repcsepista Creative Commons License 2024.11.24 0 0 1419

UFOzzuummm... miEeee... Gőz- Gáz -püfőgészetitovalökődő s nyaktekerésetimellfekvenc infernó NŐ? -disznőődisz a disbe az izre -lerbe, innyencseggek? -a te segged is disz? - no no no.. a kölesbe rofff...
                       4.: Kávézzuummm... vizzuummm... vizözön -özönviz, hova visz-lát? Asztala viszta béby? Ábika Kobika (Ádam Kain Ábel) bek béka? Jellőbb... Apum, Zli bátyányk, (Munkács) hadosztály parancsnok, haza kell menned.szöknőd,(meg kell maranod) mert elvesztettük a háborut, és a magyar -testvérek közösÉgünknek, meg kell maradnia, amit most 2023 Szilveszter, apuénk, meg kell mar...ha? Én most itt, fita ma is lehet látni, hogy én keresem, az Édesenyám testvéreimet, és azokkal keresnünk kellene addig,mig 100 juhocska mind együtt legel, és most ezeket sirAtom sirhallom, most ezt én mos $$$...na amiket lesirtam, hogy olyan 3éhes vagyok, hogy tota lerqabolnak mindnt puccosra, ami de hasonló, mint az Édekrti mese mese MOka, hogy Éva beleharap az al-mába, és annal meziteln puccos vala,és egy nagy fekete? -macska elkezd dorombölni, a lába közt, tejó tahó Isten, mit tettel velem? Fita, ez most az, hogy én NNCS OLYAN ISTEN, ÉS ÉN EZEKNEK CSAK EGY GONMDOLATOR CACA? Fite,ezt én meg változtatni,hogy mind a mai AIjajajjajjjj... AIja? A fiam 20 évesek, már itt dühbörögtem engedjetek be engedjetek...na ami van, több szem több szemüveg? -de, ha már egy, is szemez velem, ládd a fiaim, életbe? -nem hanem itt az, fiam én ÖRÖK VAGYOK NEKED, NA MOST ŐK CSA UGY, HOGY MI MINDENT EGYÜTT, SOHE HAGYJUK EL EGYMÁST MEG MAGÁRA MAG ÁRA?- és most eddig, az van! Fita, na most ÉN amit hogy Turul Madár? Fita, pitizni akarok, és a felesÉgen, nállad nagyobb csikken nincsen, na meg kérdelek,ha valakit láttatok vagy hallottatok, de nem aki halot, mert nekem neked nekünk nincs halál, és én tudom, hogy ezt senki nem tuja, semmit nem tudunk magunkról!!!- hiszi el, mert nem is lehet!!! A felesÉgem tudja meg látta,meg látja! Na most szerintettek igazoltam, vagy begazoltam? Atyám a gatyám?
                    5.: A felesÉgem is, igen igen aggódik (KID?) ami lehet láttam egy blog-t, na ha van párhuzam huniverziók, az az, lehet hogy beteszem, az ajtót,mert meg kérdem a bloggost, magyarok, és fita, ott is aggódik a nagymama hogy mi less a kis unókájával ki kajája lesz, ami én már bevillogtam, hogy én találkoztam a fényünkbe a kis unokámmal,és CZIBORGÁGÉGÁJUHUKAT, ami most hogy lehetne, a seggüket enni, azaz fita,én ugy gondoltam most, és igen igen gyalázatos mélyek mélye mételye, amit mondunk ugy is hogy agoniba vagyok, ahuná arra agtelek, és most fita, az van, ha ténleg az ácsmester,aki kétseggtelen MAGYAR OK, HUN OK, LÁDD A HANGOD,ELÁRUL? _HA HAGYOTT VOLNA IS VALAMIT, na hogy irni tudott,lád a HOMOKBA, ami ma is érvényes, az dobbjon rá követ, akinek nincs kangörcse meg baszdühe? -a nőknek = anya gyerek nincs,nem lehet büze? (bün böntetők paranccsal csalók a magmába ahelletek vár rÁtok,jaja jönnek értetek? értettek?-megértettek a gyehenára ára? Naz az, most is beszéltem miután feltettem a mai cócát, zamócát, málna, meggy, cserezne egy tálba? Fita,ezt vegyük uigy, hogy ,mot ittt van 10nyil,mint egy nyil, egybe,s egy nyil mnt 10-100 hunákba? Zitt ismét, 2002 -2 -22... a Mi is ufo-k vagyunk, MOM, most nekünk ÖRÖKEGY FÉNYATYÁNK -FÉNYMAMÁNK ÉS ÖRÖK EGY EGYBE FÉNY SZEMEINK FÉNYE EGY FÉNY VAGYUNK FFF... na most akkor, hogy a MI ATYÁNK,minden gyerekét egyként...itt van akkor is leirtam,hogy akik most a fényünket levetik,tehját most csak az ogy vannak FKa UFO-k. ládd azok is magyarok? -na most is csak azok, az OK? Ezt ugy, hogy ha te magyar RULL nyilegyenes gondolkodol, hogy a MI NapIstentan te vagy a tanu, vagy TANUK? Tehát csak MINT A NAPFÉNY, CSAK SZERETNI TUD, ÉS AZ CSAK TUDATOS ÉS TUD UTTAL, de ha te nem, te utonálló (lédd rögtön lett elensegged,és mikor ellenseggeskednek, fita a győzes az egyben vesztes is, na most MEGÁLLITJÁK A NAPOT? -NA MERT NAPLOPÓK?- ÉS AZT HISZIK, HOGY KI TUDJÁK IRTANI AZ ELLENSEGGÜJAIKAT AMI LÁDD ITT VAN KÉT FÉL HEGY, ÉS HA MOST MELLIK FÉL? -na egyiknek azt kell játszani, hogy fálek, a másik fél?
                      6.: Na most én A MI FÉNYHONAIKBAN VAGYOK, FÉL LÁBOMMAL,ALLIG ALIG ÁLLOK, MÉG IS SZERETNEK A JÁNYOK...NEM HANEM CSAK ÖRÖK ÉLET PÁROK VANNAK, ÉS MOST ITT CSAK A FOG ALMA,MEG BOCSÁTHAT666...MIG A FARKA LE NEM LANKADT,LÁDD ITT CSAK ROBOT ICA,MEG MOST ROBOT ROBI ROBOTOLNAK,Jna kisunkám tenap csinált egy olyan,hogy két kerék egy hozzu bottal,és nekem menni kellett előtte, s tollak,tolatlak, ládd a toló kocsikat, jó jó de kislánoknak... fita az anukaja meg husimama... kérdem, honnan tudja ezeket a szavakat? Zitt amit tegnap, deee...ugy ahogy én találkoztam a mi Turul Madariankkal, ugy ti is, és velem is, és itt az ÓRIHÁZ KERÉK, fita,itt az, hogy én a mi álmunka? FiteLITek, hogy most ez ugy alakula, hogy ez nem létezik, lehetetlen amit betettem az film: Impossible,NA MOST MI A FÉNY -HONAINKBULL,ládd azért bikáskodok, és fite nem véletlen a gyerekek...Jön már a bika fff...na meg habos kan,az Ohhh..be hó a habos sütemény,tengap olyan tortát sütött a kis felesÉgem? -Na most oda vissza, hogy monduk a kis kölyök csu ugy,itt vagyok,(le irtam?)am most az hogy...na azzal, hogyja ezen iratok, ami nekem most is ha rá gondolok,gyötör, mert apunk,előbb pat... platty? -ma s? Én egyzerühen látom, ládd itt van a kis Yojónk,és s csunami? Nézzétel csal a Királlnőd szoknya? -na az oszt egy csunami ...bida vida, na ez lenne a a aaa...vacsinga,ózonvize van bárka? -barka? Naz most vicca,most ugy hogy ITT EZT IS, TEREMTŐ GÉPEZETEIK? Ezt ugy, hogy ha láttátok a STRANSFORMER UTOPINA NYILÁST DE NYILLALIK? KRATI...? EZEK AZOK, ÉS ITT IS ITT VANNAK!!! OGY EZEK, KAZÁKA (KOZÁKOK) FÁ,Á BI BEK? FITA EZ AZ UTÁNPÓTLÁS LÁSS LENE, AMI PONT NE LÁSS...Talán a PRADITOR VS, ALIEN? -FITA A HIDEGVÉRÜHEK AZAZ AZOK TÉNLEG GYIK- NYIKERESEEK, NA MEG A MELEG VÉRÜEK, AMI MOST FITA, EGYRE JOBBAN BANK LE LEPLEZŐDNÉNEK, azaz fita, MI VAN A KIRÁLYDROGUK UK MEGETT, AMI FITA UGYANAZ OK? Fita OSZD (baxda gazda?) KETTÉ ŐKET,NA MOST A SZEMÜKET, JAJA FITA TE HA MÉR NEM LÁTOD ŐKET, NEM IS AKAROD, NA AZT AKARTAM VOLNA...
                        Innenn..na ezek az siratok,siroka kasztrana majaradnaja...jaja mi marad? Fita, ma hogy amit a fiamnak, csak UFO LEHETSZ HECC...DE TI IS, AZAZ ITT CSAK SZÁRNYAKAT (KAT KATONA?) NÖVESZTHETÜNK, Szárnya szárnya szárnya?-jaja fita az hogy angyal szárny, na az az árnyéke, de ágyéka? -aha Árnyékszékes várAIk,na most, ha te nem akarsz ládd a Chornikles of Riddic filmben, nincsak.most aza fény bennetek is van, (ládd Riddic kül? ha te te te...fida most a zzummburnyákód,ládd marad,de te akkor veszed FFF... (léátod???) mikor?- nem kell, szarni?
...fita, ami van hogy az a HOMOKÓRA Our (? abram ham?) Universe has anti Univers Twin moving backwards in time,study fing? Fita, te meg én mi a mi fényünkben ben bennünk van? FFF... honnan tudom, a kis pitim?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1418)