UFOzzuummm... miEeee... Gőz- Gáz -püfőgészetitovalökődő s nyaktekerésetimellfekvenc infernó NŐ? -disznőődisz a disbe az izre -lerbe, innyencseggek? -a te segged is disz? - no no no.. a kölesbe rofff...
1.: 11/23. A KÉP = GÉP? treganp hogy ahogy engem a MI UFO-k? -azaz Mi is ufo-k vagyunk! Zna mndent meg lehet csinálni, amit embrrr... az az én (REPÜL Ő?)GÉPEM, AZAZ ITT AZ JOGY MAGYAROK CSAL? -CSAL LÁDÁAIM LÉDY-m, csak a kis felesÉgemnek vagyok, (tregnap elfeldtem hogy a szölinapja, na itt, a kis menyem irj valamit a szülinapjára, ami nem vicc, leszédültem a székról, mert azt hittem ez a tank givvin, és tankolunk tunkölünk) mndenki más semmibe $$$...becse pöcse bögye töke lötye $$$...Naz most az, hogy MINDENT MI CSINÁLUNK MAGUNKNAK VAGY MAGUK MAGUK MAGUKNAK? FITE ITT A HAN GOD, TE NEM VAGY, HANEM ÉL BENNED A GOD OD GONDOLOD ÖLÖD GOND ÖL A HANG OD GOD DOG A HANG ADÓTOK, AZAZ TI TOKOK DE SZÁRAI ÁRA? $$$... sült disznőtök vagy mag, VAGYTOK, ÉS CSAK TÖKÖLNÉTEK, DE ADUNK NEKTEK SZERSZÁMOT OTT DE ITT IS, TE A MI SZERSZARMÁZUNK, JAJA TE AZT SE SOSE NAPJÁN VASÁRUNAP, JÖTT MEG A FOLYÁS OD (GECINK VAGY) ADUNK VESZÜNK CSERÉLÜNK HERÉLÜNK,ÉS TE EGY SZENT ÁLLAT, AZ AZ HOGY MI MEGSZENTELÜNK, DÜHBE Á NÉGYKÉZLÁB HASALJ AHNYATT DE MOST CSAK AZ ANALUKAD LUKAD, SZENT SZENT SZENT A SEREGEK (SEGGETEK VICCKET) URAKURA? RUHA, RÜHE, ŐŐK FELRUHÁZ ÉS TÁPLÁL,ŐŐK RÁD GON?- GOND OTT LÁDD COTTN OTTÓTOK, (BEEE..OLTÓDTÁL,A HUSOD AZ OLTÁROKON) MOST HA TE NEM AZ A MAG -OD? Zna hadd el hadd..fita,ITT AZ HOGY MÉG VANNAK AKINEK VAN HAN GOD? Zna,fita, már a fiam, az ififIam, megpróbáltam belehozni a JÁTÉKUNK, VAGY HA NEM A MI CSAL -ÁD ÁLDOD? -LÁTOD, ÁT OK??? AKKOR AZ ŐŐKCSAL -LÁDA,(FRIGY FIRITTY LÁDA) LÉDY LÁDA BAXINGERE GYERE KID, DIG A MO? DYNAMO? - S CSAK ANALUKA FRIGY LÁDA LÁDALA...DILYÁSUK...ÓRISUK? ÓRIÁS KERÉK, MENJÜNK RAJTA MÉG, KÉT FORINT INCS KACSINYCS CUPÁN? CUPPP... Zna dühös lett, ami elkezdtem hogy van a gyomor MO MO MORA-TORA NO MOR NŐ NŐ NYOMOR? Zitt az, hogy mindenki mindem ha mot egymásho ho ho hooo...UFO HO HO HOOO... Előbb hogy ITT CSAK HANG OK,ÉS MOST AZ HOGY AZ A MI HANGUNK, VAGY MOST FITA, AZ AMI MIDEN NEK NYEK EMLÉK ÉS IRATUK,HOGY VOLT EGYZER EGY ÁCSÓCSKA MESTER-ASZTALOS, ÉS ZITT FITA, MERT MINDEN A HAN-GOD-BA BA HANGOD-DAL DAL,(SIRÁS IRÁS) VAGY SIR ÉS SIRÁSÓD VAGY, azaz itt most AZ VAN, ÉRTEL -E MAGYAR RULL, ÉS MOST TUDOD MI AZ HOGY MAG? -GAM MAGOM? -NA MINDEN KEZ-DŐDIK ITT A GYOMROMMAL ROM ROMBA TÖKÖLÉS ÉS MO MO MO..MORA ÉS DÖGÖLÉS?
2:: Zitt fita, amiket a Mi is ufo.k vagyunk!Na megprószálltam kiálni kajabálni emberek emberek itt a pina napi napi na hemHEM hammog ham ham hem hemperg, és nekik csak analukuk LUKUK HOL A LUFA ke,oda vissza? tRöha, na nem engedtek? - beszÉlni s ezeket már lesritam meg lesaROM boll bull buli buli, men a bika hentes fele lóg a töke ezer fele link lank, na most csattog na? Az hogy van a MAGYAR OK O KOSOK, NA MEG FAXYZSÁKOSOK, ÉS KILÓG A PESTIZSÁKBULL A LU FAXA-LÁBA KARIKÁRA ÁRA VÁGVA, NA KÁDÁR KOLBÁSZBUL BULIIK A SÖVÉNY, MEG A KERITÉS, ITT A KÁDÁR ÁR KOLBÁSZA, (DEBRECENI LUKOLBÁSZA)NA MEG MÉG MINDIG 1 FORTINT A KRUMLIS LÁN-GOD? -FITA AZ AZ AMIT ESSENCIA PÁL CIKA? HA NEM ESZED A HUSOD, NEM ISZOD A VÉRED RED, KI ÁTKOZOTT??? FITA,most amit MEG FIGYELTEM A MAGYAR OK ESE ASE SEMMI SE, MINDIG CSAK MÁS ASSZONA ANALA ANYALUKA, VOLT A JÓ? Fita itt az hogy IDEGENEK ÉS IDE GENYÓAIK, ládd azok fa -vas ládák és lédyKyd? -caca paca láda, csal ád?-most az hogy amit mára KIRAGADTAM,az ami a belünk, azaz bélrendszerünk, ami nélkil (kigyoógyik a MO, fita a TÖRVÉNE NEVÉBEN A HANG? OD ODUD DOM OD?? -itt gondjunk, VAGY NUK-KINUK? -MI LESZ HA LESZ EGY SZEM, de előbb, sóval kitiltanak minden magyar CORONA ORSZAGA SZAGOD, senki nem tudhatja, és akibe marad egy szikra? -vető ember brrr...NA MOST KITILTANAK, az hogy az első pinalát, örökk verekedek,(fita ma is ha most magyar ok, közösseggek, csak seggbese $$$...verŐsdit, na ennek nek nem kerek a segge?) és nem én kezdemennyezek,hanem van valami a LEVEGŐBRE lebernye, ezeket meg prószáltam LE SIRNI Fita ha te nem az én TÜKRÖM, ÖRÖM? -JAJA VAGYOK? - hátulrull látom magam?- azután, ládd itt is, fita, az első az MTA---fita, itt kaptam olyat, amit valaki, akik esetleg, meg e-zeke szerint, AZ AMIT TI ISTEN NEK? -JAJA FAXIZSÁKOSOK? -hogy most hogy érthetó legEnd, PÉNZ ZIDŐK? -NINCSAK AZOK AKIKET EZ A MI ZS-IDÓAINK? -lehet látni őkeg, vaggis az idő=ődik a modi? -VAGY MOST A ZIDŐNK LEJÁRT, AMI MOST KITUDÓDIK ITT DIK A MO?DYNNAMO? DIETUAIK? HOGY MI VAN A ZSÁKUKBA? KUKTA KUKA? FAXYZSÁK -CSAK 1 FAXYLÁDA?
3.: FKAIDA FAKAJA IDIÓAIKA? -MINDEN FA KIDÜLT? -BEDÜLT, MOST AZ, HOGY NEKEM MOST IS HIHIHIHIHIHIHIHIHI...TALLPRA MAGYAR HI A HAZA, MOST VAGY SOHA...NAZ AZ VAN, HOGY MONDUK MOST LETTEK BARÁTAIM, EZ AZ HOGY EGYETLEN BARÁTA VAN LELKÜNKNEK---EZ AZ HOGY CSAK 1 FASZÁLL MEG BAXXÁL,DE NEM ANYÁDDAL JAJA ITT AZ ISMERTELEM, ÉS MINDENKID KAINA INANNA INA RÉNGÓTÜZNA MINT A KOCSONYA BÜDI BUZU BÜNU PUNU PUCA SZÁRA?-LENNE, ELEN LENKE? Fita jaja...most hogy na most mikor végül is, fita,midenki abbZULLU? DE AKIKAIMELL VAN CICITEK EGY TEJCSANOK?- MOST CSAK EGY BARÁTOT KERESEK, NEM TÁLLAK SEHOL? Zna itt az van, HOGY A MAGYAR OK ISTEN-E ERE, VÉRERE VEREBE VÉREBE AZAZ MOST I? -EGY FÉNY A FÉNYÜNKBEN MI IS BENE, EGY NAPISTENTANAATYÁNK VAN,(SULLY) ÉS CSAK EGYBE MIND EGY FIA, DE NEM A LÁNYA EGY I? .NAPISTENTANUK ÖRÖK EGY NAP MINDENNEK (JAJA MNDEN NYAK VÉRES ERES?) KARÁCSONT FÉNYÉHBEN II? (XEXYY)NA MOST JÖNNE A III? WÁ WÁ WÁ WWW...Fita, ez az hogy sitt van sLuth csak le ut, minden leÉnd, legEnd fita leendő levelenda LEG -END -A FFF... levél? Na ha egy, ez az hogy addig, fita EGETLEN BARÁTA ÁT A A AAA...VAN LELKÜNKNEK, amit most mindent amit ÉN LÁTOK ÁTOK ÁT OK? SZÁTOK TÁTOG, de tátogtató NEM,AHNEM AZ HOGY DR WHO? FITA HA EGY, LÁDD MIUTÁN TELAFONT, fita minden bennetek, meg bennek, mint Kraiba baba a cöveked?) EGY FÉSZERÜHBEN VAN EGÉSZ NYÁJ 100 juhocska mnd együtt leggel fff... ÉS MOST HOSSZU HOSSZU BOXXUS KULCS, MÉGIS MEGTALÁTTAM jaja jöttem lőttem és lőttek? - A TECC HALLOTT husaimat? -hushallom? -pacalAIma??? Na most, FITA APUM, A ZOLI BÁTYÁNK, HADTEST PARANCSALNA , DE NEKÜNK NEM PARANCSAL CSAL 666... 777... NE HETVENKEDJ KEDVEM OTT MÁS, HOL SEHOL? -ISMERŐ 100... 888... ÜRES LETT POLC, FITA MI A SEHOL SEMMI NA MOST AZA GOD MADZAGOD ELLENEZI LÁDD ITT MOST NYIVA A SLICCECETEK SICCC...AZ RUHA SZABÓ SZABÁSZ...LÁDD JUHÁSZ,ÜL A SZAMÁRON ÁRA, ÉS FÖLDIG ÉR A LÁBA,DE A NAGY KAMPÓS BOTA J?- NA MEG A JUHDÁSZOK FIRST, JUHUS? -JA MEG A JUHDÁS? -MELLIK A JUHUBB...BOOKKOS TE BUTA KOS? LÁTOD?
333... ENGEJETEK MEG...na itt JUHlika lika, ne nyálláZOOMbina BarbinAI BarbiKIja ...kékeres az ina? -rángatódzik? Fita fakin ZOMMBIANUKINUKA LUKA, NINCSAK HIDD GYÜLIZZ-GÜRIZZÉL? Na tul az ópinaráncol tengÁrAIkon, CONUK? -ládd TEREMTSÜNK EMBRRR...BŐR,nem tudom levezetni de az ŐŐK HANGJUK, JUHUKK YOU HOKK..MIÉRT MÉG GONDOL LÁT, AZAZ SEJT (SELEJT) ELME, MERT AZONNAL TE NÓZI...NEM TE SZAGOL $$$... hanem mi szaGOLUNK, A SZAGOD??? -ILLATÁR? NA MEG TERMTJETEK SZAGOS ALMÁT? LOANDON PEPE? BABA YLONUKAT? BABYLOANIJAIK JAKIK? Fita, az hogy NÁZI, R X R PI? PI NÁCIK? Zett most az, hogy ha egy ládd sLuth tesónk, itt só? -pestizsák? -na most is, és most is ládd csak a mimi mink, barátom SánDOR? Znafid feddler? -on the röfff...Na a kö epe epekedő, mert most itt ami mi rajunk, azaz seggbe billentenek, eredj pi...jáccani, na itt van most minden ami itt NEMI NEM, MI SZERVEK -SZERVEZETEK, LÁDD AZ Ó ÉS UJ SZÖVETSEGGESEK SÉK SÉK SÉK...A ÜLEPETEK RÁZZASÁG---JAJA VILANYÁRAM ÁRAM?-na most itt az hogy itt van az EMÉSZTÓ RENDSZER SZERV VEK SZERVET ŐŐK? (NINCSAK ITT MÁS SZERV NEMI NEM MI NKED VAN SZARVAD? -JAJA LETÖRT, MAGÁTUL? ANGYALOM ANALOD,LOTTOD? Fita mnden itt süket duma, mig most te magad RÁ? -LELEK? HOHÓK ÉS KOPÓK ÉS LEREK? FITA MINDEN A LEREK LERE AZAZ ITT VAN AZ HOGY UK? -MOST KIK VANNAK A KIRÁLYSÁGUK MEGETT, A KKTT? TÜTÜTTT...Sóval, itt most KÉP?-NA VEGYÜK A BÉLGÉP AMI TÉNLEG KIGYÓGYIKAMOZIK...na most azt MEG LEHET CSINÁLNI, FÉNYBÓL BÓLÉ VAGY HA VAN SZINTETIKA .ARTIFIKA OLYAN ANYAGUK, ANYA GOD??? -ami talán ja KÉP, ÉS KÉPPEL LETT, GÉPEZETEIK, (FITA Ő A FEJ, TE VAGY A TEJ .CSARNŐKE)na most itt vannak az ATOM REAKTOROK TORKOK? -fita eteni kell, és most fita mia GYOMOR? NA EGY SPALHELL? EGY TÜZHELL, ÉS MOST ITT VAN EGY NÉGYSZÖGLETES LÁBÁN IS LEHET ÁLVÁNY, BÁLVÁNY?-TÜZ DE BETÜZ ZZZ... HELL? Smost annak, ládd (láda) a spalhell,helle van három, ládd a 4 löketü meg két löketü motrok? Na nem is érzem, ládd megint a felesÉgem, te szerncsétlen két sort $$$... ingereled miinden segg $$$... amin luk van, te is nyalhatod? Na van három kapcsolója, és most amit én láttam, van egy ami ládd leengeded,*a segg luk* a vég terméket, ha nem, előbb a három kapcsolód... annak vannak gyürüi, és ott kifu fff...a végtemék gáz,*ita azt te te te...* ami mérgezó? .-majd ha nem nyitod ki a a aaa...na fita a emésztósservünk(ser) is egy gépezet, és minden most AUTOMOTUA? *MO TORRR,,,*-jaja a BÉL AZ A MOTORJA AZ EGÉSZ FAKULATNAK? /FESZÜLETNEK???- NA MOST ITT ÉN IS EGY GÉP DE ÉP DE APE, APU HOGY MEN BE, AZ A NAGY MEDVE?- AZ OROSZJÁNUK BARLANGJÁBA NA HOGY???
Innen... ha FFF...JÉZUS??? -FITA A MAGYAROKNÁL FFF... NEM HALT MEG ÉS MA IS HALL? -HALSZAGU, NA MOST ITT A FEJE, JAJA AZ S ONNAN, NA MOST HA NINCS FEJE, FAXYZSÁKOS TE BUTA KOS? -fo$$$.. UT? -DE ARANY BORNUK? -BEEE...BÁRÁNUK?
... a gyerek, nagyon jó vala volt? -a c2c-on, csak egy olyat aki magyar RULL, ahhh..ROLLO NEM ÁRULÓ? -ITT A A AAA...FA SOR -ROM? AKÁC FASOR HA VÉGIK MENEK RAJTAD ÉN...
-HA JESUS (JEWUSA GYE GYI HANNAH HUKKT JÓSUA HUSA A SUH?? -NYOMA, IGAZ LENNE,AKKOR MÉGIS HAGYOTT VOLNA SMIRNA! VOLNA! -FO$$$... $$$...OK??? HOMOK? HOMO KOSOK? ...na vannak szavak vak vak vak..fita itt nincsennek csak csenyek (faxnyak)és szelentések? -jaja nem lehet azt ami van, ide be be beee..csak bibi bibis bbb... baxni, kibaxott, rábaxott, rábaxtunk, boxnia? FAXYZSÁK KOSOK, OKOSOK? Ládd a Mortgenhaw hi haw hihó ho ho hulla hó?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...