UFOzzuummm...miEeee... robotok robota? -tudja hogy ő robot bot?-mit tudhat egy robot gép? -tud magyarul? Zugnak a gépek az öntődékben, kié az öntődéd?- te öntött légy zzz...$$$... je hova mégy? -tütüttt...
1.: 11/30. A KÉP? Rögtön hogy becsukom lehunyom szemeimet, a mi magyarok, mi a nap gyerekéink, NapIstenFÉNYATYAMAMÁM -gyere KID? -FÉNY -MAD-ARA ma dara? - FÉNY .TESTVÉRKÉIM ÖRÖK EGY NAPUNK KAPUNK?- az a magyar -magyarok fénymadarak csicsergése,de többet nem csicseregnek? Most az van, hogy amit hogy meghalt? Ládd én képtelen vagyok, nem ÖRÖK ÉLEK ÉLTEMBEN BENNE -BENNEM VAGYOK? -VAGYTOK, ÉN (FÉNYEM NYAM NYAM NYAM ANYÁM FÉNYE -TEJEM -NYÁLAM BENNETEK! -A GYIKOM?) -AZAZ MI AZ HOGY SZERETET ETET? Á KIVAGY? -LŐTTEK! -LŐTTEK? Most nemtuDOM (GONDOLKO- DOM GOND ÓLOM?) ennyi villogás, amit pár nappal?- ez előtt, Dfita itt most mndennap egy nap? Azaz fita GONDOLOD VAGY GOMBOLOD (A SLICCED SICCC... KU JEDNA) Fita, itt van,hogy csak robot botok vannak? -batok, ládd ABRAM HAM HAM HAM... CUPLERAJJJ...SZOPLE RAJJAIK? RAJZOLNAK ÉS RAZIÁZNAK? HOGYA LÁBAM MEG BOTOLNA? JES HUS JUH HUS? Zna az van, most ÉLNI A SZAVAK VAK VAK VAK...ÉRTELMÉN, és itt midnen INRI -irva van, vagyon, lábnyomok (véres eres lábnyomUK proprofécia FaCIA Negra a levegőbe?)a homokba, sivatqgAIkba, Ali baba, meg a 7 törpe? 1001 éjszaka mesÉlye? Mese mese Kuka,Koka MOka? A ribbikÁIk és az ara ára book? Zna most itt, A MI MAGYAROK FÉNYMDARAK A MI FÉSZKÜNBE AMI EGY NAP! NAPI NAPI NA AZAZ TÁRULJ HAZÁM? Fita, mind-en -ned -ed- edd HANG? Na most a robotok bota,az is hang, azaz attól függ, amitől lóg? Naz most ogy a mondókám? -mit mondol, és gombolsz? -itt a botom? -meg mutatom, de ahoz szem (luk?) is kéne? -azonnal te anti? -na az van, hogy eddig, én ugy, hogy én értettem amit apuénk beszÉltek, mert BENSŐ HANG OD VAGY GOD???- de az hogy nem zörög a haraszt, ha nem tapossa a paraszt, és mi van a haraszt alatt? -parazs? -zet az, hogy az mag, ami még él? -az ha még élet fény? -fénye (szikrája) van benne, most a paraszt, ládd volt egyszer egy ember, és most a lába nyomán virág fakad? -fak -ad?
2.: Ami nekem, hogy ÉN AZT AMIT GON(GAN) DOL OK? -azt te nem mondhatod? -na most itt azok, akik te mondhatod, nyomhatod, jaja el nyomod? Tagadd meg magad? -Fita,itt a MAGYAR ÉDES ANYANK NYAK NYAK NYEK NYEKEREGHECC -fita, itt csak nyakasok és ki a nyers nyakKasabb, CA$$$...AL KO... zitt majdnem elvesztettem a szüzességem, de a zsebkendőmet, mert ver anyám érte, aki nekem vissza adja, meg csókölöm öröm érte? Naz Isten keze, te Égi fény? Sóval de hátsó alsóval, madár fogás, hogy ott...ládd hogy Bp? -és ott a VILÁG KÖZEPIN ÁZUNK, most lemarták a mi világunk? -ami vissza, mikor most gyalog megjártam a MI PIRA MI SUN-k? Szól a kakas már,majd megvirrad már, na most az hogy az irás, honna folyik a Duna-folyója, hogy lentról, fel fele, és most csak huppp... hoppá, lehuzzák a rollót? Fita, nekem most $$$... SE HOL SEMMI? Nem tudom el kép? Zna fita, itt az hogy NYUGAT? NYAGGAT? Eazt most hogy belerágom vágom a szÁtokba,a tokás torkotokra, hogy meg ne fuladjatok?- sóval,fuldokoljatok mert az hogy INRI? -most vegyük a belünket, huzzuk, a csonka sonka, hol vagy BABA Ylonka LOANKA? (mennyi a fejadága, ha lenne egy szem magyarok porontya?) Naz az hogy te nem beszÉlhecc...csak az ŐŐK iratAIK siratAIk kirakatAIk,OSSlagjAIk,amik hét nyelve és shréberi stroberry field? - egyszer egye ember sréges -régen, szakálla volt kender...fita ha volt? -volt? VOLT? -bzzz... de $$$... Süsü bolondság és kész veszdelem, egyébb meGOLDás nincs más a szevemen, Mindenem te nem?- az Urnak adóm DÓM? -jaja dam, madam, minden az övék, Szivemet is NEkik adóm, minden az övék? Na most itt bent vagyok, azaz mi tudjuk hogy miben tér el a mi gondokodás MOD -UK? -az a GOJÓM MO-J-OM? Fita mert itt egy OLYAN ROBOT SZAR RENDSZER? Zitt arról van lenne nagybaszó, hogy a MAGYAR OK HOGY GONDOL-KÓD-NAK? Fita, ezek az ŐŐK NYELVEZETEIK... Na most a MAGYAR-NYELVVEL? NEM TUDNAK MI KEZDENIK, MERT ÉRTELME MEG FÉNYE VAN, NAPJA, DE KALAPJA?
3.: Mot az, hogy itt ben, jaja amit te nem gondolsz -gondol666...hacc, na itt a MAGYAR ÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE, és itt az az, ha EGY NEK IS VAN NAPJA? -NEM KALAPJA? -CSAK PUCANYAK? -ANYUJA -APUJA, MIND? TEHÁT MINDEN A NYELV, MIT NYELSZ, AZAZ FITA, AD E AZ ATYA, A FIÁNAK MÉRGES KIGYÓT VER A TORKÁBA, a fiaim, most ugy, hogy hogy lett a hus, na láttad a PROMÉTHEUS film, most apuénk becsngőztek,(fita az olyan mind MORZSA MOR zzz...MOricka ricki álma) mert itt van,HA MIDNENT JÓRA, HÁNY ÓRA? Naz most az van, hogy ládd ha nincs láda, akkor én készotek nektek ládát, azaz most ITT EGY NAGY NAP-od? Ez olyan, hogy egy NAGY FÉNY GÖMB.S MOST UFO-k? -HUNG-ÁRAINK? (KRUCZIFIX BAGY MIT AKARTOK?) -made in Hu? Whohhh... és én EGYEDÜL VAGYOK BENNE? MI CSINÁLJUK, DE MOST ELŐBB...fita ez nekem is olyan proccs...na porcsint? Zitt mikor gyalog felmentem a NAPBA, azaz most hogy az lenne? -akkor az EGY ÁTJÁRÓ A CSILLAGOKBA, AMI AZOK IS ÁTJÁRÓK, KAPUK? .TAHÁT A TUL OLDALT, IDE HOZTUK VOLNA? Nincsak tegnap a VALLÁSOS TV-ADÓK? Kérdelek,ládd itt van az amiért ...most mindenki, te ezt pénzért csinálod? -fita,az a SEHOL? -ÉS MOST ITT EZEK A MAGMAGUK TÜZÉBEN A VASAT KOVÁCSOLNAK ÖNTENEK BELÉTEK, CSALNAK, TÜZZEL VASSAL PARANCSOLNAK CSALNAK, fita itt a PENGÓ, ládd tüzzel -vassal csalnak? -parancs csalók RONCSALÓAIK RONCSOLNAK? (FITA A FÉLELME FÉL ELMÜK, HOGY HA EGY MAGYAR GYEREK FELRIAD,RIADÓ? -JAJA ZÁRT SZÁMADÁS? -HOL A SZÁM A DUDÁM?) Sóval, ugy hajnal 3 és most onnan, ugy jöttem ki, hogy az a MI NAPUNK, MOST HOZTAM MAGAMMAL, ÉS BENNEM -BENNÜNK, A BELÜNK... Zna most, fita, egy olyan, hogy csak az marad meg, amit te meg én megtarTunk,azaz ez az iratAIkba is megvan, amit te megkötsz, az meg lészen kötve, ládd a kötévényeik, a ÓU -szövetseggesek,TITKAIK?- és amit nem, az NEM? NEM MI VAGYUNK? -fita az itt ez minden ROBOT TOJÁSUK A KUTYA SZÁJÁBA, BOTLÁS láss? -Hogyha lábam, meg botolna?-Jézus vagy juhus YOU HUS HUKKT, JUH -HUKKT, KUKT? Fita csak nekem van felesÉgem,fita, csak NÉZZ NAÉL, AZ KERESZT FÁDRA FÁDÖRRR... MÁDÖRRR...FITA ITT OLYAN FOG ALMA? ÁLMA? FitlelNUK,a kis nukisUk? Nuki puca, Puna Sára?
Innen...fita most ide vissza jöve, most itt Texasal kezdődött az hogy...rajtam kivül senkinek nincs felesÉge,azaz ha van, az ÖRÖK VAN, és itt...fida Philep PIhlu Yllah -YloaNUK? -piNUK puciNUKI nyaka? -hogy vagy?
...https://www.coasttocoastam.com/
...hiba, hogy mindenen van egy leg a láb (feka blackhol?) luk?-bax666...NUK, -ha nincs furunk rajtatok daMok? Juhlika...
...oááá...