UFOzzuummm... miEeee... M? -brrrr... bora bora pora bőre? .bőrze őre? -$$$... hire se hamva $$$... semmi $$$...
1.: 11/24. A KÉP? Őskor korHad? - a föld, kietlen és puszt vala, és sötétség lebege a vizek?-felett? -na itt ott egy robot telep, ami ezek, kinAIjak?- egy bitta amit ma ázsia, mandrók -robotok, és az orosz pusztAIák, gyeppek, szibérAIák...ami érdeskés hogy ma is robóta? -bóta de a Hág-árok (fita ki kerülhet felülre azaz ki HÁGIK?-HÁ HÁ HÁ... a akirakaTUK TUKOK TOJAN A KETRECBE KOT KOT KODÁCS MINDENRE NAPRA EGY ARANY...TÖBBET GÖRBE TOLÁS TOLLATÁS ószlagUK? Na az előszél, hogy én nemcsak mikor a robotomat elhagyom, azaz...fida, most át vettem, tehát mikor 1986 Szilveszter, és át veszem, azaz abba a létezésbe vagyok,ami most kiszakadnia ebbül a börtönéjből, Sanyink nagyon jó volt? -vagy ma van,ha tudjuk NUK gondolni, hogy Sanyink az mbrrr...fita ami megmarad,ezt kora gyerekKorom hogy mi az az ese ase esence eee...? OSS =CIA? NADA ÁVO? -OVODÁJUK? -ISKOLA KULÁJUKAT NYALAHTOD MOST HA A NYLEVED SRMIRGLIS ESETLEG...EGY KIGYÓTEKERCS A TORKOTOKBA, KÁCCMO KAKAMO MO MO MO... HABZSOL666...MET HA NINCS FÉNY, AMI ITT LÁDD MÉRGES KIGYÓÓGYIK A MO MOKA KÁCC MOZSI IDŐ? FAJZATAIK,NA AZOK LÁTNAK A SÖTÉTBE,ÉS AZOK LÁTNAK BENNÜNKET, DE MI ONNAN, HOGY IDE BE ZZUUBBZZZ...BEBAXÓDA ZUBBONUK? Fita, mert most azzal, ládd én MBRRR... (EMBER VOLT ŐIS ŐIS EMBER VOLT?-FDITA AZ A SZIKRA VETI?) DFITA DIPRUHA RIHA RÜHED MINDEM AMI GÉPEZETEIK,AMIVEL AZ EGEDBE, fitaluka nekik?- olyan fog alma almuk. fita ezek sima masin robotok? - álmuk nincs, mert az Őrdög-od az odudba, sose alszik? -szik,ba szik? -bax tata keresik hogy kit kid??? Zitt álljunk junk,junkok -junkaik kakijakik, ifjuhsáGÉga a bögyőJUK? -begyesek és bügyősök ÓSÖK? Na a földi földöng ELlet -Volt? - kezdete,és most ahol a kezdete lenne? -enne, (itt fa som) ott a vége fo$$$... $$$...süsü bolondság és kész?-a veszed eszed essenCIA =OSS -$$$... elem? ---fita,most telejesen delejesen ott vagyok,hol ho ho hooo..SEHOL? -na most csak ki kapcsokÖltam, és most meg save, (Tündérsav?) na most vagy az állat - bull-robot- agyam, és itt fita, itt a magyarok -gyereKid, namost az hogy MI MARAD, AZ ITT HOGY ESENCE 1 csenc -eeee...? -JA AZ ESZE,DE VESZED A PIRULÁD ITT EZ EGY KIGYÓÓGYIK A MOKA? Na ide lehullottak a HULLÁMOK HALÁL HOZÓAIK, AZAZ ITT AZ HOGY HAL ÁLL? FITA ITT OLYAN HO HO HOOO... hogy most vissza, tehát most siTIM-piTIM psss... na meg fo$$$... illat tár ár?
2.: Amit most a falu -lufa ujságra, ládd a fal védőre rá köpök, most MOSSS... azhogy az Ancient Alien OriGina, figyeljétek a végét,mert ha a vége jó, minden jó jojojojoooo...Őh be hó, a habos sütemény...Na ennek van EGY ÖRÖK ŐS ÁLAPOT ROHADA ÁLLAPOTROHOS ÁLLAPOTA... na most itt a kIiaJAKIK, fita a legnagyobb HUN GOD TOK ÁLLOMÁNUK? na ott van a legnagyobb bele keverrdése DÓZSA NÉPE, bontsd ki zászlót itt a helled, ŐSEID AIDAIK AIDÁCÓAIK?--tRüha most keverek, azaz itt vannaka DURROGTATÓINK ÉS DURNGJAINK, na ezak a KÉP EERNYÓN ami fita őket is NYUZZ A BŐRÖD NYUZZÓAIK? (figa itt tiszta nyer robotAIk akik gombnyomásra --ládd most ha a NUKUNUK VÉG JHÁTKUK FAR KAK ...FITA EGY ROBOT GÉPEZET MARAD DANDA, ÉS MOST IS, AZOKNAK CSAK A HUSOD??? -LÁDD FASIRT, NA MEG HAM HAM HEM VERGEREK? Fita, hogy a TUD -AT? TUD ÁT? NA MOST MI MAGYAR OK, ezt most igy fogLak köszÖnteni husiám kam kam kam és ugy komállak, , jó reggelt,itt a tej a TejUtunk (cél) rull? -TULRULL TURULL MADARAK, FÉNY -OKÁDÉK-OK, NEM AKKÁDOK, MIKÁDÓ? NA HANEM ... nem jön? -jaja pufajKosok hol van Kossut sutt ...te suta, és birgedli, 6rendörrr... csizma, kapca? Fita, itt van minden, de mi az a mnden mi? -ki? -jól nézünk miki? MIchaella bar miska, a fő fő angyalluk, luka, anala termékeik, remekeik? Ami van, hogy most azért, mert ELFELEDTÜK, HOGY MI KI MI KI MOKA, -ZNA EZ AZ HOGY MOST ITT CSAK ALLATOK ÁL LÁTÓAIK, TEHÁT A MAGYAR OK SZÜLEITÓL...(SULY SUNYI) NA SZÜLEIEKET LEÖLIK, A LELKES CA$$$...TOROK METSZÓSZÉKESEKI, NYJASAN SZÓL MA MÁG MEVÁGTÓNK TÓNK TANKBAMGGG...SZAVA SAVA (Tündér sava) TROTTT... TÓT??? - KATTERÁKAIK, KOTRÓK RÓKAKOMÁAIK?-ÉS MOST ROBOTCSÓCSA (JUH HUSUK HASUK, MI HASNOD NOD FÖLDEKEN) AZAZ CSAK A MAGYAR OK MADARKANAK VAN BRRR... FITA MI CSINÁLJUK MINDEN AMI KÉP = GÉPEZETEIKET, (NÁCICIK TEJCSANKÁIK???) UGY HOGY A KAPCSOLÁTOD TÓDI RITARDIK AZ ÉGI FÉNYMADARAK ---LÁDD ÉN EZT ONNAN TUDOM,ami megint itt az UNamás, bele haparodtál,na most menekülnél, de Im nagy Isten,most előtted, szivem kitárom, komÁrom, menedékem nincse SEHOL? -na most mégis, ijjett... még nem baxtunk, (Yojónk cuppp...nizcsak a KIRÁLYNŐD USZÁJA ALLAHALA... NA HA MÉG LÁTTÁL NAGY CSUNYAMIT, SLÁTOD A NŐÉ BARKAJA? -FITA MI IS ROBOTK VAGYUNK, DE MI MAGUNKAT BAXXUK XUKU XUKU XUK,MAG UN-KAT??? ) FTIA, RÁBAXTUNK? -VOLNA, DE AHOZ LUK UK KELLETT VOLNA, LUKUK?
3.: Na fida, most apum, ezt ugy vegyétek egyétek, ládd a fényem _fényünk,hogy mi ÖRÖK ÉL? .NA ELÉLVEZTÉL? -ezt először mikor a 7. -hunGAR -ISTA? -na apum nagy szabó asztala vissza, nincsak azt meghagyták, meg ő csinlta a faszékeke, azon aludtam, mert atakóromat is el vitták, na fita, sima faszékeket összetolták, és azon! -amit leirtam, hogy mikor a rohambrigad éra...hogy sima ima lüszőr bőrön, meg luszórposztó takaró,soha nem aludtam olyan jó, egy pár nap után, mig addig, ebbe beledögÖlök,(fita az fekete luszór, amit felvvetükn az a ROBOT BOTOD,és fita,mert most az hogy a hus od??) mert olyan hogy tiszta hülyére vertekvolna... zmmitya, pitya Nincsak mikor a kis gyikodat vered, és még mindig mered?) NA FITA, HA NEM BÁNT SENKIT (KID =DIK? .HAZUDIK SIMULÁL, (szeretet jajja agyjatok egy gizs pinát?--nafita, ma már hol a durUng GOD?) JAJA AZAZ NEM TUDJA TUDHATJA HOGY KI FIA? -BORNYA, SZAMARA püfÖlje KÖCSÖGE??? -SÁRMÁZA SARA EVŐ EVO LUCYA SÁRA ÁRA?) Hogy mi van, na az amit az iratokba,hogy most az ez a bollingó ingó bingó lenne? -ha lenne, mert nekünk, sajÁt-ok NAPUNK VAN, és ládd Yojónk, tudom hogy kurva furán hang zzz... de ő vala az első, akivel ugy vagyok, hogy veletek is, jaja a beletekbe, egyetek fényt, azaz fita, ez egy CANNIBA ÁLLATYROBOT BÓT VALAMI, AMIT NEM LEHET KIMONDANI? Fita, most mit GONDOLTOK, te meg monduk, 1024 éve annak, fita itt a magyarok születek eMléke? - legyilkolták -ják,(Hole sirjanik dombooo...) ész eszel eszünk?- STEINUKIONUKAIKNAK TECCŐ (NA VAN SZAGOD LUKAD LINKÖLNIZVE? -CSELEKED-ET, EDD KID ET? Jna most fita, ...na én nállam (nyálam) igy jön le, OUR GOD ANALA (EZ AZ HOGY MOST NEKEM IGY JÖN LE, IGY EMLÉK SZEM, VAN SZEMEMBE KÖNNYEL GOLDOTÁN, FITA MINDEN MAGYAR GYERKiD, AZ!!! (HA EGY PISLANCS??? -JAJA MAMA ÓH MAMA,MOST CSAK A MÁÁRA ÁRAGONMDOLOK???) LÁTTALAK EGY ZÁP NAPON, JÖTT MEG A FOLYÁSOM NA AKKOR LETT ...LÁDD ITT VAN A VIZE LETT?--KIHAFYTAM HOGY OUR GOD ANALA GÓZ, JAJA VIN VINNER SLICCEL OSZKÁR MAYER KOSER BOLONYAYY-HOGY TID EGY GOD GYÓZNI,NA MOST FITA AZ AZ HOGY A GYER KID A VESZTES EDD LENNE ÁRRAM OL A PACAL FAXYSZÁK KOS HAM HAM HAM..FITA ITT VANNAK TÉLNEG IGAZI GAZI ROBOTOK, ÉS AZOKNAK IS VAN HUSUK, DE TARTALÉKBA??? MINDEMKID AKI BEHJÓDOLT, ÉS BENYAL NYALÁTÁ BOZÓTA LUKA PU) Sóval, most fita, zitt az hogy ho ho hoooo...minden KONdatánkat a MEG TÉRITÉS..fita ma is ÓTESTOMENTOMAYYK Nincsak most engem, ládd én UGY JÖTTEM BEEE...na most figyeljed, a saját vérem, testvéreim, fita, KÉT RÉSZBÓL VAGYUNK, AZ EGYIK EGY ÁLLATINŐ DE CANNIBA ROBOT ALAP VASA HASA SAVA ANYAG ANYA GANYA GANÉ? - UK? DOOM BOOK MOKA BÓKA?
Innenn..fita ezt ugy, ládd amit felraktam a falisujság (mizuj mizuj? -ne izgulj? ) The Impossible (2012) 2004 Tsunami Thailand...nincsak oda veszett az egész bágÁZSijuk, AMI FITA, ITT MOST ITT BELÓL ELŐLHÁTUL VANNAK A FARKASOK, KINT ---fita a dokumentő végét, és fita, te is FÉNY FFF...MADÁR VAGY, VAGY RUKUK KUKA LUK,UK ANNA HANNAH ANALUK, A RÉZ TE RÉZ BÁRGYUK ÁGYUK JOBBÁGYUK KÖCSÖGEGÁAIK RÖCSÖGE FRÖCSÖGE KÖCSÖGE ANGYALOD- LUKUK? -ANALA? -pu puk p$$$... fita, krédezlek van olyan hogy PÉN? -TÖK? -NA MOST ITT AZ VAN, HOGY MOST OLYAN, LÁDD EZ A PÉNED TÖKÖL ELLEN ED VAN? -NICSAK ITT RAJTUNK KIVÜL, MI VAN? NA MOST MÓRICKAJA...NA MEG A KAJA KOSOK? -fö$$$... Illah ára? - a te FIN GOD? Fita.ezek robotok, és most botolnak, bótok?- bót UK? -juhus a bónus? Fita, ezt most az hogy TUD ÁT, ÁT OK? LÁT OK? JAJA HUSYKÁM JUHLIKA HAM HAM HAM...A HUSOD, AZONNAL BEEE... ZZZ... $$$...hoh hoh hhh...Hungry vagyok?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita,monduk tanácsot, kaláócxsot, de pénz ők se mise tise senkise tud adni, mert van? -fita,próbáljunk hogy ha van hol van? -namost kik azok akik a pénzÜK?- ellen vannak? -egypinálat, ami most ha nincs? -llene a vallaGOD vizigótok vizjója vége? Fita, mndent lehet, demost ha valami nihcs, anti semmi? Jaja most ebben a pinálát át, na ha nincs luka, még pu puja $$$...puja SEDÓ? -DÓ RE MI FÁ SZÓ LÁ TIDÓ? ROBT, ELLEN ROBIK KKTT? -ÁANK? NUKUNUK KUSOK? KOSOK? OKOSOK? KAKUKK BE SÉP A NYÁL?
...oááá...