repcsepista Creative Commons License 2024.11.27 0 0 1427

UFOzzuummm... miEeee...???... Mi Miufff... mi jöhetünk ide? -mert mi mindenütt üt UT? -TUD ÁT ÁT OK? -otthon vagyunk, ha ketten bokorba bokorba bokorba...csokorva kéve kazalba... egy pár gerlice... magyar getyás begyes ÓRIÁS HÁZI galambook turbékulunk pro pro pátria et pro libertáte pro pro pro... na meg verebek vérebek verekendnek a piacon a disznősárán ára? Sára ára? -pörce? tepertyühühühühüüüü... hüvelye hü veje, analuka meg a veje hüveje uja ujujujjj...
                     1.: 11/27. A KÉP? Talán magyar talmány nyersen, hogy EZ, kérdelek benneteket hogy most hol holiys $$$...vagyunk,el varázsÖLve traGÉldijja trágya DOM BOOK BÓKA? Monduk ha legegyszrühebben nem rühába s van rühe, hanem puccosan meztelenül, levetkpzTetve hogy most magyar RULL a nap fényében vagyunk,az állKati buránkkal, és most itt mindenki állat, de hol vagy gazda, ha nem a GAZ DÖGÖK? Tegnap este s elalvás előtt, hosszasan beszélgettem apuénkkal, és hogy itt semmit se $$$...semmit (havak vezetik a vakkabak bak bak bak...) nem tudunk 666... NUK NUKINUK az analatok? - a semmiről $$$...begye pöcse? Fita, ez az. hogy miEeee...????... azaz, ezt most megint nekimentam a Juhrussálom falnak, és a fejem szétvertem ahh a fafej, fejfa, sallangba raoitya,és mégis vagyok? -voltam? -most hogy gondolhatom hogy leszek?-ha voltam? -itt az valóban a VOLT-AM/PER TAM A HÜVELYK UJAM? NA NAGYLÁBUJJAM,NA inkább kis pis piTM? - és most ténleg bizergett, de az az, hogy addig élek?.vagy nemi NEM MI? -HA NEM ŐN KI MI? -NEM? -MEN?- jaja men a bika hentes fele,lóg a tÖke 1000??? -1024 -közel 25- de monduk Évike?- éve annak, hogy a magyar OK? -hol vannak vagytok,voltatok TOK? -Jnamost puccoson meg nyersen a nyárson, de mi van ha a kopja fán? -magam át látom,vagy magam ét? -hol az ÉT ÁT DUT ÁT LAP,A TUD ÁS JAJA A KONDÁS,JAJA A CSORDÁS, CSOROG A NYÁLAD? JAJA PÁL A PÁLLOTT PÁL ITT PÁLL OTT SZÁJA SZÁJAL?-A POGANYAK NAGY TANITÓJA, 9 KIS GÓLYA KIMENT A TÓRA ÉS MEG HOZTA NEKÜNK A TELET ITÉLETG ELŐJÖTT AZ ITLET ÓRÁJA? ZUZZ MARA, SEGGIT? Ime hogy ÉN A MAGYAR OK, FÉNYMADARAK TULRULL TURULL MADARAK (FÉNY UFO-k?) ÖRÖKKÉ TURBÉKE KU KU KU...KURLAK, NA MEG SZÓL A KOKAS MÁR,MAJD MEG MAJDNEM MEG VIRRAD MÁR? -MARA MÁRA? LEHET LÁTNI MÁRA MAROS HÓLEPTE HEGYEKET? Most itt amit itt be kellett verjek KEVERJEK KOTORÁSZ az ÁLLATUNK BUUU...(NYAKKNNDŐS BIKA FFF...) BOLDOG UJ ÉVIKÉT, HOL VAN A TAVAI VALI? VALLAGA VALA GOD? Most itt most, én az én kecskémbe (letört a szarva nad most vasbull) vagyok meee...na csak bak bakolhatnék ami mindig rajtam van? -meee... szuka kecske gida, nem meee...menekülj mert bak bak bak...forditva?-ládd az időt,meg forditák valam,na megálliták a napot ott itt?
                   2.: Lettek kis gidáim egyelek meee...de most fita, itt vannak az ARANY BÁRÁNY BUNDÁSAINK AIDAI ONDÓVÁRI HUSÁRU BOLTJAIK, BÓTOZATAIK BÓTOSTUL BOTOSTUL... MOST ITT MINDENNEK ÁRA VAN, MENNYIT NYOMOL A LATBA LÁTBA? Na a husod nélkül, te nem vagy, és aki azt monya nyoma vagy,az $$$... zzz... JJJ... zzz... zuzza $$$...mája,mamája, nem csak az ÁR NYÉK OD? Ő IS ISTEN LEFIZETTE AZ ÁRÁT, S TEIS, TEISTATEISTA MIELTŐTT AZ A PU FAXA KASZA KASSZA KI EGYENESEDETT VOLNA JÖN MÁR A KASZÁS? tRüha, nincs ruha de rühe? Itt most egy igavonyitó baRom marha ne harapj a szarba, csak abba, amit mi szarunk, alma? Fita,vannak a robot bottal vert barom igavonyitó (házi) nin egy vonyitás $$$...MEN A HÉT KÖVÉR BIKA, HENTES FELE, NEM BÖMBÖLVA, NEM MERT AZ A BÁRÁNY UK BUXA $$$...BÉGETETT? ISTEN BARANYA IM JÖVEL, AZ ÉL LETT FA? VIZE IZÉ...HIINED ENNED INNOD KE, MAKULÁTLAN, MI PUCAPINA NYAKA SÁRA, LÁTHATATLAN? SZEPLŐTNEK, DE LŐTTEK, LÁDD A KIRÁLUK PALÁSTJA RÜHHE,MEG A KIRÁLNÉ KERÁLNA, MÁRIA TE RÉZ, ÁGYU? AKI EGY LU BAXÓ?-ÓDA? -NA MOST LÁTOD HOGY LÓVÁ TETTEK, IME A LÁTTAMN DICSEGGETEK GYŐRBE ÖRÖKGYŐZTES SEGGEK,SEGGECSKÉK, PROCCS ---ÉLLEKETÜNKET VÉRÜNKET A TE RÉZ ÁGYU, FELSZÁNTJA A HEGYED VÖLGYED, KÉT HEGY KÖZZÜL MI MÁSZ KI KINEK MINEK VANNAK MÉG DICSŐ KIRÁLY LEG HŐCC HŐCC HŐCC VITÉZEK, AHHH... ZITT AZ, HOGY RAJTAM MEG APUÉNK CHON? KONUK TRÓNUK NUKINUK, NUKI PENNA PÁL APÓS TOLLA,PUNA SÁRA, ÁRA? PUCUK? ATOLLAH A TOLLAH PIHEGEL, ÁTT VAGY VARÁZSÖLVE ELOLVADTÁ? GECZI LUKA ANALA NEM NEDVE A A AAA...ANGYALOM ANALOM? AZ URAM VÁROM, VÁROM AZ URAM FOLYTON FOJTATOM TIMSÓZOM OALJOZOM A KIPUFOM IS KÉSZEN VÁROM,NEMTUDOM MIKOR JÖN MEG, A FOLYÁSOM ADDIG ITT A MUROK,NA MEG MAROK MARCSA? Fita, mit-KON DÓ ONDÓ? Zitt az hogy, mihez kihez SZÓL? -na most itt az a kis siTIM .piTIM? Fita,most itt abb aha ha gyom az ÖMLENGÉST? ÖM LENGETEM? NEM LÓ BÁL? JAJA BÁL IMÁDOM? Fita, nekem a középcső neven BÁLINT. EZ AZ HOGY BÁL,VAGY BALLONŐZZUUMMM...JAJA BAÁLL IMA-DÓM? ADÓM? MINDENEM AZ URNAK ADOM,A DOM, MNDEN AZ ÖVÉK?
                    3.: Itt most megint olyan kinba vagyok,LÁDD AKIK EZT LÉT? DE LÁT? -RÁ RA, RITTYANTOTTA? -HOZTA, na möst itt is egy ROBOT -TOKBA VAGYUNK,ÉS CSAK ROBOT ÖLNI, JAJA AZ MAGUNK, ÉS AZT SE TUDJUK NUK? AHA KINUKI PINA, MEG KINUKI PUCA? SÁRA? -ÁRA? Szóval,most AZ HOGY EZ A AGY - ADJ LÁDD MENNYBE? AZ SZÓ SZARA SARA SZERINT, JUHLIKA HA BEMENEK A SZOBÁDBA,NA AZ A A SZOBRA, LÁDD EZ AMI MOST EZEK A HUSÁLLATAIK,NA AZ A TOKA, SZALLONÁJA A SZALONUKIAIBA ABRAM CUPLERÁJA BABA? BABA YLOANKAJA? Most nem az én velőm, adj velót? -fita most vegy ugy,hogy minden ami HUS -UK ÁLLAT ÁL -LÁT? CSAK HUST LÁT? PINA -PIA KAJA? -KAJÁJÁJJ.., NA MOST VANNAK A KAJA KOSOK? Sóval, ez egy TURHA,ládd minden itt az, és AGYON AGYJON DOG GOD VAN SZÜKA? LÁDD A MINDENKORI HORRNI KRUNI KUROMÁNYAIK KUROMÁNUKINUK? Most MINDEN AMI NEM?- VAGY AGY VELŐJE, ADJ VELŐT, AZ EGY GONDOL -LÁT? -fita,most az kellene hogy meglegyen legalább az a MAGYAROK TESTVÉREK KÖZÖÖSÉG...KÖZSÉGEK, nincsak a második fiunk, szülLetése (SULLYINBA INK LINK LAN LAKATOS JAJA MEG KERTÉSZ) 1979 azért ugyi LÁNLUK FILUK?- gyöngy ez az élet, akkor itt van a VILÁG OD GOD HANGOD ADÓ? -MEGÁVLTÓJA,MI A FEN-ÉNEK KELL NEKEM ITT...A KERSZTUTAT JÁROM? AZ UTAT, MEGJÁRNI VÉGIG,NA MOST ITT RAJTATOK TOK TÖKÖS TÖKÖLT PARASZTOK,FÖKDÖG FUTÓK??? NEKEM ITT TÖBBEM NINCS,ÉS NEM IS KELL!!! Na fita, MINDEN ITT GONDOL VAGY GÖNDÖR DÖRRR... LÁT ÉS MIT LÁT, HANEM PI-NÁTHA NAZI HAP HAP HAPCI? Fita,ezeket már ciffráztam tambulli rázza,a fa fa fff...ját? -fideleled,most a érett gyümölcsöd csök, lehulla fádrull? Zna fita, most ahány agyvelő van, adj velót, annyi világ??? -HAN GOD, HUN GOD ODA VISSZA, de ha nem beszél vissza, nem beszél velünk többet, hanem csak PARANCS CSAL CSAL? AZAZ NINCS HANG EGY FIRHANG FIN GOD HAN GOD ADÓJA ÓJA... $$$... NEM NEM SOSE LESZEK A MAG-ÁÉ? -MIFENE TÁ TÁ TÁTO GOD?.FITA ITT EGY ROBOT RACCA, na most az amit TE GONDOLSZ, GOND ÖL? NINCSAK MÁS FOGALARM NINCS, CSAK ROBOT ÖL? RABOT BOTOL, és most itt azokat az okkal,ami csak MAGYA OK VAGYUNK! MAK MAK MAK MA KING KIN GOD? KRATI...
                    333... 666...ZSENGE zseggem - szÁtok tátog666...most nekiugrok, mert ezt nem veszi be az agyunk, agyunk melegágy, jobb ágyUK? - na rajzoljunk és rajzunk? Fia, itt az hogy AKIK MEG VILÁGOSODSTOCK... az magát is a FÉNYBEN BEN,AHA BEN HURR...A GITÁROMOMPENGETEM,VAGY A HEGEDÜHÖM, SIRATOM? -KESERVESEN? ÉDASNYÁM IS VOLT? -NEM HANEM FITA, ITT OLYAN FOG ALMA AKIK CSAK ROM ROMBA TÖKÖLNEK,MEEE...MÓ MO MÓRA DÖGÖLNEK? zITT MOST AZ VAN, HOGY TE VAGY, NEM VOLTÁL, MOST TE VAGY NEKEM,MERT ÉN, ÖRÖK VAGYOK NEKED,ÉS CSAK EZZEL EZEN (HANGOM = HANGOMN EGY HANGON FIRHANG FART) VAGYUNK MAGYAR OK -ROK (ÖKRÖK) TESTVÉEIM KÖZÖS ÉG AZ ÉGNEK HAJA HAJJA HAJJA...KÖZÖSÜSÜLÜNK? Na most itt azt hogy itt A ZS-DŐ? ERDŐ SZELEN NAGY A ZSIVAJ LÁRMA FA? JÓ GÉPEK EPEK,ÉP TESTBEN ÉP LÉLEK,VAGY A FÉREG BELEESETT A DÖG, ÉS GAZ DÖG LESZEK,(MIKOR?) NEM VAGYOK, NEKED, MENJEK NE A FEKETE SZEMED? DE EGY SZEM? EGYMÁS MELLETT VAGY ALATT? Nost ami van, MOST AZ AMIT EGYBÜLL.. miEeee...???... ZITT ELŐBB GONDOL LÁT, AZAZ A HANGOD, NA AZ HA A FÉNYED ED? Most itt mindenÉNek énkelek kelepelek kelek kellek, előtt a TE GONDOL OD, VAGY TE NEM GONDOL OD? VAGYOK? AHA A HUSUK HUSIKÁM ÉS NEM KIVÁNOD? JÖM MÁR A SAMU BIKA UNCLE SAMU FFF...NA AZOK LÁDD APUMÉK, SEHONIA AIIDA ZSIVÁNYOK BITANG EMBER, KI HA KELL HALNI? -FITA ITT TE A HANGOD VAGY, MIDEN-ED (ÖD ODUD DUDA BUDA?) ELŐTT, A GOND DAL, DE A TE DALOD? - VAGY TE EGY DIDALUK, NALAUK SEGGESWAR VAKARCSUK $$$... sitimpitim< na mot itt én rögtön,AZ ELSŐ, HOGY APUÉNK, MI A MI HANGUNK $$$... ÉNEKELJ MAGYAR ÖRÖK IFJUSÁG JUHSÁG? -KI JÓSZÁGA VAGY TE SÜKET VAK A BOTJÁN NYEMECEK BA-ROM BA ROMBA ALOM ALMUK ALMA? BARMUK ODA VICCA? BAROMBA KORLÁTÖLT ÁLLATTA ÁL ATYA? -GATYA? -GLOTT... LŐTTEK,LETTÉL,NA CSAK CSÓVÁLD A FARKUKA, S ITT VANNAK A CORONÁS BITTANGÓAIK? HAZÁTLAN OK,HAZA ..FITA AZ ITT A TESTÜNK, JAJA AZ EGY FA, ÉS FASORBA, ERDŐNK ERDÉE AIAIK INK ERDÉLYEINK,TIZTÁRSAINK?- KÖZEPIN ÁZUNK? Zna debarom FARTA barmuk állatAIk, ami most azok is ROBOT BOTUK LETTEK, AKIK A BUTÁAIK, NEM A MI BOTUNK, BUTÁAINK INK LINK LANK LAKAT-OD, LŐNCOD NEKTER JÁR EGY GAGYA FO$$$...Na most ugy ahogy mindig dig, digi dagi dögi dagant ...nincsak az agyam az agyunk az ágyunk? -na fiam, fita,ezek nem tudhatják hogy lánuk vagy filuk UK?-agyafo$$$.... agyagost? KKTT? hogy lehet a MOM ORSZÁGUNK NAKÁBA UK ROZSDAS A GYATYA VAN, NEM BUGYIJUK NUKINUK ÉS MOST MINDENKID AZT SZAGOLOD GOD A FIN GOD? FING ELŐTTEM? ÉN LŐTTEM? FING UTÁN NUK, FITA HA AZ, LÁDD EZT UGY, HOGY HA HA HA... na e setleg leg, du, dudu?
                    Innnen...ez azonnal az elsőpinanyat után,az ember = szikra az bennem benned,pislákÖlt? - ha te értesz teszt, vagy a teszkulló? MAGYAR AURAD gondol -kódom? nincsak ezeket a a aaa...magyar RULL kód jeleket, aki nem tud arabusul...ara ára? Sára? 
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, ez élettelen értelmetlen robot -kannibaba bolygó, éd magára van hagyva, mert semmi értelme alma? -$$$... csecse becse?- bögyője?-jö vője -tröbbet az $$$...
Vége Vig Endrudnak vége vége?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1426)