repcsepista Creative Commons License 2024.11.26 0 0 1424

UFOzzuummm... miEeee...???... Husikám kam kam ham...kié a husikád, a püspök falatod, kinek adod? -jah, mindenem az Urnak adóm,az is az övék?
                      4.: Kávézzuummm... vizzuummm... fényözön viz? -folyamok tavak -tengárok? -áradata de ára? Amit szeretnék, hogy hogy lehetne valamit mit? -apuénk nem vala mit, s midvan? Ha emlékeztek,hogy a közel keleti krdst, meg lehetne oldani, hogy kiválaszot agyon baxott nép-pén? -a fenenek egyre nagyobb vérkelés, de nap nélkül, Flor Ida lehet a tietek, akkor este, mikor lefeküdten három Fényes megjelent, lirtam a Miufff...kérdezték, mi van neked? -ezt ugy hogy haramdiszor hogy sziivembe szeretet?- na akkor az adhatod? Ez az. hogy hasonló van a BbLila Lila, hogy Sinon Jóni Jónás fia, szeretsz e engem,hö hö hö... na most ott is harmadiksor te tudod Uram, és Királyom, jaja nem Jónás tag Mendly fia, hanem monduk, David KKTTT? -ivadáka? Zitt megint az, hogy te nem szereted a husát, a kiválaszott nép?- fita, itt az van, hogy nem tudodok nem az lenni enni, aki ami én vagyok, ami egyszerühen MAGYAR OK!? Hogy mndenki maradna meg magának, az magammal kezdem, meg az én népem, fényem és a népemmel tüzön vizen át,most az hogy ezen keresztüz, na a célkitüzésünk, hogy ezen, kersztül kerstestül fakerek megyünk a szekerünkkel, élve éltatve kivÉve a tetveink? -de hogy lettünk tetvesek? Na térjük rá, nem át, hogy miért nem tudjhatNUK meg, a magyarok igazát, ami most már... fite olyan langyos vagyok, az a forróság, hogy mennybe menj be fel meg le, a fényhonainkba, azaz Oda fent, a fényhonainkba, látni fogjuk é ismét kecskemét egymást,apuénk márcsengőztek, mimi soha se hagyjuk juhui el egymást,jaja most hol vagy piti?-na ott öh öh öh...ennek ki kell jönni, Vissza, hogy trillió azörök köbökön változatban tudom ugyanaz a látnivalót cintadra cintadra... cikráztani, meg látni, ládd itt hogy ha bementünk a házba,akkor az örökre el vesztwttük,Fita, most előbb...ládd az két öcsém fiaim, meg most a legycsapóbal, a kis felesÉgem 77 akis popsid, na jóhogy kitidtam ugrani,a lábos repült, ládd itt monduk,miéry kell engedélyük (tex tex tex...) mindenre,azaz a PÉNZ NEM NEMES KURAIKNAK ami most minden a mieénk, ami fita, most az hogy...ezeket én onnan, hogy picike gyerek vagyok,és ezt mnden nap, mikor eljött az este,már minden hideg rideg,a nyálam is, és menni akarok meghalok, ha meg halok?-az álaMAimba! Ez az hogy az ember, álmában hazájár? Zna most az amit most azóta, ládd én olyan 3-4 éves vagyok,és rajzolnom kell, és most nem ugy, hanem hogy lehetne ezt az érzést,megszüntetni kiiktatni, van olyan tanitó, ja a házas élet?-na most ugy sem,hogy visszatartom, mert álmomba is fogva tartott, és később, már megtanultam a GONMDOLÁTOMMAL ATOMÓZNI? -parancsal de az is csal? -fita,itt a kigyód, szószerint a kis fütyid? -na a xex,az az agyad ragya? -fo$$$...
                     5.: Nizzitek ez is körbe sirás, és most azt, hogy most hol vagyunk, és amit mára, az telitalálat, azaz EZ eGYIK KIGYÓ BIGYUZAS, BÖGYÓ MEG BEGYE BUGYIZÁS? NA MOST PONTOSEN, LESZEGECIZTEM HOGY HOGY KELETKEZIK A HUS? (HOGY KERÜLTÜNK A FASIRTUKBA) Most már béna vagyok, és most előbb, amit csak röviden mert nagyon DNE nagyon az van, hogy itt amit kérdek,ládd még hogy nádfedeles kis házinkókat, na az volt az apai nagyapámnak, és kis kert,meg szóllós és diófás, és abból megéltek boldogan, na most leirtam az Miuff..hogy az uj urak, most évente 1000 Frnt,és nemtudták fizetni, és az tanácsra -állam kezére került a ház, ami borzalom, most apumgyorsan eladta,és kifizette a tartozást,(fita apunmnak, cssk jöttek kitett az szabóasztalra pénz, és monduk,most motoztak,azaz szétvetek mindent,deaz zsidó házavala)és ami borzalom volt nagyamamámnak -nagyapámnak, ami mossti is nekem irtózatos, és itt most kezdődik a most kezdődik a dik a tánc? Zna most az, hogy előbb, KÉPzeljétek el, hogy miinden ház egy sorba! Most van a HÁZAK HÁZA,(III-DIK TEMPTLOMUK A UTÁJÁKUK UTÁN? SZALADHTTOK A FIN-GOD? -UTÁN?) ÉS AZT, FITA HINNI SE MERT AZ LENNE A SEMMI $$$...CSAK ANTI SZEMMIK $$$... nem nem sose azaz lenne semmi anti semmi nél kül, kültelek? az igazság kint van, jaja meg a fenkünk? krati...) ABBA MEGLÁTNI MEG KÖZELITENI NEM LEHET, MERT AZ A VILÁGOD VÉGE TAHÁT FENEKETEK FENEKE KEKE SZAKÁDÁK VESZI KÖRBE, ÉS HA TE BELE AKARNÁL KUKUCS,AKKOR ZUBZZZ...NA MOST DE UFO-KAL? MNEM MERT AZ A SEHOL, ÉS ODA ÓDA CSAK AKIK ODA KERÜLNEK, JA CSAK A GONDOLÁTTA, HA VOLT NEKI, ÉS MOST LÁDD ÉN, NA ITT VAN, HOGY MI NEKÜNK, YOLTUNK, KIRÁLY TESTÜNK VAN JUHUS, LÁDD EZ AMI EZ A HUS -UK VALAMI... Na azt hogy hogya keletkezik? Most van a csaLádoknak akik örök párok, edény kertjeik, és most itt vannak? -A KIGYÓ EMBER ALAKOK,AKIK MINDEN FORMÁT FEL TUDNAK VENNI,ÉS MOST MINT KIGYÓ, most azt ahogy történt, meg történik,(az el rablások!!!) Amit BbLila iratok, hogy van egy házaspár, és most van egy saját Édenkertük,és most minden ami csoda teremtmÉLményük, azzal tel,ládd én most, nagyon buta voltam, de a felesÉgem egyszerre hozott vagy 16 gyömölcs kisfát,na meg többet, ami most is van vagy 10 mosmár bagy függefám,szóllós lugasok, az iker avakádó fám V egyik ikereágát levágtam,mert nagy melegek voltak,és nem volt annyi viz,szóval most le kell,csökentsem, (fita volt a nagy esők árviz és mnd leengedték a tenrbe) de megérte,valam jó érzés, és itt a kiskölyük, Óh természet, mely szem nem láthat téged,na itt csak az a MAGYAROK NAP- FÉNNYEL TELI TERMÉSZET, nem hiszem itt más szabadság,(fita most a GOD, A FIN GOD,ARRAMHAM HAM HAM..FITA IRTÓGYAZAT, UGGNÉS MOST IS MONDUK A 9 1/2 MANRÓ PONTRÓ, MAJNEM A BALATON VIZÉBEN LUBIKULHATNA?- uganés Börtönéjből szbadul sas lelkem? -ha a rónák végtelenét látom, na ugy mint Sanyink sunyiló meg mondja, senki semmi $$$...
                      6.: Hogy miért tartanak bennünket az állati szinteken,mert ha megtudjuk hogy mi a magyarok igaza,attól most is a GAZOK, GAZOLNAK? (fita nincs az fegyver meg ekeget födekelt domsday gépezetük,ami most ládd itt van a kis Fény piti,a gatyámba Atyám? Vicca,most ugy hogy a kerttel szembe,és baloldalt, egy kigyó tekervény,(fita mnden nagy körakoson meg nagy földturásaik EGY NAGY KIGYÓ FEJE FEJ E? - beterekte magát a keritésen belül? Fita hogy mi nem,mi igaz a LIratok -on, belül kivül,azt az, hogy MI MAGYAROK UGY AHOGY MONDOM FÉNY -MADARAK (ANGYAL DE ANAL?) EMBER =SZIKRA VAGYUNK!!! Fita, mi előőrsök meg felderitók,na katonák vagyunk, és olyan nálunk hogy győzes vagy vesztes nincs!!!-és ezt most,na mindent amit ide be tudtam lopni, fiteljal most is ugy ahogy apuénk, hogy abba amit ők amit add meg a Cszaroknak ami az övék,na C -nélül?-az az. am itt a legközelbb c.isvánunk, amibe nem lehet bele kötni, deközbe,a mi magyar ok vagyunk nyelven is,értettük,a mi zenénket? -zenész? Nacca...most itt van egy olyan,ami most irtóra be AIDÁZNAK, AIDÁKÓZNAK? Itt igy, hogy vigyázz, ne rókázz, fo$$$...na ha ne tudom a gondolátod,akkor egy gicsit még hozzá füzök, rózsa füzér, kerti virágok, vadvirágok, pitypangóból lánc... na itt amit most ugy, hogy most van az anya? (fita ez a sárbura még nincs) -csak egy anya van, és most kertészkedik, és most baloldalt, a kerités mellett,belül,fita körbe a négy folyó, most egy kigyó? .fita az SSS...jaja $$$...azaz hideg rideg vérü, és most ráterkeDik...na most itt az ami ládd hogy a FÉNY -HONAINKBANK,na maga az hogy ...abszulit egész,(tökéletes fita az UTÁNXZATAIUK MUTŐÁNMZAIK TÖKETLENEK!!!) ember (CSAK HA SZIRÁZIK A SZEME) az ami most ismét,csak ürük (RURUK?) egy van belőled,és minden olyan,hogy ő a legszebb, itt az hogy a MAGYAR EGYSÉG, de most az hogy...elbuktatja a NŐt? (az álmomba szószerint, ládd a kis falunkba elesett megesett) FITA ITT AZ NŐ, AZ AZ, NÖVÉNY? -na most, az hogy a hus, az xex? -inger, (az nélkül NINCS!!!) azaz ezt most nem tudom mert nincs papir, pap ir, és most begbotlik,elesik, fita éreztam,hogy es ami ténleg AIDÁS -FAKAIDÁS,AIDÁCAIK?- fita a hus, az a kigyó kaja? (NA,MOST ITT AZOK IS MÁR GÉPEZETEK,ÉS MOST AZOK IS,TALÁN AZ A HUS JUHUS? Most az hogy ha te nem ember? -az ugyan hasonLIT? -nem mert nincs benne az fény, (Lehet hogybeszél magyart, nem nem érit?- ami világit? -az nélkül, ár négy kéz láb,na csussz...kusszs...fita ládd a kutya, ami szintén dög, midnen ami husos, és RÁ GOD?
                     666... a fenekem pattog666...ha? Na olyan, hogy halál nekem neked nekünk FÉNY -MAGYAR-OK? Sóval fita,mert itt hogy kerültünk mi bele a husos fazekaikba meg hus darálóikba,fasirt, hogy most itt hogy akit Lilit, na azt nemtdhatták ugy, hogy ahogy le van irva, hogy beleharap az almába? (ait ami van,ládd hogy tudta meg marni,ha nincs még kigyó husa?Fita, itt ha gyerekKorom...na fita,most is itt sem a felesÉgem gyerekek, na a felesÉgem csak engem szeret, (na ha tudta volna, fita ez az, hogyha a kapca szoritani kezd, ugy, hogy ténleg Ő az lány,az örök életpárom, és a gyerekek, fita 3 -17 évesek,na most itt mese nincs a léegjobb fegygveres kiképzést kapták,és büszke szabadság harcosok most is, és most nem féltek a csatába meghalni? legálább vanérteme? amiért éltem,van szarabb mint doolgozni,na én ezt most is,de már nembirja afrakam,birja de a fiaid köld, nem azöreg rottyot? NEM! Nagyar buzoGan? Zitt ne haragudjak hogy Yojó? -mert ugy akaram volna velük,meg veletek, de nektek sin senkitek, jaja itt én ugy érzem magam,minha otthon lennék, (na nins $$$...süket?- vicca beszÉd?) na most itt ez egy KIGYÓ BIGYÓZÁS,AMI MOST ITT MINT ÁLLAT, CSAK ABBA AURÁBA BŐRBE LEHET BEJÖNNI, NA MOST ITT ONNAN,MOST NAGYON CSAK UGY, HOGY ROBOT ÉP APE GÉPZEZEIK,(fita azok itt vannak,s leritam,hogy egymagam,ha nekünk jönnek, na nem el párolognakhanem valai ládd szőrös töte, de csak a szőra,gyerek nézdmeg,na ez valóság,és most ténleg,gyere gyerek, gyerkeskedjünk gethe$$$... LEHETÜNK, VOLNA? SMINRA! VOLNA! -FO$$$...fita vegyük ela PÉNZ NEMÜK? NEM ÜK? NA MOST MI, MI NEM VAGYUNK? -fita most bloondyval,igen igen Kossutth Lajos, neked is a tököd olajos, csak az van, és csak az van, és FELELŐSMAGYAR OK KÉPVISELŐ-LŐ INK LINK LQNK LAKATOS fo$$$... illat TÁR ÁR TÁRHÁZ TARHA PESTEM, ÉS A FEHÉR HÁZBA,(FITA USA MOMUSA, JAJA A MAGYOK KIVERIK AZ UK? -MOST FIDA, MOST MI LE$$$... MIT GONDOLTOK MIÉRT FEHÉR HÁZ? Naz az hogy...zett minden büögyős, bőgatyás hogy mikor a xexuallitás, fita, ez meg lehet látni érteni azonnal, ládd a fax feláll, az ész megáll,és ezt már piszkátuk, na most a KIGYÓ, FITLEJUK NAGYNAGY MÁGNES TERÜK EREJUK VAN,ÉS ITT MOST OTT HOGY AZONNAL LÁTTAM HOGY A HUS? ZITT AZ MOST A KIGYÓK IS,SZELLEMI ELEM ELLEM FÉRGEK? Most ha láttátok a legutóbb tegnap Von Allan Belt, na meg hogy az UFO-k kint megy aza jétékuk, ami most fita, ÉN AZ VAGYOK,ÉS ÉN CSAK AZ ENYÉIMHEZ ...HOGY JÖTTEM,NEM HANEM MI ÖRÖK EGYEK VAGYUNK, ÖRÖK EGYBE,(NA EZ HA MOST UGYIS, HOGY EZT AZONNAL HALGA,FITA ITT TE MAGADDAL...AZAZ HALL? -HAL? DE NEM EGYMÁS SEGGIBE? Sóval,itt az hogy az hus, az lehet látt az aki az ISTEN MAMA MAMÁNK ANYÁNK, NA HOGY ITT HOGY MOST FITA VITA ITT A VITAMIN, MINDENT GONDÖLNI KELL, ÉS MOST CSAK LEVETTÉK RÓLLA AZT A MÁSOLATOT, LÁTOD ABRAM, JHUUUU...HU HU NEKED ADOM A FÖLDET, AMI ITT SOK OLYAN MÁSOLATAIK (MNT A FÖVÉNY?) LATRAIK HIMRINGYÓJAIK VANNAK, AKIK MOST EGYMÁST TURBÓZZUK? BOOZZÁK?
                    Innenn...fita, okvetlen amit most 2023 UjÉvike keke, kaka, most meg akarnám az összes ide bejeLENkezdtem és most maradok?-nektek,mert mi lenne, lennék NAILkületek? -kulájuk?-juhuk?
...BlackRock : The Compani That Controls The World Govermenments...nincs olyan, csak KÁBA AMIERICÁBA FÉNY AZ ÉJSZAKÁBA!!!
...Fita, aza film, PROMÉTHEUS? -nagyon rá találó?-meg a többi, s valami mégis ki SZIVARogna,enged a szelep?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1423)