekkenteni tudják, az végzetes? -Katasztrófa, láss a sionukisok és a UK -KKTT, AMI FITA, AZ MNDEN AMI KASZTOS ÉS KOSZTOS ÉS LÉPCSÓZETES, fita a Bábel Tornya is, azaz fiteljuk meg az állati -virágokat, ahol kell legyen egy NAGY KAN? KOLMPOS VERÉR BIKA? -most ahoz képest, minden csak szuka jérca pac pac pac piac -amit álltóleg a HÜLLŐK KIGYÓ HYDEBÉVERÜ (HBER) ÁLLATOK, TUDNÁK A SZEXUKAT CSERÉLNI, ládd most mind szukát játszik (allázatost) ,és végöl, aki nem élvezett el, az meg termékenyiti az igazi ALFAX XUKÁT? AKHILLA? Zitt a magyaroknál a királyságok,azok kétseggtelenb HYBRIDEK ÉS RIDEG KEGYETLENEK és fita,Stn DIK, itt ezek többek mnt a DIKUK, LÁDD MAR-DUK DIK UK?
5.: Zitt engem először, hogyha KÁNAÁNT MEG KÁLDEÁT, most kapaccka, hogy hogy annak ládd MagyarOrszág ami monduk durván, mert ÉGI TÉLJES TEJUNTONOS (UFOs) ÖSSZE KÖTETTÉS VALA, AZ ÉGIENKKEL, MOST MEG MNDEN MAGYAR MAGYAROK GYEREKEKNEK LEGYEN MONDVA, ACTUNG ACTUNG LUGERENRAJ, NE DEGEENERÁLJ, ne szarjatok bese, nállam csepegi,ami most fita,ugy érzem,mnt Zrinyi Miki, kirohamtam? Na vegyük, nem hogy olyan gazdag vala,mint se előtte se utánna,mert az ÉGIEINKKEL TELJES EGÉSZ ÖSSZEKÖTETÉS, MOST CSAK AZ LEHET, MERT AZ VAN!!! Zitt most az HOGY HOGY VAGY? AZ AKI VAGYOK,AZ NEM VOLTAM, MEG LESZEK? ZITT EGHBULL...HA VOLTAM, LÁDD HOL VOLTAK HOL NEM A MAGYAROK,NA MOST FITA, AZZAL HOGY AZ ÁRULÁS MEG TÖRTÉNT,AZZAZ ŐK AKIK MOST ÁTTÁRTEK ÁT OK???-FITA,ITT MÉG A KING IS CAMING ING? Zna ezek akik most fita, ELLENSEGGEK? -ezek itt egy piinyaszőrni olyan,ne le buknának, nicsak eddig minden KIRÁLYSÁGUK BUKKFENC EGYENES A MAGMÁBA? Hol vanna az egekbe hágok nagysGOD? FIN GOD? Naz monduk, most itt megint be kell villognom, nem tudom hogy hon, de olvastam hogy itt angyali -katedrák (talán Swédemburg is bruggózná) vannak, azaz egy olyan gépezet,ami most vegyük vannak JÓ ANGYALOK? Vissza ... RUSS? -TEH KING IS COMING? -aki az hogy ennek az irányitó FÜLKE? -központa a földközi tenger körül van, (ő pontossbban meg mondta) és az egészet, angyalok KARZATAIK tartják fen, meg össze? Na most a bukottak, JAJA MINDEN AMI DIETUK? (FITA, HA JESHUS DAVID IVADIKA AIKA NA MOST ŐT SOKZOR DIETUK?) Most vegyük hogy az állatok között, meg van a BIKA,ÉS A VRZÉR BIKA??? -MEN A HENTES FELE,LÓG A TÖKE 1000 FELE,EZT MI A FALUNKBA, UGY ÉRTETTÜK, HOGY TE BIKA VAGY? Fita, agyerekek, Jöj már a bika fu az ora lik fff..na meg haborkannak is hivtak, mig ifjuhság koromba, ricsi?
6.: Itt van a dörgés, hogy nemrég leirtam, hogy ennek van egy olyan ANGYALI GÉPEZTEi, most monduk, azok akik URALKODNI AKRTAK, az az hogy itt a JÓ ANGYLAOK AZ EMBER? JAJA ANGYAL AZ EGY GÉP, MEG ANGYALI GÉPEZETK, AZÉR EZEK A GOD, (FITA, AZ AZ, ÉS MOST ARRA, NA AZ ANGYALOK AZOK A HANGOD RA - LÉTRE MINDENT, VAGY TÖRÖLNEK? Naz az az, hogy monduk,a Körpatkómedencénk, talán a Avatár film,(GONDGOZZ,HA NEM BÁNT SENKIT,NA AZ AZOK VANNAK? ÉS MOST UGY HOGY ISMÉT EGYBE KELTEK, FEL TÁMADTAK,AZAZ KELJ FEL, TALPPRA MAGYAR, a kis kölyük ma is,kétszer felboritott a székkel,kelj fel, talppra magyar!- de itt nem hogy nem volt olyan hogy neki PANCSALNAK,ITT EGY BÉLÁS,NEM AZ ANGY VÓT ANALÁT HANE A TIED RÁADÁS BANUS?- most az, hogy ITT TI IS MAGYAR OK FÉNY MADARAK VAGYTOK,NEM VOLTATOK TOK,NEM LESZTEK,ESZTEK, DE EGMÁST, AMI FITA ITT VAN AZ ÖRÖKÖS ÖSSZEOMLÁS,és az, hogy most KI FOG A A AAA...LÁDD MIRE MENNE A JÁTÉKUK? .Fita mnden térd meg hajlik,vagy összerogy azaz a sipcsontod, ládd a Szadam filukáknak, eltörik? -fita itt magátul tört el? Nosa, most ezt, hogy hogy tudnám ugy, hogy minden magyar-magyarok gyerekéink kid? -fülibe nem rikoltok, nincs az az hogy olyan,mint egy csenggő de az nem hogy bánt, ládd valami olyan, hogy nembántja a füledet sőtt... fülemüle? (jaja azzal, most figylej,mert van benned több...sár?)Zitt nem csak a fülünkbe forro olmot öntenek, hanem fita,ezt a szemfényvesztést, ládd olyan hogy a RIWALDA FÉNYÜK? -VAKIT? NA MOST FITA, MOST OLYAN KIGYÓGYIKOKAT VERNEK A TORKUNKNBA,HOGY LÁDD ELŐBB MEGESZ A KIGYÓ,MINT TÖBBET EGY SLUK LEVEGŐ, nincsak most néztem, mindig állandóan nézem a NAGY NAGY NAGY...PÁL APÓS TOLL TULL? -A POGANOK NAGY TANITÓJA, LEGYEN A MI CSÜGGEDELMÜNK BÁTORITÓJA TÓRA ARATÓ? -A RÓT KARÓT NYELT, na van mikor nem tudom...azaz nekem olyan, hogy ezt nem tudom hallgatni tovább,aztán piti? -most ugy, hogy edzek, jaja most olyan kedven van, hogy ugatok, és minden kutya magyart meg harapok? Fitelja, minden keleti -déli népek,az hogy gyaur, ládd Zrinyi Mikice, mért nem menünk együtt Bécsbe,hisz a miénk? Fita, itt az hogy csak nyelv családok vannak, csak nyel? -angyobb lenyeli akittyEbbeket,Jaja leirtam hogy nemrég is találkzotam Jitlerrel FÉNY téged kerestelek! Nincsak ahoz kellett sLeuth tesónk?-fel is ut? Óh Égi Fény, tünlj fel már az Ég övén, NA FITA, UGY HOGY NEM MI MIVELÜNK VAN AZ FÉNY? Naccóval, most az van, hogy jönnek a magyarok jönnek a magyarok, és minden ami ÖRÖK ÁLLAPOTOK, MEGVAN! -NEM VESZETT EL? -VESZHET, NINCSAK HA VAN ELLENSÉGED? LEHET?
Innenn...csak az vagy aki vagy, és nem volt meg le$$$...
...Nyuzz: Magyarul Tudósok felfedezték a maximum időt,amit humans (husman?) megér. ha megért, ládd leesik a fáról potty... Treemjetek jó gyümölcsöt? -krumli, bogár? Fita itt vann a Királyi popság popp...
...Sientists believe that aliens coud be living in parallel univerzess.. mi az hogy alien? -élősködőink?-vérszop csótányaink? -cuppp... Fita,itt az hogy mikró-makró mak mak mak...Ma Ging,making money?- na pénz? -csak háborval, örökös népirtás, meg most ténleg, özönlenek az alieneik?- te magadra ismernél mernél?
'It' hard to belive the Sowsamting: Historian Greg Eglaian on how UFOs over the World... Word? Isten szava te Égi Fény,világit mnden tájon át, vagy sava? Szó, de hátsó, sav? -lesznek elsők?-lettek? -sav -vas? -szarvas?
...oááá...