repcsepista Creative Commons License 2024.11.30 0 1 1432

UFOzzuummm... miEeee... INRI? -IRNI? -SIRNI, SIRT -SIRUNK ÁSNI? JÖTTÖK HÁTULRUL PARANCS -CSAL ÖLTÖK -GYILKOLTOK -KÁRHOZTATTATOK RONCSOLTOK, RONCSOK -RONCSOLÓK? MAGA TOK?
                      4.: Kávézzuummm... vizzuummm... a mennyekbe fel -le egyenest, óh azért küzdeni érdemes? Hogy mit szeretnék, szeretni lehet, de azt a magyarok fénymadarak, akik bizon ha vesszük,Suny Sanyink: Börttön éjból szabadul sas lelkem, ha a rónák végtelenét látom, zna a börtön ez a hustest, ami hogy lett lesz a hus? Most már piszkálgattuk, és itt tegnap, de most is rajtam van minden gyerekünk kinját magamra veszem, hogy bünük? Zerintem hogy ide ebbe bele tudtak rántani, akik csak hátulrul parancs csal roncsolnak és ölik a magyarok gyerekéinket, ha a szemed elárul?- és ha lehet át pengetnek azaz pengő?-át pengetik, és most itt a vaj, hogy a apákat, ládd nagyon kevesen tanulnányozzák az irásokat, főleg a szent -irataiik, amit azok, akik aklok s swinya óljaik,Fita Fercsi bátányk sehogyse volt kibékülv a jászólla meg jászollal,játszol? Zezt a borzalon nyomort, ami előbb szellemi..ládd az ifiammal, találkozok álmomba,leirtam, és mondja a sötétség a tuidatlanság (FÉNY) oka? Fita én a fiamat sakk matt patt, 3-17 éves korukig, mindennap ez, 1-2-3- 4 óra naponta, na hogy velük tudok talákozni, amit legalább azt szerettem volna itt megérni élni, (láma láma szabad dulok) na az az hogy ha át bellentünk hogy nem lehet, s itt ???... Zezz tegnapra, hogy ez egy vasgömb,(de a magma magja mágja?) és most minden korom üszög fekete, és most na a barátunk, hogy a leg keményebb acél fém és kerámia ötvözeteknél is van, 30 x keményebb, de most az van, hogy eddig, ugy ahogy most megláttam, azaz minden olyan, ládd ha van Luczi Fartizmos,(itt becsngettek apunk, hogy ha mindent magyarjóra mogyoró? -jajja ahoz kellen ember? -a gáton) FercsUUK? -most az amit ezek bejáccanak Utópina Trnanz farmer fart, filmek, csak ott nincs a fény emléke $$$...ke$$$... lel-ke$$$...Zengjünk lel kesen $$$... FITA, ITT AMI VAN,ÉS MOST TÉNLEG, CSAK ÉN VAGYOK EGEDÜL, HOGY MIÉRT NEM LEHET MEG TUDNI, HOGY A HALÁL ADÓINK HAL ÁLL...FITA EGYÁLTALÁN VOLTUNK?
                     5.: Zna, ahoz hogy el tudjuk hagyni, a bőrtönüket, ami a bőrünk, ami most amit aakarok, hogyha ezen iratok meg maradnak, akkor akik elérkeztek oda,ahova én mikor ide bebutam a faxyzsákba?...én azt mondom, akik az én magyarok fénymadarak azok nem születtünk,hanem vagyunk! Ezt most nem piszkálom, na ez ami ez itt...most kénytelen vagyok,megint az uanALMAast...hogy én A HALÁLT KERESTEM, na möst,(fita az ugy,hogy itt értesitettelek,jaja jöttek velem?- ha az van, és megtalálom, fogadom, akkor nekünk,jaja magyar magyarok gyerakéinkkel, ki tudjuk NUK kerülni, hiiz a betegsegget meg kellene előznünk, és itt fita, a Mi is ufo-k vagyunk,ha az nem lenne magyarIgaz, nem tüntették volna el, amit Fehér Matyu Jencinkkel, a Watikan Könvtár iratárok árkok alagutak? -fita én az alagutakot repülöm, leirtam, milyen okból, ami magyar pu lenne,is eltüntették, és most fita,Jézus? -semmi nyoma, és fita, 1000 Szilveszter (a magyaroknak is van de azövék nemhalt meg???) most monduk, én az, hogy hogy tudták olyan rövödidő,a tájat éghajlatot is meg változtatni, ládd téli -nyári szállás, (dlibáb) és hogy most ma is, Fia, én kiképeztem erre magam, ugy jöttem vissza hozzÁtok át ok? Nana csak ez a MAGYAR ÁTOK VAN, akik ládd a táltosaink meg átkoztak, az az hogy most azért is, ha az ingem de gatyám,minden magyar fénymadár IVDÁDÉKOMNAK MEG KELL TUDNI MAGÁNTUL MGÁTTUL, HOGY MI AZ HOGY TUDÁT TUD ÁT, TUDATOM ATOM? -MOTA? Most az van, itt az idó, az itt nincs, azért vam mult -idó? -na most jelen? -hogy vagy? -jövő? Zna itt az hogy ki mit keres azt találja,és most imét ott vagyok,ezt nem tudom tuDOMmásul (AIDA másolat) schully? Fita tegnapeste, hogy ebbül, ki kell tudnunk...na ez megint, JÉZUS MEGHALT? NEKIK!!! -na nemis volt, Jézus nem volt azaz VOLT de ugy hogy MOS nyincs? Jaja apuénk becsengettek, mert JÉZUS LÁDD 1000 SZIVELSZTERÉBE VIGADJUNK, SZÜLETET JÉZUS MI IMÁDJUK, na ezek koffÖlt abarádÖlt hust, juhus jóhus,a bunus, és most az, hogy ezeknek, minden magyar gyrere kid JÉZUS!!!
                      6.: Na fita, az álmom, hogy ezt az tudat át? Ezt ha most egyre többen kezdenünk látni, itt csak a magyar -nyelv van,aminek van egybe mint egy kőszirt, nem hanem ez egy amit a testünk, ez egy szobor? Na akik ládd mi, akik beöltöztünk most angyali nyali zubbon, ez az, amit leirtem, hogy se itt se ott, Atyám, na most se tudok semmit kezdeni a husukkal, azaz hogy most jól van, ládd most el vagyok fásulva, de most ha ebbe maradok, azaz kérdelek,WASHINGSTONÉK, NA MOST FIGYELTEM,hogy lehettek volna JUHÓ (JUHDÁS?) CHRYSPIHUS TYTUYAIK? Nincsak ez olyan, hogy fa száll meg szőre begyualdt hazugságuk, és csak ládd ugy, nem az hogy TULERŐ hanem az árulóink, JUH .BAXÓINK BAXÓLAIK? HOGY LETT A HUS, most abczulla ultimuki PINA SÁRA hogy a fejem teteje és tallpamig, tallpra magyar, egy olyan hogy akkor is forró olaj,azaz fel lettem kenve, kenveficcézve, ami ez az agyam, csak erre, hogy fütyilni meg üirteni,és most az, azaz te neked, az olyan, hogy meg haltál! Na most még ehez gyüjtök látni valót, meg enni valót? Tehát neked, most az hogy te ténleg szereted ugy,hogy most ahogy Jézus, az a magyaroknál, hogy ÖRÖK VAGYOK NEKED, ÉS AZONNAL NEKED IS VAN NAPOD FÉNYED, LÁDD FÉNYUFO-D HOD? -JAJA HA MÁR BEHÓDOLTÁL BE IS DÜTÉL, ÉS BESZEDTED A KANYART, TE ITT KIRÁLY MEG POPSÁG LESZEL, ESZEL SÁRT? Na most az hogy ezeket az iratokat,minden a legkisebb emlék? Fiteljal mi TÖRTÉNIK és itt én,először, azért se hallgatok,hanem barátokat keresek, ami most fita,ugy a fiainknak, nem beszélve s kis unokám, haza akarok menni, na nemmertem...itthon vagy itt hon? -nincsak én is, de itt megtlátuk a a aaa...HANGUNKAT, na most nekem olyan szerető kis magyarok közöségünk, s fita, most itt olyan RIDEG VALAMI KEZD LENNI,azaz most hogy tudnunk ugy meg maradni, együtt? (fita zitt most a HAN GOD, JAJA ÉN MODOM,TI IS ISTENEK VAGYTOK TOK?
                     Innenn...na az anyag meg most akiket át pengettek pengó pengók? Itt fita,ha most, azaz itt csak az, hogy JFK? -zerintem tudta a magyarok igaz-át? Az hogy amit ládd, én azonnal,leirtam 1111 ezeregy..hogy 3 éves körül vagyok, és jönnek az ÁVH: kipucolnak mindent, hogy a gatyám, is, na ami rajtam volt? Zitt az, hogy azokat akiket már át neveltek,na a dögletes az hogy azok a gyerekek, monduk,az mégde lehet,hogy ládd Mária Teréz ágyu?- meg a felvédéki paraszt, a gyekedeból jó huszárt csinálunk, erre kiengedi az egereket, na valhallogy ienne, de ahoz, kellene kis egerek? Fita macskák macskaja, Mária te réz ágyu?
    Nyuzz: The shape of light: Scientists reval image of an individual Photon for1st time evefer...Emlékeztek Nail de Grasse Tyson, semit de azt $$$...tudunk a de msot a fényt, nem is tudjuk gondolni? Nincsak az indivudal azaz az egyén önbtudata dáta,és most nemzeti tudát tudut tüttütt... magyarul, csak a shape... (árnyéka) azaz hogy egy fény atomot láttak? -csak egyet? -egy cica két 100 megfogta az ici pici egeret... H2-O?
...oááá...
...Ancient Aliens: Origins
S1 I E7 Mystery of the Pyramids DVR - HSTHD
ROBOTOK ROBOT ISKOLA, A SALAKAIKAT KAKA MAGUGRA HAGYTÁK? BAXHAT666... HA? HAHA...

Előzmény: repcsepista (1431)