UFOzzuummm... miEeee... M? -brrrr... bora bora pora bőre? .bőrze őre? -$$$... hire se hamva $$$... semmi $$$...
4.: Kávézzuummm... vizzuumm... vizió Ó $$$...U uhhh... ha bejÁtszák, a vizziÓUkat? KÉP-zzz... de mivel, ha vak vezeti a világtalan ok NUK? Közbe, ezt otthon apuénk, ha valaki most elnyerte az Égieink kitüntését, se kap semmivel többet, mint akik ki se tünnek, csak egyszerü nagyaszrü magyarok? -hunok? ás Turul Fénymadarak, és madarászOK? -ászok jászok, dehol a jászól?-.na meg a porzó, por a szemetekbe,(bibi bánt?) a játszótér? Most onnan, hogy megkeresztelkedtünk,és most mi a kereszt fakerszt vagy vaskerszt ut? Na az van, hogy most ma reggel, kérdem apunkat, és egy olyan hogy $? Itt kérdem, most a kiskölyök ...nem folytAtom,mert apuénk, lopod a sót?-vagy a napot? -igaz, most is hasalok, és most az...Ládd ami mara, hogy ezt ehogy most is történik, azaz előbb a robotrobotok, (fiteljad a kiererchiénáikat) emlékeztek, hogy rez egyrobot tető,a tetőn a büntetők, azaz azok ide behullotak, vagy besurrantak?- na most az álmomat,mert az hogy...leirtam nektek,hogy Rezsőnek, be kellett kotoroni, és meredek hegyen lakik, a kocsival nem menek fel, mert monduk, sajnálom, azaz szétmehet a automota sebváltóm, és igy hátulrul közelitem meg mert előlról olyan majdnem 90fok, meredek,, na az derékszög, majdenem. Most meleg van,na nem állok meg, hanem egy szuszra van két kerek, s huzom, most megállok, bzzz...nem az de gyorsan elfekszek hanyatt mer nem látok semmit? -közbe láttam,és akkor leirtam, hogy most olyan hogy mnt van egy nag luk,ózonluk, és körbe körbe hatalmas feke szárnyas madarak köröznek,na ez az,hogy ez ami ládd ami a föld korok,(na itt vannak mint Volt ami itt ládd a hagyma héja héjai?-káposzta a feme, na most mi can a kecskékkel) azok minden ami volt, .itt vannak, azaz ennek magmes mezeikbe? Na fita, örök hála na meg az álom, a sarat, magyar agyaram azért kattog,meg köszönet nektek, hogy kattog666...alleluja ---na nemippeng, hanem az UFOja olé olé olalááá...látod? Jaja ma halottam az egyik vallásásos adón, képzled el arany kör kor meg por, a szemtekbe, de lehetne hinni? - inni? -jaja a bárány vére,meg a gyapjuhtok?-gyapjasodjatok? -arany báránykáim sokasodjatok? Ábram, a te maGOD???
5.: Na az, hogy itt mikor ide betolakodtunk,na be tollattak, (Pál após tolla, a tolla)ami fita, ez már betettem,feltettem a falu ujságunkra: Théy Vere Made Without Eggs or Sperm Áre they Human? (Viruzska Bacchilluska) -zitt az hogy monduk a sötétben tapogatózunk, as itt vannak szüzeink, na meg miért lett bika szuka? -a szuka bazuga bika? Na ezt eddig, most amit mára is,hogy most olyan,minha itt lenne a szemünk előtt? -ahhh... itt van a nehéz seggem, nyakom érzem, mintha ténleg minden irha bunda a bunda bunga lenne, ja irva? -a homoba,az ég tükrére? -.viztükre? Vissza sLeuth tesőÉNkhoz,mnden anyagi szemcsében,benne egy kis kazetta (momár disk) rekord, és megmonja a tuttit? na meg az akasok kakasok rekTora... na azok,monduk olyan, hogy a fénybe? -ezt most az,hogy minden számitógépezet, ládd most te beugrottál,a nagy bőgőbe, zziimme zzuumm.. rece fica bumm bumm bumm... ezt ugy, hogy minden ENGY NAGY HOLIGRAM MOZÁS? -nincsak Mozi? Itt az van, hogy most azt vakartam, hogyja a magyar mag-od, MA GOD, gyerekéinket, zitt fita,az hogy az esenc?- ezt most hogyha a magyar gyerekeket el veszik a szüleiktől? Ma márhallottam az nagy szószékéseitól, hoggy GOD -UK A KIRLÁLY LÁNUK JEWSHUS A KIRÁLY UK?- DIVIDNAK ATYAATYA KIRÁLYOK KIRÁLYA NINCS UNOKÁJA, NAFITA, LASSAN ÁT PASSZŐRÖZIK,itt leritam hogy a Babylon tornyán,(nincsak BabYloan, ládd Sára ára????) most én ott vagyok, hogy közel a tetőn a kilátóba,és most fentről, na ezek ládd nagy kövér nagyoru ---(Alibabák) akkor liertem,és figyelik,mert most a legfelső ormon, két nagy zsivány van, és lesik, az irasaimat, Na az hogy a menynekben, -fita itt az van, hogy miénk az itt van, és mi itt bennen,látod csak egy testvér, jaja barát kellen, és mi is vagyunk? -hunok-magyarok? -jaja MI is ufo-k vagyunk! -jaja FÉNY -UFO-k? -made ni Hu? Who? -ho ho hó! Fita, mindent a mi AtyánMamánk együtt gyiááá...ketten a lóra, hárman a csikóra gyiááá...
6.: Ha ha ha...ha ha ha...ha!-Énekünket vicchangozza az echó? Most az, hogy szégyenlem is magam,meg rest-elem, meg az hogy ezek az iratok,a miénk!!!(na még a fiaim is,jpbb lett volna, ya lett volna, eszed,óh jak,meg kóstolNátok?) Na amit most ugy, hogy ezzel, jaja ami ugy kezdődik, nem hanem én mindig résen vagyok, egy hangot...HUN GOD?-megütök? -jaja te ütüdött? Na olyan, hogy pénz nem? NINCS!!! -ez az,hogy most vahhon, ládd amit megálmodok, az az..hogy most meglehet, hogy ha az orszok s UK? Nizzitek,itt az van, hogy ezek, amit kellett volna, hogy MI IS ELŐŐRSEK -FELDERITÓKE ostora tora KATONÁK DE ROBOTOK VAGYUNK! -Na itt csak állatok vannak, és most ha az állatokat megtudjál szliditeni, nincsak Nimród apunk, na amit 2023 Krácsont, az az,hogy mi az hogy mi van? -marad? Most ládd azt hogy ahol igazibu bubunok vagyunk, az ami a mi gondol látvilágunk, azaz tegnap. hogy innen, ládd robotaikat, na most ami itt ben van, ez egy olyan valami, ami most ezt ugy rendezi át, ami vicca egy pinalátra, hogy az hogy ide, robotokat küldneek,de van egy nagy valami olyan, akik ha figyelitek?- ORSZÁG -VILÁGHÓDITÓK, és most figyeljétek amit most felteszek a falujsáGODra, na fita, ti is FÉNY -MADARAK VAGYTOK,na most itt a huson kersztül, a te husod? -akik... igérgetnek, ládd az IGÉRET FÖLDE URAINK,ÉS KUROMÁNYAIK?-Na hallottam,te jó Isten, azaz ezt... fita, csak te ha magyar RULL, az égnek áll a hajad, most te mit kezdel magad -al,az övöd allatt, magod MA GOD,van HAN GOD? Sóval, itt a kezdemmennyezők, most ha láttátok MOnthaw sziget, Marlon Brandóval,akkor most itt ...na nem tudom hogy az hogy itt? Most ott, ahol ládd ahogy ide bedobják a robótaikt, EZ MEGTRUM UGY, HOGY ITT SEMMIT DE SEMMI TE NEM TUDHATOL? Na most mi azzal, hoggy piti, te is katona vagy? .fita a fesÉgem teee...nállad igy csikkenebb (beszaribb) nincsen!)
Innenn... itt az hogy ez sötét kietlen és puszt vala?- na fita, itt innen, mert szerintem ez a magyarok tanyája, (Ki tanája ez a nyárfás...) most hogy akik ládd, zitt az, apum,mi a MTK? -rövidetek, de az is az a másik MTK---fita magyar testnevélési közösseggecskéik? Most az ..hogy azt ami ma is akartam volna, valahogy ki fög jönni...na meg vérkeléesed apopsidon kinyomod vagy magátul kipukk?
...Fita, te is csak egy olyan, hogy láttam valamit,de mit? -jaja szikra, az ember! - na füleg a vége, ha a vége jó, fita ez a Gömb BözsikÉnknek, bizon nagy töke meg szára (ballja) van?
...Ancient Aliens: Origins S1 I E6 Alien Arsenal DVR - HISTHD..
...Fita amit akarsz, mit? -ha most készen vagy, hogy én élek érted, érted? -most feltudtak venni a mi UFO-nk? -csak most az van, hogy te most mit? -gonsolsz magadba? Fita, most az Van Alien Belt, na meg itt ben vannak, akik ez az övék, ami lehetne ugy, hogy az övéké is, akik az öv allattiak?-fita ez cannibbállatok, ki mi a kanibb -kanosabb amik a husutok a rabok faxa robotok kajája? Még jobban,hogy a vak is, szemet kapna?-látok látok jaja Juhiika szagÁt? -tátog?
...oááá...