repcsepista Creative Commons License 2024.11.28 0 0 1428

UFOzzuummm... miEeee...???... Mi Miufff... mi jöhetünk ide? -mert mi mindenütt üt UT? -TUD ÁT ÁT OK? -otthon vagyunk, ha ketten bokorba bokorba bokorba...csokorva kéve kazalba... egy pár gerlice... magyar getyás begyes ÓRIÁS HÁZI galambook turbékulunk pro pro pátria et pro libertáte pro pro pro... na meg verebek vérebek verekendnek a piacon a disznősárán ára? Sára ára? -pörce? tepertyühühühühüüüü... hüvelye hü veje, analuka meg a veje hüveje uja ujujujjj...
                      4.: Kávézzuummm... vizzuummm ... az Ég tükrébe,de az bennem -benned -benünk (belük) van, magyarok fénymadarak (Fény-UFO-k?) Nem panaszként, hanem nagyon de nagyon olyan, hogy azt a mi FényHoainkban, ode be vetitteni, szinte szine? -nem lehet, lehet? Ez most ugy, hogy azzal ide bejönni, lehet, de akik most csak ez? -miEeee...???... ezt ami a BbLia hogy ezek se Isten, de embert nem láttak, ládd itt felbukni, jaja most hogy az állatok tok is robotok, hogy ember lehet? NEM: Ami van, hogy ÉN A FÉNY -HONAIKBÓL VAGYOK ITT? -és szintén a BbLia iratok is, csak csa csa csa..az enyémhez jöttem, meg el se mentem, mert veletek vagyok e -világ -od, fita ez csak a rá adás nekünk, és most itt mi ezt felvettük azaz mikor beöltöztunk feketébe, amit vagy 500 ezrrzer be villogtam! Ez sehogy az Égieink keze nélkól, nem lehetett de lehetne? Most az, hogy itt ez nekünk, a gyülekező hellünk, és itt előbb a kétöcsémmel,hogy minden gondolátban együtt lehessünk, ami idifita, csak az van! Most csak az, hogy az idöcsém is, látta a Mi ufonkat, na alkalmazkodok hogy csak lassan a testtel, és az iföcém is, és most én mikor 1999 december, hogy kiváltsak egy olyan engedély, (MNE) amit itt is, de lehetetlen! -hogy lenne egy olyan, hogy az adót, ne kellen fizetnünk, meg most olyan hogy MTK? -azt nemigen ugy hogy ivatalosan, mert itt most ezzel ...amit ,mára meg figyeltem, mellékesen ami ke$$$... na itt az az lelkes van! Most ugy, ahogy reggel meg figyeltem, és itt olyan,hogy a te meg én tudÁtom megbeleegyezésünk nélkül, most apuénk,erősen csipősen becsngettek, ami olyan hogy viszhang, ugyan már bébikém, mikor az ölömbe veszunk, ez is magyar igaz! Ezt tegnap este megtörtént,velem!
                      5.: Tassék, mi soha nem hagyjuk el egymást, el hagyta már magyar ok testvérét -szüleink gyerekét,soha sem sohe sem, szem? -annak niincs szeme! -de fénye? Most az, hogy itt mi nappal éa a nap félnyében vagyunk, ma most ez is egy ház, ami itt van a szó szoros értelmében terülj asztalkánk, és tárulj hazám-házam, itt nádfedeles kis házinkónkat, e világ?-fita ez a vészterhes fájdalom, és az embr habként hánykódik? -egy pu meg puk? Ima most az hogy, mikor valaki olyan hogy meghalt, azaz halál előtti élmányek,és HEÉ? If you see the most butuful gerle in the Wolrd, az éj girle friendem? Na ez az, ezt én ezzel a tudátommal,azaz most előbb utóbb felül? -.ládd a Kirlán fotóba, az ágyba akinek van esze, nem messze mesze? -eszem -szemem, ládd naprafigó szem? Most ugy, hogy teljesen homlok egyenes, amit ezzel a napPali tudattal,ami egy állat, és csaka (csakra?) faja fája fentartásÁra lett létre hozva, na terrmtve, de kik mik azok, ami most állatUK, meg robotok gépezeteik, keveRékaja? Ráka? Naz most, itt Yojó, azaz amit mára,hogy MI NYITJUK ÉS ZÁRJUK AZTA NYILÁST, AMIT ITT... na nagyon sokat hallottuk hogy a halotak, most bekerülnek egy folyósóba,azok szerintem magyar ok fény madarak!? Feltétlen akik JÉzus,zitt azonnal Jéé-hus, Juhus?-ez engem,a első hallásra, bekevert, ami előbb ÁRBAM,fogd a baltát a nagy pacal 18 éves fiad, bele a hátizsákba batyuba,és engedelmes vala,mnt az apukaja? -ez ugy hogy az első hallásra, nem engem,s erejdkisifiam játszani, mivel? Na most, AZ AZ EMBER,fita én mindig mikor magyar testvéreink közössÉg?-én mindik magyar OK? Fita,én örök éleetü hü hüétek, vagyok,és én az vagyok, azért jöttem az én fény szemem fénye testvérkéimhez, és ennel kevesebbet kérlek sépen sápon alláhason csuszok,ne adjátok lejjebb,hanem Feljebb emeljetek felebb a BÜNŐZŐK? -a magyarok örök párok örök párba pártába,és minket elválésztani, fita ami ÖRÖK EGYEK, ez benne van a BbLia iratokban is, akit az Isten,egybe keltet,azt szét válaszatani nemlehet, amit megtudok nektek érthetően,erre a punénk, gondolkozz jaja töröm a dióm, jahja de MAGYAR -RULL? -amit hogy kibujtam anyum luka, és ha megtudjták hogy gondolkódom, ami fita, te ezt nem mondhatod, de gondol666...aha fenekedd pattogtathatod,miért nem ötöd,az orod... most fita, KI AZ NEKTEK ENNI, ami ez mi?
                     6.: Na ténleg,legelő kell hozzá leg, ja hoson is csuszka? Ime ami van! -most én NYITOM MEG AZT, ami ez egy sötétség, és egy sürü olyan mint egy gomolygó korom fekete füst, itt kedves Atillánk, mi a fene az a gommolygó fekete üszök -üszkös gomolyagok? Itt amit ŐŐK A TERMTŐK ÉS A UK ÉS KKTT? -Maz most ők az IZMOS OK? Zitt fita, a leg kisebb olyan KÉN -SZER? AZ AZONNAL VISSZA HATÓ666... az lenne az, amit az előbb, hogy neked mindent...ládd qpunk,nem meg lehetne tudni, AMI OLYA NIHNCS? -HANEM MEG KELL TUDNI, JAJA DE DUGNI! Most az, hogy itt a TADATLANSÁG AZ OKA, HOGY CSAK TOKA MEG A TOKÁSOK, DISZNÓ FEJÜ NAGY ÜRES HÁJA SOK, TOKA NAGY, ÜLEPE, NA AZ AZ AMI ELTAKARÁ A NAPOD A PÓ PÓDIMUMOS LATRAIK MEG HIMRINGYÓAI TOK TITOK? Ezt megint, hogy az esetleg, ládd a haraszt? -de még alatta a parazs? -ha rátapos a paraszt, lángra lobbanhat, és ég a város? Sóval, ez hogy ...most ennek a fekete napUK, -gőmbnek tojás, az oldalán jöttem be, és egy nagy lukat fény lukat vágtam, és most az lenne amit mindenki aki egy csövön vagy csuszkán egy férege lyuka, csak hipp hipp hopp...egy csoda de elképalhetetlen szinek, és potty, seggre esek? -ülök a fübe, és nem vagyök pipa? -de valami olyan csoda érzés $$$...nincs PÉNznem,fog alam,mert monduk, ha te véletlen seggre estem pestem és allattam egy kincses láda?-lédy én ugy imáDom, meg haza vágom magát...Nosa,ami történt,én ugy jövök be, hogy a fényemmel! Yojó? Most ..na most, az egy olyan,mint most itt, EGY FÉNYGÖMB, ÉS ÉN AZT MONDOM, HOGY AZ AZ UFO-nk? -jelenségek! Most ha belekezdek,akkor se vége -hossza mondok..valamit? Naz most egy olyan, hogy most meg egy magyar ok madara vagy szamara vagyok, na most azt a fény -gömbön, egy olyan, hogy ez a fekete üszög, ami olyan hogy rögtön fényt körbe veszi, és ne tovább,(fita... itt akik msot elveszttték a tudat át, azok selátjéá,ezt van a piszkafa?- azaz most én jöttem ebbe a házamba! -haza? -fita minden ami van bennünk van, és az hogy terülj asztalkám, tárulj hazánm az itt a testem, amit a BbLia temtlopok ok? Ezt ma is ugy.hogy a testeddel,(csak a husk juhuk you hukkt, csak a husuk vagy az hiszed, meg most kivánatod?-ha megfogsz a tied leszek,meghehecc... itt a püspük falatom szortyog) megfogták a madarat? -a madár ijjesztók, na most mi lett?
                      Innnenn...na amit... Stargata,meg minden ami égi kapuk, ajtók, portolok a féreg lukak vájatok stbbb... (de a székely capuis) azokat akik magyarok -ok, fénymadarak ki be ki be kibe? -Fita most itt az hogy a magyarok Jézusa? -jaja usa az magyarok száguldunk országunk? -szá szá szá...madárrr...
Nyuzz nyuzzuk a nyulakat? -Roni, már lenyuztátok, 7 bürt, csontuk zörög, s azóta wowooo... itt zörög itt görög -dörög az ég... 8?
...What if Aliens Future VerSION of Human -mennük?-az!
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1427)