UFOzzuummm... miEeee... Légy (hopp egy légy?) hát kész? -megállani lőttek? -Ő szent szinét (szinész) meglátni? .Amit igért Haleluja? Hogy vagy? -voltál leszel eszel, elment az eszed, egyél meszet?
1.: 11/26. A KÉP? FAKÉP? Most az álmom, hogy egy olyan, hogy mint egy sáv? ami egy fény sáv,(fita a pokólak pokla izzó tüze tüz e? -te hogy látod,ha becsujkták a szemedet, és lehuzták arollód, vagy a tóilettett?-de ugy hogy az utamat állja, ami rögtön, engem fejbe vágott az elsó hallásra, hogy menybe? -na az csak később hogy menj be a mennybe? (JuhLika ha bemenek a szobádba,vilanáramot vesetek a csicsásba, előttem az egész budipest, jaja a kecském?) Zitt az, hogy most akik magyarok, na ez csak azoknak szól, és előttünk van, egy olyan, hogy most mind mintha sorba állunk? Most hogy mondjam, hogy egy olyan mint egy sirhell, jaja most ugy, hogy az ami ládd 6/4 kocka 8/6? -az most olyan mint egy lövész árok? Na nap sehol, de most az olyan fényes, hogy tömör (lávamagma magja?) fényes? Fita a Déli báb meg a gyepü az az vala? Értem monduk 20 -50 Kméter sáv a Körpatkómedencénk körül? -Végvárak, várlak a hetosnál?-jaja ládd 6/4? Ami van, Álljunk sorba hü Urunk Uraink kuróink kurományUK? -de itt ládd vannak ma is ugyanaz a hü -béres Uraink, és most BIRÓdalmUK bittos alma, bele haraptál,és a fogad -fogatok bele tört,ami itt azonnal,AZ ÉLET? Hunnyuk hunok be a szmünket, és msot mit látol, jaja kozbe amit sugdosnak a füledbe,(fita leietam a MiUFFF... na uff... és most valami a lábadközt,elkezd bizseregni csikland csiki cski -valaki valami tuszó, alád tuszik nyullik alsó masdár fogással,és most nem is akarod kinyitni a szemed eteted? Hit? -jaja csih ha ha ha csih ha ha ha...(jaja HIT szemük látja azt tejesen) Elindul a gőzös, szikra esőt fff...hö hö hö... fuvatva (szikrát vágva pöff pöff pöff hö hö hööö...sok is falu lufa? - lábatok közt, nem karó de kanyaró? -aha $$$... bele ne $$$...Nada fita, most látod, a jövőnket? Őseinket felhozád KárpÁtok szene $$$...szine, sin e< bárceire,*hol vagy sunyi Sanyink* miért piros a homlokod? - nincsak... ÉN TULRULL TURULL MADARATOK TOK,TOKAJA FÉNY -UFO-k? -made in Hu? -Whohhh...allás alátok ás szolgÁtok, jaja katonÁtok vagyok Át ok,(mért nem vagyunka fénybe,a fene?- na meg örökhüsegges hülyeseggel a ti ti tá tá tá -magyarok szamara iá iá iá...Na fita, Rákócziék vére géne is bennem,na meg van esze Tamás, tallpasok Tllpra Magyar!- meg most mnden magyarok -testvérem gÉNem igeiga genyóm, na most még nem is nemes $$$... nemigaz? -nyemecek bekaptad? -taknyol anc vanc lotty.. de fita az nem a miénk, és menetetet vágott a nyakUNK KONUK KONOKUL,.Jna az unkáinknak is? Van a MAGYAROK ISTENÉRA ERE VÉRA FECSEGE KECSEG E KÖCSÖGE ESKÜSZÜNK, ESZKÜSZÜNK HOGY RABOK FAXA LULA LILA (BblILA) ANALUK NEM LESZÜNK SÁRT ESZÜNK SÁRTANUKINUK? -GANÉ FO$$$... nem eszünk nem leszünk? -nekik, csak magunknak? Fita, én most közel 78 és most is azt mondom, a legjobb...amit el tudok KÉP, most kis képem van, mert monduk 178, és 158 pond, font? -és ténleg zörög a csontom, a ki fesÉgem fujj...te egy ősvicc vagy, slicc? (fita másképe,meg maradhattam volna? -smirna! -volna! -fo$$$...Most találkoztam vele a konyhába,(jaja most hogy itt gőgicsélek orhangon orgonálok) és jóreggelt örök életpárom féltéglám, örök életem szemem fénye hogy van a kis 77 évespopid,nagyon nagyon ...ezt többet nem mond mert olyan ideges leszek, na mán reggel olyan éhes vagyok,hogy megeszlek,na most ténleg szaladnom kellett, mert megkarmol?
2.: Nincsak MAGYARORSZÁG MENNY -MENJ ORSZÁG, (fita,most NA MOST FITA, HA BECSUKJÁK CSUKKATJÁK A SZEMEINKET, ne láss magyar,vakulj tót, AKKOR EGY SIRGÖDÖR SZÉDIT EL, ÉS ...tegnap a mi bácsink,hogy az IDÓ AZT (fita már mult azT) MI CSINÁLJUK, és most én azt is, hogy MINDENKINK INK LINK LANK LAKATOS, NEKTEK IS JÁR EGY GATYA FOSSS...Na fita,most az hogy A MAGYAR OK ISTEN-E? -FITA ÉN ÖRÖK MAGYAR OK VAGYOK MOST ÉS MIND ÖRÖKKÉ NYALOD A FUSSS...Ez igaz, minnenkim eddig menekült előlem, ládd te hülye vagy, a kis felesÉgem kezdte ezt az egész hóbele kint a bele nac van drojj...na trilliósőr sur, vigyázz szurok, a fiamnak mondtam, csan néz, jaja ott van a lábad előtt, (aszfalt) nem közt,ahhh...nem is tudtam de látod?-aha bökő, Most az hogy...fita Álljunk sorba libasorba,sok luddisznőt győz? Most az hogy miEeee..ezt ugy hogy bele veszzük, bele veszünk a Mi is ufo-k vagyunk! Na fita, most az van, hogy akik husevők,azok robot kaja kannnibalok ALAP ANYA GOD? - ZOOMBIZZOM BIZOMÁNOK ROM ÁMOK AURUHAZAIK NTITVA A SZÁTOK, TÁTOG IT EGYCOBÁKOD???-na itt amit meg kell látnÓtok NŐtök?-hogy ha ven egy sLeuth tesónk, mi már a MAGYAROK MENNYORSZÁGUNKÁBA HUNIVERSEL A KÁBA, SZÁGULDOZUNK, MENJ BE A FÉNYBE NEM A FENÉBE ÉS FÉNY HOANINKBA ZZIIMME ZZUUMMM..FITA CSAK EGY GONDO LÁT ÉS EGY SZEM PILLA PILLE PILLE SZÁLLJ LE,ZÖLZLEVELES ÁGRA,DOMB OLDALÁRA TARKA KIS VIRÁGRA MALOM ABALAK ÁRA, IMHOL GYÜNNEK A GYEREKEK LACI FACA FARKAS FERI, SÁRA? Most itt hallottam,fita lehet hallani ha valaki macska mocska karma de körme? -hogy délutánra, elhomájosul, a látásom? -fita ez az hogy messze még az esze? -fita az fényem nyam nyam nyam...na most,itt amit megint, hogy az állatAIk nélkül, nem lenne sintetüke atifika Robot Icca nagy bottal, és CZIBOGÁGÉ GÉGE GÉGA MASINISTA ---ami fita, itt az hogy a MAGYAR -GYERE KID -LETT DIK A MO?-MUKINUK JUHUK?
3.: A kis kölyök, mnikor kint vagyunk a kertbe,meg nagy galambóljaink (fita, itt az hogy óriás magyar galmabokat faragokbelőleket, azért agalambook tudnájnak szeretni mert magyar ok?-fita most azokat is, el kell tüntetnem,mert bel baxtál,azaz mert magyarok,mert én is az vagyok?) vannak,rengeteg kacat,amiért mielőtt mensz, elmensz, na fita ITT AZ VAN, HOGY MOST HA MEG TUDTAM VOLNA MITYATNI MATATNI HOGY NINCS MESE MESKETE TE EGY FASZA MAGYAR GYERE KID VAGY, NA ILLUSKA, HOL VAN JANCSID? -NA FITA, MI MAGYAR OK GYERE KID, MI SOSE LESZÜNK FEL NŐ? -JA A BÜR AZ DELJŐ, HA A BÁCSI, LE NEM HARPTA?- JAJ A FÉL NŐ, ÉS JENŐ? Sóval, itt az van hogy ezt egy állat ás allapotrohos állapot, na most itt azt hogy hogy tatson meg hogy...hogy vagy? -hát a zörbölő? -fita most asszonnyal,(nebaxXonya Yolika) ha nyalod ládd egy pinyanyalat, ez hogy most vissza kelle buni, mama anya god anala buni? -sebünk bunker -zsebünk, farzsebünk,jaja itt a sára Sára ára $$$... süssd meg süsü? -süsd el,elsült? -namost az hogy rajzolsz egy... pi rxrxpi nyilást, fita ez most a fejedbe, azaz süssd meg süsd el a tojásod? Minden a fejed, ládd a tejed, tied? -agy adj és adj neki faxfej? Na fita mi lenne ha nem lenne kin kin okozás, ládd a xexxel kezdőDIK és exx-el? -na az egy EX egy nagy (jaja balta zár) balta,elvágták? tRüha, nem lenne erőszak? -fita az baxdöhod és kangyöcs csód-kin a bárány bent a rarkas, jaja semmi olyan hogy kén szar, kényszar? -most olyan hogy valaki vagy valami PA RANCSAL CSAL CSAL, JAJ CSAK LÁDA FRIGY LÁDA? NA FITA, ITT AZ AKIK Ó SZÖVETSÉGEK MEG UJ, AZ BIZON NAGYLÁBUJ ÉS BUJ BE, BETLEHEMBE?JAJA A NAGYBÓGÓBE, JÁSZ ÓLBA, DE A JÁSZOLBA,LÁDD AKIS KID MA SZÜLETETT JÉSHUSIKÁD MIT ÁD, HA NEM AZ ARANY GYAPJA ÉS HUSIKAJA VÉRE FRÖCS ÉS FÜRDÖK, A VÉREDBE, LÁDD HOGY HA BÜNIM,AHA Ó FEJ MELY VÉRTÓLÁZTATVA MEGHALT KINUK KÖZÖTT,NICSAK A KINUK A FEJETEK FELETT, INOG? - BÁRÁNKA KAKA? AHOL A KEZDETED EDD A VÉGED, KOTYYOG666... A KLOÁKÁTYOG? Jna most itt vanna, ANNA SZÜZ ANYA ANALA,HOGY LÁDD ITT AZ OGY ITT HUSOM NA A HUSÁN GOD? RÁ GOD? Zna most itt mindenki csak a farkát LOBÁL -CSÓVÁL RÁ GOD? KÖLCSÖN? -KÖLTCSÖN!!!- CSONK?-HA CSONTOS? LÁDD AKUTYA,UGAT,PÉNUR LÓGANUK, A SZEMETEK KÁPRÁZTATNÁ? NANÁ?- meg msot minden luk, csiklanDIK DIk? DIA KÓNUS? USA DRUSZA RUSSIA KETTEN VÁLALTUK A BUNGA A BUNGA BUNGA? Bocc...Bossa Nova, hova stova, NA ITT FARKA, TE CSÓVÁLOD, JOBBRA VAGY BALRA HACCS HACCACA HACCACA GOLDY MAMA MALACA...hát a gyunyám hova tegyem... ládd ő levetttte tette leverted, és mosg fel fetted, HIT SZEMED LÁJA AZ TEJESEN?- fita itt is lehetett hallani, hogy A XEX?-AZ A FEJEDBE JÁTSZÓDIK LE? Na itt az is az, hogy van kalapja nincs van nincs...zitt most hogy mi ki mo?-jaja rabikák és rabiga, a rabok? -faxa? -kasza apu kasza? -kő?
...https://www.coasttocoastam.com/
...Brooks Agnew... monduk én nem számitok, aminek tartom magam, NEM VAGYOK!!! -na most ha most Brooks Agnew? -mostroha van antisemmita x semmita, az első tizIng, őt hova kerülne? -na fita, itt minden eleve el van temetve, és minden csak a földbe verés,és,,, na mi HOMOK MOMOK, -FITA MI NEM VAGYUNK A FÖLDBE,AKIKET ELTEMETTEK, HA TEMESSÉK EL TEMESVÁR, A HALOTAIKAT? HULLA HULLA PEHHES FEHÉR HÓ, JÖJJ KEDVES TÉL APÓ NAGYTAILLAL TALIGA NAGY FAXYZSÁKOS A PU? -NAHA 10???...
Zerintem suroljja a a aaa.. MOMAMCSIKOT?
...oááá...