UFOzzuummm... miEeee... INRI? -IRNI? -SIRNI, SIRT .SIRUNK ÁSNI? JÖTTÖK HÁULRUL PARANCS -CSAL ÖLTÖK -GYILKOLTOK -KÁRHOZTATTATOK RONCSOLTOK, RONCSOK -RONCSOLÓK? MAGA TOK?
1.:11/29.A KÉP? AZ UT ÁLL? ÉS AZ UTON ÁLLÓAINK AJJA HAJJA HAJJA...AZ ÉGNEK ÁLL, VAGY KOPASZI KÁKÓ JÖN A FAVÁGÓ? Az uj hit, nizzitek az áram ütés, és fel az áram? -az árak és kiks $$$..az árulók? -ellen? - testvérek? (PENG Ő ÉS A PENGETŐ?) Fita egy idegen ALIEN -BESTIA PRADITOR RIDEG HIDEG HUULÓ -HÜLLŐ KIN-ZOOMBIZOOMÁNUK ARUHAZAIK? -GÉPEEZETEIK ÁLDOZATAIK VAGYUNK, ÉS $$$... NEM IS SEJTHETJUK /GONDOL HAT 666...JUHUK HUSUK NYÁRSON VAGY FASIRTBA, FA SIRBA? NA KÖZÖS TEMETŐK,TEMETŐ A TISZA, MIKOR KIVIRÁGZIK (most olvasomvissza, de ugyis tele kacáskkal, és most hogy elsirhattam a kinomat, ládd sebeim vársik,már pánCél ratama ürruha, és Hol vagy Pnon Ice, na az én kis cicám, szüzanya Máriám mmm... DE MONDLUK,HA A LÉ (LOVÉ) LEKVAR STN STEN DIKSTEFÁN HA TE KOTLÓS ÁR SÁRA ÁRA KÉT FELÜLT ANGYAL ANALÁBA A LÁBA, MAGAMRA LELEK, AZ AZ ÁLMOMBA BAMBA A BAMBA BANKBA? BOMBA? HAZZ MENEK HAZA, DE OI OI OI...TÁVOL VAN HAZÁM,LÁTHATNÁM DE A SZAGA -SZAGOD SZAGGATNA CSAK SÁR VÁR TEMESS VÁR TALÁN NINCS DE VILÁGOST? Fita,irtó gyütrelembe -agoniba és most az örök köbökön sóhajtozom (fita, hogy birom a staspát, meg meg kell mutatnom, hogy olyan hogy nekünk halál ohhh ...wohhh,,,HALL ÁLL, DE A FAX OD? -hogy ez bár sose lett volna, és hogy hulltam fuilamn fff... ebbe bele,(fita most akedvem kezd vissza...ki a Tisza vizét issza Isa pisa, kezden derengni?) mint egy hulla? Fita itt az, hogy a JuhusUK a KirályUK KORA ÉS GATYA KORCA, ARANY KORC?- UK ÉS MOST JÖNNE A KKTT? -feltámadván,HARMADIK NAPRA? HA 1 SE,MÉG MNT A LUNAK? Zitt azonnal, van vagyvolt egyetlen egy MAGYARNAK SZÜLETETT GYEREK, AKIKNEK VOLT HAZÁJA ÓHAJA BÁR TÉRHETNMÉK HAZA, HOL KÉSZEN VÁR A HELL? HOL BÜNNEK NINCS NYOMA? Na a BbLilások lába közzé nyomok, nicsakmit fröcsKÖlnek ezek ki... bele a BbLila sárlik ... sárlása lássa? Fita, itt a láthatatlan, paplan, lánya?- de egyre jobban az ember gyere gyere kid, magyarok -fénymadarak fiókáink, kezdenénk Ének, kénytelenek kénytelenül pislákÖlni? -fita itt az hogy PÁL (SAUL RABBiKAJAJA CAJUKINUKINUK TÁRSISIK MIPRT NINCS A MAGYAR GYEREKEK MEGETT EGY NUKI PUNCI CICI PUCI APUCI A PUCI) FORDÜLÓAIK ÉS ÁT PENGETNEK BENNÜNKET, azaz INRI? Miért tütetnek el ma is MAIAIK JAKIKINUKISAIK? -na fita,itt van az ami ládd...AI.ARTIFIS? HALAK HALLAK? Közbe, tegnap megsüti a pulykát a feleségem, asztalhoz ülunk, az asztalfón...jaja egy hoszabb de nem nagy, konyha asztal,(6tos) és én az ami asztal fő,meg velem szembe a kis 39 hónapos unokám, és igy: haza akarok menni haza akarok menni...nyöszörgi ami most összeszagatta facsarja a szivemet,(fita itt az, hogyha átpenhettek, most magad ellen segge $$$... seggUK $$$...dugó lyuk, mert én tudom honnan jön, és hova megy? -Egyáltalány A MAGYAR OK GYEREKÉINK, AZ HOGY MAGYAROK OK? Zna én ugy jöttem a magyar XY XYXY... magyarok FÉNY -MADARAIM MMM... MA DARA? -1000 -ÓTA, A HUSDARÁLÓJAIKBA VAGYUNK, JÓ MADARAK? -jaja de a kutyAIknak (DOG DOGMA GOD DÖG DÖGÖL DÖGÖLT EB URA FAKÓ) se kellünk,na meg az ÁT PENGET PENGETT PENGETETT PRNGŐ PENG Ő TÁNCRA PERDÜLT, BEDÜLT, ÉS $$$...akiket le tudtak szurni KURNI, szegezni azok az ŐŐK DÖGJEIK, NEKIK CSAHOLNAK? ÉS DÖGÖLTEK ÉS DÖG-ÖLNEK? AMIT AMI? .NEGÖLSZ A TIED?
2.: Most ami van, talán mert nagy nagy nagy ...FITA... amit most mondok, hogy a szemünknek meg nyilnia,JAJA NYILLALANI KEZD,A HELLE $$$...nem nem soWse $$$...SOW SÓ? - mert semmi de semmi...fita a két fiam, hiába irod, ezeket nem érdekli semmi? Na az az egyetlen meGOLDás, ládd mielőtt meghaltam volna? -na az hogy MI A HALÁL, HA SEMMI, AKKOR ANNÁL JOBB NINCS! MOST NEKÜNK MAGYAROKNAK, ezt a NAGYMAMÁM, HOGY NEKÜK NINCS,AZ HOGY NEM VAGYUNK ZSIDÓK??? ZSIDÓ OK? EZT ÉN GONDOLTAM, (én tettem hozzá, mert nagymamám mi nem vagyunk a BbLiilába a laba közt $$$... fita, még ott, nem is tudtam hogy nincs mese $$$...na csak kisfiam, MI MAGYAR OK VAGYUNK! NEKÜNK NINCS HALÁL, ÉS TALKOUNK EZT MEGINT, mint tegnapaz inánál,mert a kér fiam, evész előtt...NA IGY,JÖVEL MAGYAROK FÉNY JÉZUSINK LÉGY VENDÉGÜNK, ÁLLD MEG AMIT ADTÁL NEKÜNK,NA MOST MIVAN, DÖGLÜTT PUJKÁT, HONNA A HUS... A MENNYEKBULL...SZEBB A PÁVA MINT A PULYA??? ÁBRAM HAM HAM HAM ...HOZNÁD A PACALOD FITA MI IS ROBOT ICCÁKUK KUKTA BUGTA BUXA )mert az hogy HALÁL ADÓ? CSAK AZ AZ ISTEN VAN,ÉS MOST HOGY VAN MAGYARISTEN,OLYAN NINCS!!! (CSAK SMYTHA CÖRKÖL CURHKUSZ UK KUXU KUXU KASZA KASSZA KŐ?) Zna akkor, ugy ahogy leirtam, hogy most ELHAGYTAM EZT A GONDOLKONDÁST S KONDÁT, ÉS MOST MAGA A TESTET, EZT A HUSCAFAT, LÁDD MOST IS A SZIVEM, mert én értem és érzem a MAGYAR -MAGYAR -OK GYERE KID? -SÓHAJÁT HANG JÁT, S A TE HANGOD, MAGYARAGYAR PINAGYÁR VAGY DIK? Na most, felmerült hogy honnan van a hus, mert eszik, enned kell hust, mert elfogysz? Na zirtózaccos ZS-IDŐ ITT AZ IDŐ,MRCE JÉRCE PAC PAC PAC...SZUKA JÉRCE? -ami fita, nekik is irtózatos? Mi MAGYAR ÁLOM ALMUK ALMA?- EMBEREK,AKI OLYAN,HOGY VAN JOBB MINT ÁLOM, ÁLLAM A SARAT,EZT ÉN AZONNAL, MIKOR GYEREK VAGYOK, fita most is,hogy MOST ÁL-MUNKA AMI TALÁN AZ LENNE A MUNKÁNK, TUDUNK TALÁLKOZNI, AZAZ A MI MAGYAR OK RÖRÖK EGYBE SZERETET TETTBE,TEDBE A BUDI AJTÓD, GYERE KID? - EGYMÁST MEGELLŐZÜK, LÁDD ATTILÁNK KMETREKKEL ELŐBB,MÁR KASZÁLTA A GAZT AZ UTAT NEKÜNK? JÉZ-SUNK SUN,SÜS FEL NAP! Jna tegnap, nem akartam imádkozni,mert az hogy Jézus? -fita csak mi irjuk INRI? -fita a felesÉgem, ne nekem, nekünk, mert amit kimondol elmult, IRD INRI IRNI? IRNI SIRNI VÁGYOM ÉN, IRNI ÉLTEM VÉGÉIG? -VELETEK VAGYOK, EZ ÉN MONDOM MERT A MAGYARJAIM MMM ÖRÖK FÉNYMADARAK DARA MADARAS TESTVÉRKÉIM,VELETEK VAGYOK E VILÁG? Fita,nekik a TE JÉZUS OD? -JUHUKKÁ JUH HUKKT, fita az latin lát in 1nul alÁtok nyull, nicsak az Ó szövetsegg ges RABBISZOLGASÁG, AZ UJ UJ FÖLDES URAINK, (jobbágyUSA??? - na ne feledem, du?) FITA MA IS AZ,FEUD-ALISTÁK, (feud = fed,meg tremkenyit meg áld stbbb ..tbccc... teher terhell és gondterhes barmaik) ÉS JÖNNE A KIRÁLYUK UK KIRÁLYA, NA MOST,FITA MERT AMI A NYEMECEK VAGY ISMÉT A MAGYAROK ISTEN-E ÉRA, ERE NEM ERETNEKEK, FITA NYISZÁLVA,NA MOST AZ AMI MOST IS A HUSUK RAJTUNK, CSAK A HASUKBA KIVÁNKOZNA, HOZZÁD VÁGYÓDOM DOMOD? .ELŐBB HA UJJÁ KELL SZÜLETNED, AKKOR A A SZEGEDRE (KRULL KUXI KUXI NEM KÉJÉRZET, FESZIT,FESZITHECC... YOR BETTLE (FITA AZ AZ A POHÁR TELE? STARRR...SZAR) IS END LEEND?) HŐCC HŐCC HŐCC...AZTÁN A KEBELEDBE A GYOMKRÓDBA KIVÁNKOZIK A LELKECSKÉM? NA Ő CSAK ARANY GYAJUS ARANYA BARANYA BEEE...VAGY ARANY ÜSZŐ, BONYUUK JÖN MÁR A BIKA FFF... ARANY WARROS $$$... Seez maya baba...
3.: Most az, hogy csak EZ MIESZ? MESZ? HOGY AMIT LÁTTATNI AKAROK, HOGY AMIT NAGYMAMÁM,HOGY MI NEM HALUNK MEG, NEKÜNK A MAGYAR OK? ÖRÖK VAGYOK,ÉS AHOGY AAKARTAN VOLNA BEHÜLYÉSKEDNI, HÜE? -NINCSAK A GYEREKÉINK, MOST CSAK ANNYI, HOGY ITT OLYAN, LÁDD A KISKÖLYÖK, KIÁBRÁNDULT BELŐLEM,EGY KICSIT, MEFT ÖNKÉNTELENÜL, NA Ő IS JÁTSZANI AKAR A CONPUTERREL, ÉS ELORDITOTTAM MAGAM,DE ÜNKÉNTLENÜL, AZAZ NICS RÁ PÉNZ, NA MEG A JAVITÁS VITÁS MERT A FELESÉGEM, TUDJA CSAK, AMI MOST...NEKED??? FITA NEKÜN CSAK ÖRÖK INRI RNI GYERE LÁDD JÉZUS, AKI NEM HALT MEG A MAGYAROKNAK OK ROK RÖKK KEND END ROLL... IROM BADMEG, AMI FITA, ITT AZ VAN, HOGY ITT MOST HOGY? VAGYUNK EGYÜTT? EGYMÁS SEGGIBE BIGE? -$$$...az IGE BIGE TEST -É LETT LETACS? Zitt most akármit IGÉRCE...ÉN AZ ÉN SZERETTEIMMEL AZAZ FITA, EBBE? EBE BENNE KELL LENNÜNK, NA MOST NEKEM EZ??? -miEeee... most az hogy LÁDD AZ ISKOLÁIKBA IS,hogy miről beszélt, és monduk majdnem szó szerint vissza mondtam amit besszélt,le is irtam a Miufff...fita csak MAGYAR OK VAN, ÉS ÖRÖK ÉLET ÉS CSAK...fita,most is,na az hogy PÉNZ, nincsak azért ORDITTTAM EL MAGAM,(ÜNKÉTELENÜL, MERT EZ MINDEN, HA NEMBÁNTSENKID DE KID? HADD HAGYJ HADOBA BESZÉLJEN ÉLJEN, RÁKOSS KOS KOSOK, FOSOK,NA MEG A HANGJA OLYAN ISMERŐS?????????? ÉS AZ A PÉNZ SZÜKE SZUKA LUKA, DE NEKÜNK AZ SINCS, PU? -LŐTTEK? APU? Most fita,te ha te mégis, ládd mi kéne a kéna? Most az hogy MOST AHOVA ÉN SZÜLETTEM, fita, apum, Zoli bátyánk, pisnya haza kell szökn-öd, mert a magyar ok testvérek közos ÉG, fita MI ( VOLT?) A HORTYOGBAGYI DÉLIBÁBUNK? Zna most én UGY, AHOGY MOST IS VAN, HOGY IDE A FÉNYÜNKBŐL (YOJO?) BELÉPEK MEG KI, FEL VAGY LE? Nincsak AMI NÁZI? Na a magyarok, mikor kiverik hazavágják a ANGOLO UK? NINCSAK A GAZÁRMUSA ÉS MOST RUSSIA, azaz a KOMMUNIZMUS UK? (TEISTATEISTA? NEM LESZ KINÁVAL HABIRUZZ... NINCSAK KIAN KIN A PINA LETT, A TETŐ BÜNTETŐ NINCS ZIDÓZÁS NNICS BÜN TETŐ?) VAK URALOM,AZ UK UTUK? KKTT? -KIN DOM UK FITA, ITT AZ HOGY TE NEKED EMLÉKED? LÉKED, ZEZZ ZÓSZARATA A HALÁL FARKAD, NEM HANEM VAS FERRI VERI A FARKAD, MIG NEM IZZACC...??? Fita, csak az, hogy ha te MAGYAR OK VAGY, CSAK FÉNY MADÁR VAGY, CSAK AZ VAGY, VAGY ECC PECC ...KIMEHECC...LÁD AZ AZ HOGY TE CSAK A HUSUK JUHUS LEHECC... HECC, HECCE NEK ÉS HECCELHECC ÉS TECCELEG...HECC XEX XEX XEX...TEX TEX TEX... TAXI? RÁKÓCZI UT 666! NA NA..TANÁCS UT 1? AHA TANÁCS IGEN DE KALÁCS?
Innen...na előbb, az ÖRÖKÖS VÉRES SZABASÁG HARCAINK, VÉRÜNKKEL VAGY VÉRÜKKEL,FITA,CSAK HUGYSAV SAVUK SZAVUK? KUVASZ? Most ugy érzem... hallom hogy a szárnyatok...szárnya szarna szárnya a madárnak... $$$...suhog na meg potty...
...https://www.coasttocoastam.com/
...Ouer GOD? -fita az egy hang, vagy egy FING OD- GOD GOOD? -alway VIN? fita, itt magyaramcsi,(ország od GOD? -nicnsak itt az lenne, ládd a magyarok örök szabadság od GOD, a hangod? -nélkul cool? - azaz mert minden ember = lő, lőttek,na ha egy krumli (bogár) s 9.1/2 billiccsi szája tátog, akor az anyi darabka vagy kaka, kakájuk juhuuu... mi az amit nemlehet soszorisitani $$$...STN GANÉ DOMBOOK? STN?- SZARTANUK,SZAGOL OD? SZAGOD?- GOD GOOD? Difita, féljétek, és dicsóitsétek az Urad ad? -fingacc a te FIN GOD, vagy? -Atyám, a gatyám...te vagy a fing, meg zacca az én gatyámba?
...oááá...