UFOzzuummm... miEeee... Légy (hopp egy légy?) hát kész? -megállani lőttek? -Ő szent szinét (szinész) meglátni? .Amit igért Haleluja? Hogy vagy? -voltál leszel eszel, elment az eszed, egyél meszet?
4.: Kávézzuummm...vizzuummm... elment a vizem? -elmentem, szárazon? Esik az eső, jól esik? -most ki kell mennen a papucsért,mert a tornacipóm a ház bejárata előtt, nem lehet bejönni a házba csak zokniba,ha tiszta? -felveszem a fiaim (45) most nem vicc, látom min egy ember,és nagyszerü ember, na a abban a látásban,gyerekember, na na most állat ember, de az ember, szikra, és az hogy állat -ember, azt ugy mondaNUK lelkes ember, de csak a kesss...(de nagyon keserü ez az élet?) Ömonduk itt nem keselyember, ami fita,CA$$$... kérdelek jó ember, vagy nem jó? -embernek, lenni? -most van pénz nem men,nélkül ember? -beugrott vagy leugrott a majom a fáról a vizbe? -ha meg keresztelkedtem, és már nem félek, neme nem -e? -pl nem kapsz munkát te apamajom, (nem adtad be ami az Steiné,spiné,jaja ape? Most az hogy megint próbálgattam, ha lehunyom brehunyom a szemeimet, egy látomás más? Rögtön, már mielőtt a katonákhoz, borzalom,mikor estére, bementem vittek a laktanyába, most levágták a hajam,megdüljbe tiszta puccoson,egy nagy parszt marik DDT -port,most hülye bevábták a seggembe, a lukába is ment meg,meg a szemembe golgotán... na ugy éreztem magam,akartam látni mit mit pofff...a számba oromba is ment a DDT? (kihagytam, reggel lébresztó, na most komoly, nézztek utánna a Miurff...elájiltem! -fita ez az, hogy én ezt nem élem tul, majdnem is ottvolt) Sóval, most elkezdtem jógázni, de már jóval előtte, de most iazán, mert ha elvesztem, mert itt ezek, fita leritam, a sógorunk tisztes vala, meg az unoka testvérem is tisztes,(de ha feilismerik őket, ládd miattam, na volt valami... amiért ottis mndenki félttőllem,pedig ...na itt van a katona pajtim,és csak barátkozni..fita ez az...ez jó gyrek, és mi falusi bunkók, igy hovtuk az, aki nem harap?) de velem...nemcsak szigorubbak, na leirtam a Miufff,,,mégis kisbetty mert naggyal vooólt, és talán nem én iattam nem törÖlték,mert ha niyottam volna, az ellső pinalát, nem baxunk? Fital látod, na most nem e mnden ami van bennünk van, mig amit hinned kell, ládd a felesÉgem, kérdem tülle, te szereted magad, ne nem a husom, hane hany huni puni, te pungirle vagy? .panNŐ ohhh... paNŐnia? -nem papuca...na azért utál engem,most az most volt, mert várjál, vidd ki a szemetet, és s most több mint ötven éve, fogtunk egy papagájt, na ő fogta, jaja az én ujjom is majndnem le harapta, na te nem emlékszel semmire való papoló?- most papol Ő?- ládd mikor ...hol az olló, papirta, rejtélyes irás? --- megÖlted? -megetted? Ládd ahogy irva vagyon, ahol a kezdet, ott a vég!
5.: Most apunék, ha hiszitek ha nem erősen nem kongattak, hanem be csengőztek, de ime a mostani hangulászta, ez jobb lett volna, ha nem lett volna, de most, ez egy olyan, hogy most azt akarnák elhitetni hogy és a husom vagyon, és azt ők csinálták,(de robotok gépek csináltak itt talám minndet, és mi bele estünk volna a darálóiba?) és most az az övék? -ké ké kéne, legyen? Na megint fita, APUÉNK, ládd itt van a JÓ ISTENUNK, EZT UGY, HOGY APUÉNK, AZONNAL HA ISTEN---NAPISTENATYÁNK, FÉNYATYÁNKMAMÁNK, ÉS MOST GYEREKÉI, FÉNYAPÁINKANYÁINK INK LINK LANK LAKTOS...Na most fényben gondolátbank, minden EGY ÉK? -egyél él fényt, tróha most azok, ldád az MTK? -most mi örök egybe egyhangon huron pendülük ha van pengetőd, a HUN GOD, HUN VAN, MERT FITA, AZ AZ HOGY FÉNY NÉLKÜL,ESETLEG NAGY NAGY ÉPITÉSZEK, NA INTELLIGÉNESEK, DE CSAK FA DARABOK MEG VAS ESETLEG OSSZLOPOK TEMP -LOP-OSZTŐK OSZT LOPOK, DE AKI LOP, AZ CSAK MAGÁT, ÉS most itt lenne az alom elem álmom? Megint int nem irom le, hanem most HAGY-ÁTOK HOGY A HALOTAK, HAD TEMSSÉK EL, HOL VAN TEMESVÁR? Miról is lenne nagybaszó högy a kiskölyöknek olyan képzelő ereje van, hogy van egy kis játákháza, és most feláll és most ez egy hajó és elkezdi kormányoni, most én is és ne ne ne mert neked menek ne ne ne... fita leirtam nektek, hogy még 3 -4 hónapos és mindig mikor tolta a mama a kocsival, mutatott az ujával aZ égre és mondom ufó hó hó hó...Vicca, most itt van, hogy mi az M-LÉ -LÉK? -TÓ TÓRATURA TÖKRE, Fite nem akarom körbekörbe sárga bögre,hogy betettem az dokumentó filmet, hogy a kungfus ül az asztalnál, most egy másik asztalnál ülő felugrik, és a kinai papa csak legyint a kezével,és a támadó hanyatt vágódik, ez az ami Álmos apunk, Kievnél, csal legyincsetek, és hullanak mint a legyek, ne legyek? - hess hess hess...(fita ez pontosan ha te több imint a harod meg hossabitot egy kardal, de a itt a számb a két élő Isten kardja haba baba ho hohó?
6.: Naz azzal,hogy mindenhonnan ma is, ládd mi kb az, amit az Avatár filmek, na most Istenek a magnes mezőkből -terekből..talán mikor a filmeket kezdtem volna anaLizálni, értem analázni, ládd a gimibe, én tudom hogy Sanyink mit gondol,na most ma is,(ki is rugtak,sőt a KGST) ládd AZ AKI MOST IS KI BE SZÉL? Az annak nem annak az angyalAInnak az analát nyalja, aki most csak anaLázni (fita az vetkőzz és tátogjál) tud, fita itt az, hogy ez az egész egy NŐ? -jaja oltározott NŐ-VÉN? -Venyige azaz IGE? -TEREMJETEK JÓ GYÜMÖLCSÖT, ÉS UGY MARADJATATA TOK? Most az, van, hogy ti magatokról tokó, semmiyt (fita ők se, akik minden ami titkos, az a Csizen super rcca Sára, Sárika sárlik, sárlása?) -nem tudtok, namost itt az van, akik NEM IS AKARNAK? NE MISE, HA MISE, JAJA MOST ITT VAN, BESZÉLJETEK A KEZEMNEK, VAGY ITT VAN A KIS CSUZLIS, CHUZEN A PARITTYÁJÁBA? Fita, az első,,,an most itt nemismertek meg...? -Pedig...ládd a HANGOM BONG ? -EZ IGAZ, ÉS MINDENÜTT HOGY NE KIJABÁLJ ENEKELJ (lehel betölve) FEXIK SIR KŐ ALATT, JÉSHUS na fita, az egy juh? -te ugy nézel ki? -jaja ez egy ÁLLAT AZ IS KANIBABA, JAJA KANIBAL BULLIK? A 7 SOVÁNY BIKA, MEGESZI A 7 KÖVÉRET, na hogy lett Jesus susmus juhus, fita azok ma akik kondolkodás KONDÁS JUH PÁRSZTOROK nélkül, végre hajták, a parancsnőkuk, FITA, AZ FKa UFOSAIKHOZ MINDEN ALATTOJÓJAI SZUKA JÉRCE PAC PAC PAC ..NA ITT AZ AIPAC PAC PAC PAC... blOondi,de most is beszéltem vele, és nem ismersz meg ne ne ne...na otthagyott, .jaja legutóbb, egy asztalnál beszéltük meg a teendőINKet és fita, jaja az is benne ami az AIpac pac pac,,, szereplése és fetrengése na az vagy igazi, vagy gazi? Ha most azt állandóan mutogatták volna, ami most csak annyi, hogy fita, NA AZ A MÁSODIK DE AZ ELSŐ IS, HOGY ITT A NEM JÓ? -FITA AZ ÉGIEIN CSAK AZ, HOGY NEM JÓ NEKED? -NEKTEK, NEM SZÁMIT MERT NYAAKATOK TEKEREG, MAGÁTUL, VAGY TE?
Innenn...fita amit be akartam villogni,ami akik már szihtér...nem sintér?
NYUZZ...
10 MOs? Mysterious Secret Societies...fita itt hogy kezdtük q minek? -mának se vége se eleje? NINCS TITOK, IGAZ, TÖBBET GÖRBÉT TOJNAK CSAK, A TYUKOK?
Wath if Aliens Lived on the Moon? -leritm, hogy amihez hasonlitana, a leg közelebb a They Live film, foltos bőrüh?- lények, na mot smitn wssen értükn az alatt Alien? -fita itt magutul is el vannak idegenedve a idegen genyói, hernyói, tudják mik,mit cselek eszek csallak csalom a szemed, nyalom a szád?- jja meg a a aaa...
...Jana az hogy ..ezt nem akartam, mert én senkinek se drukkolok, esetleg a FRADInak, akik nem a labdát,hanem egy mást seggits meg Jóhusika? ...What Jews worry bloonditul? -tull? -fita, most az hogy lehetet hallani, Albinók-ért megérte... III... vallag háboru,jada most Egyszer voltam fotball na csak ball?-meccsen Aradon, Aradon, na blondinek esetlet,fotball hellett engem rugtak vallagon vallagon jájjj...a vallagom, de nem csak a tied? Nincsak MOM,-sehire $$$...hora sem hamva, na most itt csak annak a a aaa...rémember? -MOMUSA? USA.MAGYAR RULL MINTA MOMUSE?- OSZÁGOK TESTVÉRES ÉGE? Ron Palcsink, palacsinta finta, NINCS ELLENSÉGE,SEGGE...ESETLEG SEGGESVÁR? TYUKSEGGE? PÜSPÖK FALAT? JÓ FALAT???
...oááá...
...fita Books Agnew... én azt mondom,van bene magyarOK? -nicnsak USA, az EGY MAGYAROK ORSZAGA?---FITA HA AZ ÜRBEN VAGY,NINCS SZAGOD? -AZ ÜRBEN AZ ÜRBEN JÓ NEKÜNK?