belakov Creative Commons License 1998.05.29 0 0 66
Adeptus,

A kedvesem ennél kultúráltabban szokta elmondani, ha volt valaki mással. És én pedig örülök neki. Már ha jó volt neki. Mivel az általad említett eset (he nem is pont így) de már többször megtörtént, ezért nem teoretikusan beszélek, tudom, hogy én is örülök neki, ha a páromnak jó volt.

Béka,

IMHO ha azért vagy különleges a párodnak, mert szexuális kapcsolatba tud kerülni veled, az rég rossz. Nekem az intimitás sokkal többet jelent a szexnél. Az tényleg két ember egymásra hangolódása, egymásra találása, aminek egy része a szex, de nekem sokkal többet jelent.

Styx,

Persze, hogy van ilyen. De nem örökké. Én nem hiszem, hogy lehet egész életünkben mindig csak ugyanazt az embert kívánni.

Dudusch,

Köszönöm,hogy leírtad helyettem mit értek a szereteten, sajnos én nem tudtam ilyen költöien.

(Az alul is szőke/vörös lányok pedig a legizgatóbbak a világon. Szép lehetsz!)

Prenotalis

Igazad van, itt az ösztönök munkálkodnak. Azért van ilyen kitüntetett szerepe a szexnek a párkapcsolatban, mert eredetileg az utódnemzést szolgálta, és valóban az az érdekünk, hogy a saját génjeink menjenek tovább. Ennek pedig sokáig az volt az egyetlen igazán biztos módja, ha a párunk nem létesített szexuális viszonyt rajtunk kívül senkivel. A mai modern korban azonban a nem kívánt terhesség megelőzésére sok más eszköz is szolgál, ezért nem túl célszerű ragaszkodni az erényövhöz. Azért vagyunk emberek, hogy felülemelkedjünk az ösztöneinken.